Arama sonuçları: *

• Users: Getirici
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Yardım deluxe m800pro bağlanmıyor

Merhabalar 2 gün önce connectgame üzerinden deluxe m800 pro satın aldım ürün dün akşam elime ulaştı bugün sabah denemek için açtım. Ürün 2.4 ghz ve kablolu olarak çalışmıyor gerekli driver kurulumlarını yapmış olmama rağmen ne 2.4 ghz dongle ne de kabloyu algılıyor. sadece bluetooth olarak...
  2. G

1000-1500 lira arası kablosuz Mouse Önerisi

Yeni mouse alacağım bütçe 1- 1.5k arası öneri yapar mısınız?
  3. G

Öneri KAÇ WATT PSU ALMAM GEREK?

Sistemimde Ryzen 5 5600g Rtx3050 2×8 ram 1 Sata SSD 1 SATA HDD 2X120 1X140 FAN bulunuyor 650 watt psu kullanıyordum ama elektirik kesintisi yüzünden kısa devre yaptı şuan 500lük psu alsam yeterli olur mu?
  4. G

Yardım COOLER MASTER PSU TAMİRİ

Dostlar selamlar, bir süredir kullandığım Cooler Master V650 SFX psu'um bozuldu bilgisayara güç verip fanlar yandığı saniye gücü kesiyor. Başka psu üzerinde denediğimde bileşenlerde sorun yok yine aynı şekilde psu'yu başka bilgisayara kurduğumda orda da çalışmıyor. Cooler master distribütör'ü...
  5. G

Podcast İçin Mikrofon Önerisi

Arkadaşlar kendi alanımda podcast üretmek istiyorum ancak mikrofon konusunda karar veremiyorum. Mikrofon önerileri olanlar aşağı bırakabilir. Bütçe konusunda sorun yok
  6. G

Öneri Ucuza Nereden FC24 Alabilirim

Evet dostlar başlıkta da yazdığı gibi ucuza nereden FC24 alabilirim
  7. G

Yardım KASA RES ATINCA AÇILMIYOR

Dostlar selamlar. Bilgisayarımda anlam vermediğim bir sorun var. Valo girerken bazen ekran donuyor ve maça girmiyor pcyi kapatıp açmam gerekiyor başka bir şey yapamıyorum. PC yi kapattığımda ise tuşa bastığımda açılmıyor tekpi vermiyor ama elektirik var içerisinde kulaklığın ışığı yanıyor...
  8. G

🔥İndirim Cremacial Çalışma Masalarında sepette %25 indirim + 100 TL kupon

Buyrunuz link https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-120-cm-alima-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi---beyaz-p-HBV00000Q7K0F?magaza=Ceramical&url_src=and-product-detail
  9. G

Yardım Bilgisayarım açılmıyor

Dostlar merhabalar bugün ofis laptobumun içini açıp temal macun yenilmesi ve fan temizliği yaptım. Her şeyi yerine takıp pcyi açmak istediğimde açılış ekanında diski onarılıyor yazısı geliyor ve donuyor. Ama açaken f2ye basılı tutup bios ekranına girince hiçbir şey yapmadan f10/exit yaptığımda...
  10. G

Yardım Bilgisayarım açılışta biosa girmeden açılmıyor

Dostlar merhabalar bugün ofis laptobumun içini açıp temal macun yenilmesi ve fan temizliği yaptım. Her şeyi yerine takıp pcyi açmak istediğimde açılış ekanında diski onarılıyor yazısı geliyor ve donuyor. Ama açaken f2ye basılı tutup bios ekranına girince hiçbir şey yapmadan f10/exit yaptığımda...
  11. G

Yardım Corsair H45 sıvı soğutma

Arkadaşlar mini itx sistemim için corsair h45 sıvı soğutma aldım. Kasam phanteks shift air 2 üretici firma 120ml aio sıvı soğutma kullanın diyor (başka boy sığmıyor). H45 de 120ml sıvı soğutma olarak satılıyor ancak kasaya 0.5 / 0.75 cm kadar büyük geldi bunu kasaya sığdırmanın bir yolu var mı...
  12. G

Öneri Sıvı Soğutma Önerisi

Arkadaşlar aranızda Deepcool Gammax l120-v2 kullanan var mı R5 5600 için tavsiye eder misiniz?
  13. G

Yardım Sıvı Soğutma Tavsiyesi

Ryzen 5 5600 için 120ml sıvı soğutma önerir misiniz? (Kasa sadece 120 ml destekliyor)
  14. G

Yardım Bi̇os Güncelleme Yardimi

Arkadaşlar merhaba elimdeki anakart şuan ki biosla Ryzen 5000 serisini desteklemiyor. Bios güncellemesi yapılırsa destekleme durumu var ancak benim elimde eski işlemci yok anakarta Ryzen 5600g takarak bios ekranına girebilir miyim?
Geri