Arama sonuçları: *

• Users: osmanky20
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. osmanky20

Bu fiyata alınır mı?

Yeni monitör alacağım ve artık 240 hz'e geçmek istiyorum. Biraz araştırdıktan sonra piyasada 3 ana panel buldum va, tn ve ips artıları eksileri var kişiden kişiye fikirler değişiyor. Ben oyun ve film/dizi ağırlıklı kullanacağım herhangi bir iş yapmayacağım. Şuan fiyatı 5999tl yorum ve...
  2. osmanky20

15 bine kahve makinesi

aşağıda paylaştığım kahve makinelerinden ikisi arasında kaldım yardımcı olursanız sevenirim veya sizin önerdiğiniz farklı bir makine var ise onunla da ilgilenebilirim...
  3. osmanky20

hangisini kullanmalıyım

elimdeki ekran kartı rx6600 ve 2 tane bios modu var ve bunların hangisini kullanacağımı bilmiyorum çünkü üstünde yazmıyor elde ettiğim testlerde de ikisinin arasında bir fark göremiyorum belki atladığım bir şey vardır hangisini kullanmalıyım ?
  4. osmanky20

Discorddan ban mı yedim?

kendi discord sunucuma girdim ve mesajlar yüklenemedi dedi sonra kapatıp tekrar discordu açtığımda böyle bir şeyle karşılaştım sorun uygulamadı mı yoksa gerçekten ban mı yedim?
  5. osmanky20

Monitör görüntüsü garipleşti

yaklaşık 16 gündür bilgisayarımı açmıyordum şehir dışında olduğum için bugün açtım görüntü her şey normaldi amd software adrenalin programına girdim yazılımı güncelledim(23.9.1) ve ekran bi an garipleşti 4k video izlerken bile net değil görüntüler bi pikselleşme var. bir önceki sürüme mi...
  6. osmanky20

Askerlik kaçak cezası

askerliğimin tecili 2022 31 aralıkta bitti ve 1 ocak 2023 tarihinde e devlette askerlik mauyne süreçlerini 2023 aralık 31e kadar tamamlanız gerekiyor yazıyordu bende temmuz 26 da muayne oldum ve bugün eve yoklama kaçağı olduğum için 4183 tl para cezası geldi anlamsız bir şekilde ve yoklama...
  7. osmanky20

ne yapacağımı bilemiyorum yardım

bilgisayara temiz kurulum yaptım fakat yine aynı şeyi söylüyor ve virüs ve tehtid korumasına giremiyorum
  8. osmanky20

Pc Fan Hızı Ayarlama

Gameforce marka bir kasa aldım ama fan hızları sanki bana yetersiz geliyor ve kasa ısınıyor, hızı arttırmamın yolu var mı ? ürün linki : https://www.n11.com/urun/gameforce-cold-4-x-120-mm-rainbow-fanli-oyuncu-kasasi-4585559?magaza=rsa-teknoloji
  9. osmanky20

pedal ve tuş çakışması

snopy direskiyon setim var sorunum şu şekilde gaz ve vites atma kolu birbiriyle çakışıyor aynı şekil frenle vites düşürme ve el freni kolu çakışıyor ne yaptıysam çare bulmadım bütün hepsini tek bir tuş olarak görüyor.
  10. osmanky20

Logitech g402 vs Steelseries Aerox 3

elimde şuanda iki adet mouse var birisi steelseries aerox 3 diğeri logitech g402. kullanım detaylarınızı ve hangisini neden tercih etmem gerektiğini anlatabilir misiniz ?
  11. osmanky20

Tecilim bitti işe girebilir miyim?

Ekte görüldüğü gibi muayne tarihimin sene sonuna kadar vakti var. Herhangi bir işe girme şansım var mı ?
  12. osmanky20

Kaç gün oldu telefonu açmıyolar sitede destek yok

DA-C2 / RYZEN 5 5600/ RTX 3060 sistemini aldım fakat hala hazırlanıyor. Bu sistemi satın alan kişilerde de hala hazırlanıyor olarak mı gözüküyor ? Destek ekibiyle iletişime geçemiyorum önceden vardı şimdi kaldırmışlar siteden. Arıyorum telefonu da açmıyolar.
  13. osmanky20

Çözüldü✓ Driver güncelleyememe sorunu :(

Yeni driver yüklenmiyor rx6600 kullanıp başına gelen var mı?
  14. osmanky20

bütçeye uygun monitör önerisi

DA-C2 kampanyasını görür görmez aldım direkt. bunu yanına bir de monitör eklemek istiyorum. bütçem 4 bin tl g sync monitör arıyorum önerisi olan var mı?
  15. osmanky20

Monitör için tavsiye

alt tarafta bıraktığım linkte almayı düşündüğüm bir monitör var ama çok güvenemedim daha önceden kullanmış veya deneyimlemiş birisi var mı? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-casper-excalibur-m-e238fhd-g-23-8-1ms-full-hd-g-sync-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,94094614.html
  16. osmanky20

aradığım şarkıyı bulamıyorum

görseldeki adamın şarkısını bilen var mı ?
  17. osmanky20

acil!! işlemci çok ısınıyor

termal macunu değişeli 1-2 ay oldu ve işlemcim olması gerekenden fazla ısınıyor 100 dereceleri görüyor ve kapanıyor. işlemci fanının vidalarını her şeyi kontrol ettim ama çare bulamadım fanda olması gerektiği gibi çalışıyor. daha önce başına gelen veya bir önerisi olan var mı?
  18. osmanky20

xbox oyun dosyaları doğrulaması sorunu

öncelikle merhabalar, yeni m2 ssd aldım ve bilgisayarıma format (win11) attım. xbox oyunlarımı harddiskin içinde tutuyordum xbox store'a girince yüklü oyunlardan kalktı ve listede olmadığı içinde dosya doğrulaması yapamıyorum :( nasıl yapılıcağına dair yardım edebilir misiniz ?
Geri