Arama sonuçları: *

1. Onur Altunay

Öneri Anakart seçimim için yardım lütfen

Arkadaşlar selam ben beyaz bir sistem topluyorum 7800x3d ve 9070xt olarak. Anakart olarak atacağım ilk linkteki msi modeli alacaktım yalnız gönderim süresi 4-5 ay falan sürüyormuş. Almanyada alacağım. Atacağım diğer 2 linkteki modellerle ne farkı var hangisi daha iyi vs vs yorumlayın lütfen veya...
  2. Onur Altunay

5070 vs 9070xt. Hangisi tercih edilmeli?

Arkadaşlar selam, ekran kartı konusunda kafam karıştı biraz. işlemcim 7800x3d o yüzden ona yakışır bir kart arayışındayım. en başta 5060ti 16gb düşünmüştüm çünkü 1080p için yeterli olacağını düşünüyordum ama fiyatına göre çok mantıklı olmayacağının farkına vardım çünkü 5070 ile aralarında 100...
  3. Onur Altunay

Samsung 990 PRO M2 SSD

Arkadaşlar selam, başlıkta yazdığım ssd'yi almayı düşünüyorum ama amazon üzerinden 2 modelini buldum biri soğutuculu biri normal model. Fiyatları neredeyse aynı hatta soğutuculu olan biraz daha ucuz, neden acaba? hangisini tavsiye edersiniz...
  4. Onur Altunay

Renault Austral 1.3 Hybrid Esprit Alpine paket nasıldır?

Arkadaşlar iyi akşamlar, geçenlerde baktığımız arabalar ile ilgili bir konu açmış ve tavsiyelerinizi almıştım. Şu an karşımıza bir tanıdık vesilesiyle bir fırsat çıktı ve arabayı piyasasının neredeyse 300-400 bin tl aşağısına alabiliyoruz. Şu anlık ekstra bir öneriye gerek yok sadece Austral 1.3...
  5. Onur Altunay

1.5-.1.7Mm arası C segmenti SUV önerisi

Arkadaşlar merhaba, annem için araba arayışındayız. Aile arabası olarak kullanılacak o yüzden büyük olmalı, C segmenti SUV tercih ediyoruz. Sağlamlığı, sorun çıkarmaması, parçalarının çok pahalı olmaması bizim için önemli. Hatay'da yaşıyoruz, yani arabayı kötü şartlar altında kullanacağız o...
  6. Onur Altunay

Eczane için UPS önerisi

Arkadaşlar selam, Hatay'da yaşıyoruz ve deprem sonrası annemin eczanesi yıkıldığı için anlık konteynırdayız. Takdir edersiniz ki Hatay'da olduğumuz için sürekli elektrik kesiliyor. Elektrik kesildiği zaman gün içinde 3 bilgisayar, internet vs açık tutacak, gerekirse de gece boyu güvenlik...
  7. Onur Altunay

ANC özelliği iyi çalışan kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar selam, başlıkta da belirttiğim üzere bir kulak içi kulaklık arayışındayım. Tabii ki ses kalitesi de ortalamanın üstü olsun ama aktif gürültü engelleyicisi daha önemli. Uzun zamandır takip etmiyorum piyasayı siz çok daha iyi bilirsiniz o yüzden sormak istedim. Teşekkürler.
  8. Onur Altunay

Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid 2022

Arabacı arkadaşlar selam, kendim için bir araba arayışındayım. Eski arabam 2017 Mokka idi. Şu an ise 1.5-1.7m civarında SUV tarzı bir araç arayışındayım. Dikkatimi en çok çeken araç 2022 ALFA ROMEO TONALE 1.5 HYBRİD oldu. Bu araç hakkında bana ne söyleyebilirsiniz? Ya da bu fiyatlara daha iyi...
  9. Onur Altunay

25-30k Smart TV Önerisi

Selam arkadaşlar, bir tanıdık televizyon arayışında olduğunu söyledi, ben hakim değilim foruma sorayım dedim. İsteği 55 ekran Smart bir TV olması. Şimdiden çok teşekkürler.
  10. Onur Altunay

7800x3d 5070 pc düşünüyorum yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar selam, ben anlık Berlin'de yaşıyorum ve yakın zamanda Laptopumu satıp PC almak istiyorum. Bir pc çekti dikkatimi aşağıya linkini bırakacağım. sorularımdan ilki 7800x3d ve 5070 bileşenlerini millet 2k oyun için kullanıyor ama ben rekabetçi oyunlar oynuyorum, genellikle cs oynuyorum ve...
  11. Onur Altunay

Pozitif Teknoloji'den MacBook alacağım ama soru işaretleri var.

