Arama sonuçları: *

• Users: ikbalxxz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

PC res atıyor belli belirsiz

arkadaşlar merhaba pc DDR 5 fotoğraflara ek özellikleri koyucam bu sorunu bi çözelim varsa babayiğit bi yardım etsin şu ana kadar oyun oynarken bu sorunu yaşıyorum belli belirsiz bazen valorant rdr 2 rust farketmez 10 dk sonra bazen 40 dk sonra pc res atıyor bazende 5 gün hiç bi sorun çıkmıyor...
  2. I

Bilgisayar oyunda sürekli Res atıyor

Öncelikle ddr5 yeni bir sistem kurdum btf1 Valorant Lol vb oyunlarda şimdiye kadar bir sorun yok 2 saatten fazla oynadım bu oyunları ama rdr2 ye girince bazen 20 bazen 30 bazen de 1 saat sonra Res atıyor sıcaklık değerleri işlemci 55 ekran kartı 50-60 derece 7600x 6900xt ekran kartım var 32 gb...
  3. I

7.1 wireles kablosuz oyuncu kulaklığı

Arkadaşlar merhaba 7.1 Valorant cs için kablosuz kulaklık arıyorum olağanüstü bişeye gerek yok sesin yerini duysam yeter ayın 15 i gibi almayı düşünüyorum bir iki örnek sunarsanız listeye ekliyim beyaz olursa daha iyi olur bütçe olarak max 2 bin düşünüyorum
  4. I

Pc de sorun var ekran gelmiyor

Arkadaşlar pc de sorun var herşeyi denedim ddr5 sistem tüm parçalar 0 bilen arkadaşlar da gördü sistemi ekrana görüntü gelmiyor ekran kartı ışığı yanmıyor Ramlerde aynı şekilde rgb yanmıyor pil söktük ram yerlerini değiştim 1 tane taktım ne yaptıysam olmadı Ankara’da sağlam bi pc tamircisi var...
  5. I

Pc toplama yardım beceremedim

iyi geceler tek başıma pc toplamaya çalıştım ekrana görüntü gelmiyor pc çalışıyor işlemci sıvı soğutma fan ve rgb çalışır kasa içi fan ve rgb çalışır durumda ramlerin ve ekran kartının rgb çalışmıyor ekrana görüntü gelmiyor fotoğraflar atsam video falan yardım edebilir misiniz whatsapdan yada...
  6. I

Çözüldü✓ Am5 sıvı soğutmamı takamıyorum yardım eder misiniz

Arkadaşlar antec Symphony 360 aldım anakarta montajını yapamıyorum bilen var mı sitesinde uygun olduğu yazıyor anlamadım yardım lütfen
  7. I

Bu fiyata bu ram alınır mı arkadaşlar ?

https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-trident-z5-gumus-ddr5-6000mhz-cl32-1-35v-rgb-pc-ram.html 4000 tl beyaz veya gümüş açık renk istiyorum
  8. I

Klavye mouse beyaz öneri

arkadaşlar bilgisayar topladım klavye ve mouse kaldı beyaz konsept topluyorum ama hiç mekanik kullanmadım çokta önemli değil sadece sağlam bişey olsa yeterli ne kadar uygun olsa okadar iyi numlock kısmı olsa daha ıyı olur max bütçe 400 500 önceliğim klavyem mouse iaderelik var
  9. I

güvenilir mi ilk defa gördüm

https://www.jumbum.com bu site güvenilir mi arkadaşlar
  10. I

360 mm f/p sıvı soğutma am5 soket beyaz max 3 k

360 mm f/p sıvı soğutma am5 soket beyaz max 3 k düşünüyorum bildiğiniz deneyen alan yardımlarınız beklıyorum
  11. I

DDR 5 setupa psu önerisi beyaz

6900xt r7 7700x lü sistem için beyaz psu önerisi pls
  12. I

Bu monitoru aldim h.o g.o

GamePower Intense X60 27″ 1ms 165Hz Curved 2K WQHD 2560*1440 RGB Gaming monitörü aldım trendyoldan 4900 tl ye sizce ne gibi bir problem yaşarım şimdiye kadar ilk monitörüm sistem gereği 2 k aldım umarım sorun yaşamam yorumlarınız benim için değerli fiyat olarak düşük tutmaya çalıştım ne...
  13. I

gencer gamıng hediye çeki bulma ihtimali

gencer gamıng hediye çeki bulabilir miyim
  14. I

hangi am5 anakartı almalıyım

bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşları bekliyorum aklımda 3 anakart var oyun oynuycagım öyle buyuk işlerle ugrasmayacagım ama çokda kötü olmasın istiyorum sizce MSI- PRO B650 WİFİ mı yoksa ASUS PRİME X670 -P WİFİ Mİ Yoksa daha düşük model olan ASUS prime B650 plus mı teşekkürler
  15. I

6900xt ile darboğaz yapmayacak işlemci tavsiyesi

arkadaşlar 2 k monitör için 6900xt ye dar baoğaz yapmayacak bir kaç işlemci tavsiyesi verir misiniz teşekkürler
Geri