Arama sonuçları: *

• Users: lumpsz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Bilgisayar upgrade öneri

Arkadaşlar 5600x 3060 msi 550 mpg ram 3000mhz cl 16 Sistemim böyle ama borderlands 3 oynarken fps en düşük ayarlarda olmasına rağmen 100ün altıına bile düşüyor 60 ı falan gördüğüm oldu bir de 280hz monitör olunca oyun kasıyor baya bilgisayarı upgrade etmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  2. L

❌İndirim Bitti! Doom Eternal indirime girer mi?

1 hafta sonra festival gelicekmiş sizce indirime girer mi?
  3. L

Oyun oynarken CPU Overheating alert hatası

Oyun oynarken birden bilgisayar kendini yeniden başlattı ve CPU overheating hatası verdi. Ama işlemcim o kadar ısınmıyordu diye düşünüyorum. Neden böyle bir şey oldu, bilen birisi var mı?
  4. L

Wolfteam giriş yapamıyorum

Arkadaşlar wolfteama siteden hesap açıp kayıt oluyorum açtığım hesabı oyuna girmek için kullanıyorum kullanıcı adı hatası veriyor anlamadım ne yapmam lazım bilen var mı?
  5. L

ipad 9.nesil alınır mı

Arkadaşlar selamlar amatör olarak çizim yapmak için ipad almayı düşünüyorum.9.nesil almak mantıklı mı sizce?
  6. L

Logitech g333 kulak içi kulaklık bilgisayar tanımıyor

Kulaklığı bilgisayara takıyorum ama bilgisayar tanımıyor kulaklığımı ne yapmam lazım bilgisi olan var mı
  7. L

Asus 280hz monitör overdrive ayarı

Arkadaşlar ben de asus 280hz var overdrive ne işe yarar ve bunu kaç yapmam lazım benim bi arkadaşım 120 yaptırmıştı.Sizce kaç yapmam lazım
  8. L

Şu sistemi almak mantıklı mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/264065/emin-citak-astel-intel-i7-13700kf-asus-rog-strix-geforce-rtx-4070-ti-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Şu sistem nasıl arkadaşlar fiyatı
  9. L

ASUS geri ödeme kampanyası ile sistem toplama

ULTIMA-4070Ti / INTEL I5-13400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR i9 13900K. ASUS ROG STRIX lc II 360 ARGB V2 360mm ASUS TUF Gaming Z690-Plus 6000MHz(OC) DDR5. ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti. Corsair Vengeance 32 GB (2x16...
  10. L

Asus geri ödeme kampanyası

şu videodaki hazır sistemlerini nerden bulabilirim bulamıyorum.
  11. L

Kaspersky "güvenli tarama reddedildi" hatası

Böyle bir bildirim geldi, virüs falan mı girdi bilgisayarıma benim? Güvenli tarama reddedildi. İzinsiz giriş yapan kişiler tarafından bilgisayarınıza veya kişisel verilerinize zarar vermek için kullanılabilecek bir uygulama bulduk dedi.
  12. L

100 bin tl bütçem var bilgisayar toplamak istiyorum

Şimdi mi toplasam mantıklı olur yoksa biraz daha beklesem mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Geri