Arama sonuçları: *

• Users: grant
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. grant

550-650W PSU önerisi

Bütçem çok yüksek değil, mevcut sistemim çok bir şey gerektirmiyor. RX 550 4 GB & i3 10100F. İleride olur da yükseltme yaparsam 6600 XT için ve Ryzen 5 5600 bunun için de uygun olacak uzun süre gidecek F/P güç kaynağı arıyorum. Ekstra olarak mevcut bozuk olan PSU'mu tamir etmeli miyim?
  2. grant

Multimetre Önerisi 600 TL

https://www.uni-t.com.tr/multimetreler/unit-ut-33b-dijital-multimetre https://www.uni-t.com.tr/multimetreler/unit-ut-33c-600v-dijital-multimetre https://www.uni-t.com.tr/multimetreler/unit-ut-33d-600v-10a-dijital-multimetre 3 tane multimetre arasında kaldım genel işler birde tamirat için...
  3. grant

550-650W PSU önerisi

Eski PSU'm hakkın rahmetine kavuştu. Sıfır ya da ikinci el ancak tercih sıfır olabildiğince düşük bütçeli [1500-2000] PSU arıyorum. Sistemim güçlü bir sistem değil. i3 10100f RX 550 4gb. Eski PSU'm redrock 550W 'idi. Sizce değişmek mi tamir mi ettirmek ?
  4. grant

Uygun fiyatlı FP Termal Macun

Sadece işlemci için kullanılcak belki olursa birde ekran kartı için olabilir.
  5. grant

Revenge Nova Beyaz 3 kasa alınır mı ?

İnternette gördüm benim anakartımda micro atx zaten. Sizce alınır mı ? Çok yüksek fiyatlara çıkmak istemiyorum ondan dolayı iş görecek bir kasa bakıyorum. Akvaryum beyaz.
  6. grant

Akvaryum Kasa Önerisi

Max 3k bütçem var. Anakartım MSI H510M-A Pro Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart ve ekran kartım tek fanlı yani matx olabilir atx olursa daha iyi olur tabi ileri dönük. Ayrıca beyaz olursa çok daha güzel olur.
  7. grant

1000 TL Beyaz Mouse Önerisi

Merhabalar rampage mouse'm geçen hafta rahmetli oldu mouse arıyorum. Uzun süre götürmesi iyi olur. Oyun olarak hikayeli birde counter oynuyorum çok nadir. Profesyonel derecede değil tabikide. Beklesem uygun fiyata bir indirim vs. yakalar mıyım ?
  8. grant

Bilgisayar yükseltme tavsiye

Merhabalar mevcut bileşenler i3 10100f 8gb XPG 3200mhz cl16 Rx 550 4gb OC 550 watt markasını bilmediğim PSU MSI h510m-a pro LGA1200 Şuan ram ve hafıza arttırmak önceliğim değil. Anakart ve işlemci düşünüyordum ancak dedim sadece işlemci değişsem sonra diğerlerini zamanla hallederim falan intel...
  9. grant

Akıllı Saat Önerisi 5k

Merhabalar arkadaşlar akıllı saat arıyorum bileklik değil zaten var. Uzun ömürlü ,özellik önemli şarjı en az 2 gün gitse fena olmaz. SIM kart desteği olmak zorunda değil zaten bu fiyatada nasıl olur bilmiyorum. Birde rahatça kordon bulabileceğim lütfen. Bütçe 5k.
  10. grant

1000-1200 TL arası gamepad önerisi

Arkadaşlar sorunsuz uzun seneler kullanabileceğim gamepad arıyorum birde taksitli olursa mükemmel olur . [H3 id='SECUZ+LIG-3601+nasldr+']SECUZİ LIG-3601 nasıldır ?[/H3]
  11. grant

Double Shock Ps4 Alınır mı ?

Link bu ürün alınır mı ? 341 liraya denk geliyor ?
  12. grant

1.5-2k civarı yazıcı önerisi

Merhabalar ev için yazıcı arıyorum. Bütçem çok düşük iş görecek uzun süre kullanabileceğim yazıcı arıyorum.
  13. grant

Uygun fiyata 3d baskı nerden alabilirim ?

Küçük küçük baskılar almak istiyorum nerden alabilirim ben dosya yollasam onlar bana yollasalar.
  14. grant

Yardım En uygun internet sağlayıcı önerisi

Merhabalar yarın itibari ile türt telekom internet tahattüm bitiyor. Yeni fiyat modem kullanım fiyatı ile 650 lira çıkıyor 50 megabite kadar. Daha uyguna min 35 megabit olacak şekilde sağlayıcı önerileri arıyorum.
  15. grant

Ipad a16 Magic Keyboard Folio Alternatifleri

Merhabalar ipad için klavyeli trackpadli kılıf arıyorum. Olabildiğince ucuz alternaf önerilerinizi bekliyorum.
  16. grant

Şarjlı Süpürge Önerisi

Merhabalar bütçe max 11k. Uzun süre kullanılabilecek güzel bir kablosuz şarjlı süpürge arıyorum.
  17. grant

Başlangıç seviyesi 3D yazıcı tavsiyesi

Merhabalar Max 15-16k bütçem var. Genel işlemlerimi yapabileceğim bir 3D yazıcı arıyorum. Beni uzun yıllar götürsün ve projelerimde vs. istediğim parçaları sorunsuz basabileyim. Bambu Lab A1 mini nasıldır iş görür mü kaça kaç baskı alabilirim en fazla ?
  18. grant

Macbook kullananlar yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba bir süredir macbook air m2 cihazımda image retention problemi ile karşılaşıyorum. Kısaca sorun bir sayfada 2-3 dk durunca sayfadaki elementler vs. diğer sayfaya geçince arkada kalıyor. Özellikle gri ekranda çok belli oluyor. Apple'a götürdüm sorun yok denilerek iade edildi...
  19. grant

İnternet sağlayıcı önerisi

Merhaba, şu anda Türk Telekom kullanıyorum. 50Mbps internet için 480 TL ödemekteyim. 24 gün içinde taahhüdüm bitecek bu fiyat çevresinde (daha ucuz olsa daha iyi ) sağlayıcı önerisi.
  20. grant

Evdeki bilgisayara vpn kuramıyorum

Kendi evdeki cihazıma hem openvpn hemde wireguard kurdum ancak bağlantı sağlayamadım halbuki bir sanal sunucuya kurunca (DigitalOcean) sorunsuz çalışıyor. Dışardan erişmek için bana vpn lazım Linux windows fark etmez bedava olsun lütfen.
Geri