Arama sonuçları: *

• Users: Furuns
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

BIOSTAR B650MP-E Pro anakart ile 9800X3D kullanılır mı?

Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi, bilgili hocalarım cevaplarsa sevinirim bütçem kısıtlı en iyi işlemciyi alıp RGB'siz tipi önemli olmayan F/P anakart istiyorum. Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram takmayı planlıyorum. Teşekkürler.
  2. F

₺20.000 Bütçe İle Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 2K monitör almayı düşünüyorum aklımdaki monitör şu; https://amzn.eu/d/89vobOG Bu fiyata MSI G274QPX alınır mı? Diğer düşündüklerim; Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü...
  3. F

Çözemediğim Micro Stuttering Sorunu

Merhaba arkadaşlar, sistemimde takılı RX 7900 XT, AMD Ryzen 7 5700x3D, Corsair Vengeance RGB RT 32 GB RAM ve 750W PSU var. Oyunlarda çok can sıkıcı anlık takılma, stutter, kekemelik hataları ile karşılaşıyorum, sorunu bir türlü çözemedim ve en sonunda konu açıyorum. Testlerde hiç sıkıntı...
  4. F

RX 7800 XT Furmark testi normal mi

merhaba arkadaşlar ekte kartımın furmark değerlerini ekledim, sıcaklıklar çok yüksek geldi hotspot sıcaklığı 100 dereceye çıktı, kart modeli sapphire rx 7800 xt pulse çift fanlı modeli, bu kartı kullanan arkadaşlar bu sıcaklıklar normali mi stok ayarlarla? İade edeyim mi?
  5. F

RX 7800 XT Sistem Oyunlarda ve Masaüstünde Bile Takılıyor

RAM: Corsair Vengeance RGB2x16 Ekran kartı: Sapphire RX 7800 XT Anakart: ASUS TUF Gaming b550 Plus İşlemci: Amd Ryzen 7 5700x3D Arkadaşlar videodaki gibi fareyi hareket ettirince sistemde takılma oluyor SSD veya ekran kartından kaynaklı mı acaba? CS gibi oyunlarda da oluyor. Sorun farede değil...
  6. F

Viewsonic XG2431 Parlaklığı Düşük ve Ayarlanmıyor

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım bu monitörde renk ayarlarından parlaklığı arttıramıyorum, IPS panel olmasına rağmen ekran çok cansız TN panel gibi geliyor, bu monitörü burada çok övüldüğünü gördüm ve buna güvenerek aldım. Kullanan veya bilen biri yardımcı olabilir mi ayar yapmamda?
  7. F

3.500 TL Bütçe Claw Grip Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar, claw grip tutuyorum mousu. VXE R1 Pro Max almayı düşünüyorum. Bu model yerine önerebileceğiniz daha F/P mouse var mıdır? Pulsar X2h medium, Razer viper v2 Pro ve MX800 Ultra'da değerlendirdiklerim arasında. Hangisini önerirsiniz veya daha iyiysi var mıdır? Teşekkürler.
  8. F

Laptop RAM'in ekran kartı yerine onboard ekran kartının GB'sini arttırıyor

Merhaba arkadaşlar, 8 GB RAM'e sahip laptopuma bir 8 GB daha RAM taktım. Ancak taktığım RAM harici ekran kartı yerine onboard ekran kartının GB'sini arttırmış. Onboard desteğini nasıl harici ekran kartına aktarabilirim? Çok teşekkürler.
  9. F

Sıvı soğutmalı sistemde işlemci Prime95 stres testinde 81 derece oluyor

Merhaba, AMD Ryzen 5 5600 işlemcim ve MSI MAG CoreLiquid 240R V2 sıvı soğutucum var. Normal kullanımda CS:GO gibi oyunlarda 50-60 dereceyi geçmiyor ancak Prime95 ile yaptığım testte 81 dereceyi görüyor. Değerler normal mi yoksa bir anormallik var mı? Kasanın hava akışı güzel, resmini ekledim.
  10. F

Ön panele sıvı soğutucu montajı

Merhaba arkadaşlar, Gametech velar kasam var, MSI MAG CoreLiquid 240R V2 sıvı soğutucu aldım, üst tarafa montajladığımda fanlar RAM'e değdiği için ön tarafa montajladım ancak Prime95 testinde 81 derece sıcaklığı görüyor. Fanları içeriye mi dışarıya doğru mu montajlanalıyım? (şimdili gibi)...
  11. F

Corsair Vengeance 4x16 GB RAM 3600 MHz'de çalıştırmak için anakart önerisi

Merhaba arkadaşlar, Corsair Vengeance RGB RT 32 GB (2 X 16 GB) DDR4 3.600MHz C16 https://www.amazon.com.tr/dp/B09C5VRSRG?ref_=cm_sw_r_apin_dp_99C7NVHCNTP06YHBVKC0 elimde 4 adet 16+16+16+16 bu RAM'den var. RAM'leri tam performans minimum 3600MHz de çalıştırmak için anakart arıyorum. Normalde şu...
  12. F

360mm sıvı soğutucu kasama sığar mı?

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki iki soğutucudan birini alacağım. 360mm olan sığarsa onu almayı düşünüyorum. Acaba sığar mı, doğru ölçümü nasıl yapabilirim? MSI MAG CORELIQUID P360 360 mm Sıvı İşlemci Soğutucusu, Siyah...
  13. F

Kingston Fury Renegade RGB 32 GB (2x16) vs Corsair Vengeance RGB RT 32 GB (2X16)

Anakart: MSI B550M-A PRO İşlemci: R5 5600 Merhaba arkadaşlar, AMD Ryzen 5 5600 işlemcili sisteme hangi RAM'i almalıyım? Önerileriniz için teşekkür ederim. Kingston Fury renegade RGB 32 GB (2x16 GB) 3600MHz DDR4 CL16 masaüstü bellek kiti 2 KF436C16RB1AK2/32 Amazon.com.tr Corsair Vengeance RGB...
  14. F

İtopya 14 günlük iade hakkımı gasp etmeye çalışıyor

Merhaba arkadaşlar, 08.03.2023 tarihinde itopya.com sitesinden Razer BlackShark V2 kulaklık satın aldım. Kulaklığı almaktan vazgeçtim ve firmayla iletişime geçtiğimde ürünü belirttikleri kargo numarasıyla kendilerine geri kargolamamı istediler. Ürün 10.03.2023 tarihinde tarafıma teslim edildi...
Geri