Arama sonuçları: *

• Users: umpaX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

PG32UCDM3 vs Oled TV

Arkadaşlar selamlar, Sadece hikayeli oyunlar oynamak ve dizi/film izlemek için bir monitör veya TV almayı düşünüyorum. Sistemim RTX 5070 Ti ve Ryzen 7800X3D. Rekabetçi oyunlar için 400Hz BenQ monitörüm var. Bu yüzden alacağım ekran için tek önceliğim üst düzey görüntü kalitesi. ASUS PG32UCDM3...
  2. U

PC TV'de İyi Performans Verir mi?

Arkadaşlar selamlar elimde 5070ti 7800x3dli bir sistemim var. Sadece üst düzey hikayeli oyunları oynamak için 4K yüksek hzli 55inç Oled bir TV almak istiyorum. Ps5 teki gibi bir performans alır mıyım? Donma vs. yaşanır mı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  3. U

Hangi Oled Monitörü Almalıyım?

Arkadaşlar selamlar İlk OLED monitörümü almayı düşünüyorum. Ekran kartım 5070 Ti, işlemcim 7800X3D. Sadece PC'de oyun oynamak için 4K OLED bir monitör istiyorum, ancak hangi modeli alacağıma karar veremiyorum. *32 inç ya da 27 inç OLED arasında düşünüyorum. Masayla aramda 70 cm mesafe var bu...
  4. U

Çözüldü✓ Furmark Değerleri Normal mi?

Arkadaşlar selamlar 5070ti ekran kartı aldım. 12 Dk boyuna furmark testi yaptım değerler bu şekilde bir problem yok değil mi? Başka yapmam gereken bir test var mı?
  5. U

PSN HESABIMI NASIL SATABİLİRİM

Arkadaşlar selamlar, ps5imi sattım ve iyi bir pc topladım. Tekrar konsola dönmeyi düşünmüyorum o yüzden psn hesabımı satmak istiyorum bunu yapabileceğim bir yer var mı acaba? Hesabı satarken dikkat etmem gereken noktalar neler? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  6. U

Sistemim için hangi monitörü seçmeliyim?

Arkadaşlar aşağıdaki iki monitör arasında kaldım hem rekabetçi hem de 4k triple a oyunları oynamak istiyorum5070Ti vs 7800x3d işlemcim var hangisini tavsiye edersiniz. Daha önce asus kullandığım için asus monitörleri seviyorum ama asusun display portu 1.4 msi olanın 2.1 5070ti ekran kartında 2.1...
  7. U

Yardım 2.1 Display Port Desteklemeyen Monitör

Arkadaşlar, elimde 5070ti ekran kartım var. Bu linkteki (4K Oled 240HZ ROG) monitörü almak istiyorum ama monitörde 1.4 DisplayPort desteği var. 5070ti ekran kartımda ise 2.1 DisplayPort girişleri bulunuyor. Bu durum benim için bir sorun oluşturur mu veya tam performansı alamaz mıyım?
  8. U

4K Oyunlar için Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar 5070 Ti ve 7800X3D sistemim var. 4K çözünürlükte oyun oynamak ve film/dizi izlemek için yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Şu an elimde 240Hz'lik bir BenQ monitör var, onu yan tarafa koyacağım cs gibi oyunlarda onu kullanmaya devam edeceğim. Yeni alacağım 4K monitörde ise...
  9. U

Hangi 5070ti Modeli Alınmalı

Arkadaşlar merhaba, Beyaz renkli bir RTX 5070 Ti ekran kartı almak istiyorum. Şu an elimde iki seçenek var: Galax ve Gigabyte. Galax modeli 43.000₺, Gigabyte ise 48.000₺ civarında. Bütçem Galax modeline yetiyor ve açıkçası 5070 Ti için bu fiyatın da üzerine çıkmak istemiyorum. Sizce bu iki...
  10. U

Beyaz Ekran Kartı Önerisi:

