Arama sonuçları: *

1. M

Taksitli Masaüstü PC Tavsiyesi 40-50k maks

Kedim bugün laptobumun üzerine soda döktüğü icin 3 yıllık yoldaşıma elveda demek zorunda kaldım maks. 40-50k bandında masaüstü tavsiyelerine açığım monitörüm var sadece kasa lazım.
  2. M

Yardım Yenilenmiş Iphone mu Sıfır Samsung mu

Şimdi yenilenmiş telefonların taksit imkanları çok güzel olduğu için aklımı çeliyor doğrusu ama yenilenmiş olduğu için kafam karışık. Bıraktığım linkte Sıfır Samsung A35 var ve onun fiyatıyla aynı yenilenmiş Iphone XR var 128gb. Burada ne yapmamı tavsiye edersiniz eğer yenilenmiş alıp üzülmeyen...
  3. M

Volta VB7 Elektrikli Bisiklet nasıl

Arkadaşlar üniye git gel ve şehir içinde kullanmalık elektrikli bisiklet arayışındayım VB7 menzil ve güç bakımından bana fiyat performans ürün gibi gözüktü tavsiye edebileceğiniz bu fiyat bandında başka bisiklet var mı. İkinci attığım link orijinal sayfanın linki...
  4. M

Jet Lisans hesapları çalıntı mı? (bilmediğimden soruyorum)

Arkadaşlar daha önce win10 pro key almıştım aynı siteden. Şimdi de Office 365 Süresiz hesap aldım ama bir kuruluşa bağlı diyor Böyle bir okul görünüyor. Sizce ileride problem yaratır mı
  5. M

PC hocası İncehesap Infinity inceleme sizce nasıl?

Arkadaşlar sistem fena durmuyor fiyatı da güzel. alınır mı sizce İ3 12100f 16 RAM Radeon RX6600 512 GB SSD
  6. M

İdeapad Gaming 3 mü Nitro 5 mi

Arkadaşlar...
  7. M

Sıfır R5 5600h İdeapad Gaming 3 mü ikinci el R7 4800h İdeapad Gaming 3 mü

Arkadaşlar 15.000 bandında bir bütçem var ve Sıfır Lenovo İdeapad Gaming 3: Ryzen 5 5600h GTX 1650 8 GB RAM 512 GB SSD...
Geri