Merhabalar, yakın zamanda pozitif teknoloji üzerinden MacBook Pro alacağım muhtemelen ama güvenlik konusunda emin olamıyorum. Eskiden çok fazla ürün alan görürdüm ki benim tanıdıklarım da almışlardı ama şu sıralar alan ya da yorumlayan kimse görmedim. Acaba hala eskisi gibi düzgün çalışıyorlar...
  12. Onur Altunay

Öneri Mimarlık Öğrencisi için Laptop önerisi

Arkadaşlar selam, bir arkadaşım mimarlık okuyor ve laptop önerisi istedi. Mimarlık uygulamalarında rahat olacak, sorun çıkarmayacak bir model arıyorum. Tabii öncelik olarak güç sonrasında taşınabilirlik vs. önemli. Bir model var bir düşük modelini kullanıyorum onu önerdim ama alternatif çok daha...
  13. Onur Altunay

Yardım Amazon Viper V3 Pro İade Edebilir Miyim?

Arkadaşlar selam uzatmadan sorumu sormak istiyorum. ben 2.5 hafta önce falan burada okuduğum bir konudan etkilenerek Razer Viper V3 Pro aldım. Ama şimdilerde çok gereksiz bir harcama olduğunu farkettim. Amazonda iade'ye baktığım zaman 23 Ocak'a kadar iade edebilirsiniz yazıyor. Kutu açıldı tabii...
  14. Onur Altunay

Yardım Tesla Model Y SR Alım Süreci ile İlgili Sorum Var

Arkadaşlar selam, annem'e Tesla Model Y Standard Range almayı düşünüyoruz ve şu an tahmini fiyat 1866 görünüyor. 50k direkt veriyoruz sonra aracı teslim alırken geri kalanı ödüyoruz değil mi? Bir de tahmini tarihi Şubat 2025 olarak gösteriyor, yeni yıl dolayısıyla gelecek yeni vergiler veya...
  15. Onur Altunay

Öneri Laptop önerisi (Mühendislik ve Oyun için)

Arkadaşlar selam, bir arkadaşım acil bir laptop arayışında. Kendisi elektrik elektronik okuyor ve oyun da oynar. Son zamanların f/p oranı yüksek modellerine hakim olmadığım için konu açayım dedim. 30-35k civarı bütçe var tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  16. Onur Altunay

16 Pro Max Ekran Koruyucu Arıyorum

Arkadaşlar selam, 16 pro max için kaliteli ekran koruyucu arıyorum. Tabii ki sağlam ve görüntü kalitesi bozmayan türden arıyorum. Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  17. Onur Altunay

Yardım Anakartım işlemcimi yakmış olabilir ne yapmam gerekir?

Arkadaşlar selam, abim yakın zamanda işlemci ve anakart upgrade'i yaptı. Daha demin montajını yaptı bir süre açılmadı bilgisayar. Sonrasında kontrol etmek için söktüğünde karşılaştığı manzarayı aşağıda foto olarak bıraktım. Ürünler zaten sıfır, işlemci Amazon dfs bilgisayar'dan anakart ise...
  18. Onur Altunay

Anakartımın desteklediği watt'dan çok isteyen işlemci çalışır mı?

Arkadaşlar selam, şu an kasamda H610m-r anakart'ım var ve işlemciye 65 watt sağlayabiliyor. Anlık olarak 13400f kullanmaktayım ve 14600k modeline geçmeyi düşünüyorum. Sanırım 14600k 125 watt istiyor. İleride anakartımı değiştireceğim tabi ama idarelik şu an 14600k benim anakartımda çalışır mı...
  19. Onur Altunay

4 Monitör arasında kaldım

Arkadaşlar selam, aşağıda modellerini ve linklerini bıraktığım 4 monitör dikkatimi çekti. Fiyatları çok orantısız biliyorum ama pahalı olan modellere karar verirsem ikinci el yoluna gideceğim. Size sorum siz olsanız hangi monitörü tercih ederdiniz, ya da bana 300hz+ bu fiyatlarda alternatif...
  20. Onur Altunay

100-102 Ekran Televizyon Önerisi

Arkadaşlar selam, nenemlerin evine televizyon lazım. 100-102 ekran civarı bir televizyon arıyoruz. Haliyle öyle renk doğruluğu, aşırı kalite gibi beklentilerimiz yok. Olabildiğince fiyat performans, uygun fiyatlı televizyon önerilerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler. 1729017996...
Geri