Arama sonuçları: *

• Users: Kaan*
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

R5 3500x rtx 2060 sistemimi upgradelemeye nereden başlayabilirim?

Sistemimi 2020 yilinda aldım ve daha sonra hiç güncellemedim. Bugünlerde de performansından şikayetçiyim. Yeni bir bilgisayar alacak param yok bu yüzden zamanla güncellemeyi düşünüyorum. Ama performans istediğim kadar yükselir mi tahmin edemiyorum. Kafamda işlemcimi 5600x e yükseltmek ve bir...
  2. K

Redragon k552 kumara 900 tl ye alınır mı?

Bir süredir klavye arayışındayım. Bu klavyeyi 1200 tl lerde iken görmüştüm şimdi incehesap indirimlerinde 900 tl ye düşmüş. Forumlarda kimileri önerirsin kimileri ise bu fiyatı hak etmediğinden bahsetmiş. Sizce indirimdeyken bu fiyata alınır mı...
  3. K

Avrupadan gelen xbox controller garantisi var mı ?

Bir akrabam şuan slovakyada ve oradaki mağazada xbox 9. Nesil controller 48 euro fiyatla satılıyor. Bu gamepad i alırsam Türkiye de garantisi olur mu ve garantisizlik başıma bela olur mu bilgi verirseniz sevinirim.
  4. K

Redmi note 10S hala alınır mı?

Son günlerde yeni bir telefon bakıyorum da birkaç model arasında kaldım. Bunlar Redmi Note 10S, Note 11, Samsung A32, A23, m23 5g modelleri. 10S e çok yakınım ama daha ne kadar güncelleme alır bilmiyorum. Telefonda pek oyun oynamam. Kamerasının idare eder olması ve beni uzun süre götürmesi...
Geri