Arkadaşlar selamlar, böyle bir sistemim var ve beyaz bir ekran kartı almak istiyorum. Genelde cs2 oynuyorum monitörü 1080pde kullanıyorum ama ileriye yönelik olması açısından da 35 Bin TL bütçede bir ekran kartı almak istiyorum. Render vs. yapmam sadece oyun ve gündelik işler için kullanıyorum 2...
  11. U

7.000 TL Palm Grip Mouse Tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar 5-6 aydır Superlight 2 kullanıyordum mouse fena değildi ancak farklı mouse denemek istediğim için sattım. Elim 19 cm palm grip tutuyorum. Lamzu Maya X düşünüyorum farklı mouse tavsiyeniz var mıdır acaba?
  12. U

Beyaz Sistem için Anakart Tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar, bu sistem için anakart tavsiyeniz var mıdır acaba? Render vs yapmam sadece oyun amaçlı kullanacağım genelde CS2 oynuyorum. Kasayı anakarta göre düşüneceğim ama MSI MAG Pano mATX kasa çok hoşuma gidiyor. Bütçe kasayla birlikte Max 16-17 Bin TL. -Ryzen 7800x3D -Arctic Liquid...
  13. U

Hangi Sistem Tercih Edilmeli?

Arkadaşlar selamlar. Beyaz sistem topluyorum anakart ve kasa konusunda kararsız kaldım. Aşağıya yazdığım parçaları satın aldım geriye anakart ve kasa kaldı. Render vs. hiç bu tarz şeyler yapmam pcde genelde cs2 oynuyorum ama triple a oyunlarda oynadığım oluyor. Oyun dışında pcde başka bir işim...
  14. U

AM5 Sistem Parçaları İçin Kasa ve Güç Kaynağı Önerisi

Arkadaşlar, selamlar eski am4 sistemimi güncelleyip yeni bir am5 sistem topladık. Eski sistemimden sadece ekran kartını değiştirmedim ilerleyen zamanlarda güncelleyeceğim. Kasa ve Güç kaynağına karar veremiyorum. Kasanın beyaz olmasını istiyorum tavsiyelerinize açığım. Aşırı yüksek olmadığı...
  15. U

AM4 sistemden AM5 Sisteme Geçiş Parça Tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar, yüksek elo faceit cs2 oynuyorum ama hem ileriye yönelik hem de bu oyunda daha iyi performans almak adına sistemimi yükseltmek istiyorum. Ekran kartımı sabit tutup geri kalan parçaları güncellemeyi düşünüyorum Belki ilerleyen zamanlarda ekran kartımı da güncellerim...
  16. U

4000-5500 TL Gaming Kulaklık Önerisi

Merhabalar, 4000-5500 TL bandında kablosuz, hem pc hem ps5'te kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Birkaç kulaklık araştırdım genel olarak razer blackshark v2 pro / artic nova 7 gibi kulaklıklar öne çıkıyor ancak çok fazla alternatif var kafam çok karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.
  17. U

DEEPCOOL CC560 3. Fan Çalışmıyor

Arkadaşlar, merhabalar altta gördüğünüz 3. fan çalışmıyor. 1-2 gün önce çalışıyordu. Kule tipi fan montajı yaptım onunla bir ilgisi olabilir mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  18. U

Kule Tipi Fan RGB'si Yanar MI?

Merhabalar, ASUS PRIME B550-MK Anakartım var. Aargb desteği yok. Normal RGB Olan kule tipi fan almak istiyorum direkt taktığım zaman ışıkları yanar mı acaba ? İşlemcim ryzen5600. İki tane fan arasında kaldım. PERFAN 120H Ya da ID COOLING SE 214XT Hangisini tercih ederdiniz ? Teşekkürler.
  19. U

Mantis 6700xt tavsiye eder misiniz ?

Merhaba, aşağıdaki sistemi almaya karar verdim. Birkaç soru sormak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. https://www.gaming.gen.tr/urun/204601/mantis-6700xt-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-oc-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Anakartı güncellemem...
Geri