Arama sonuçları: *

1. otterthesamurai

Millenicom çöktü mü?

Arkadaşlar 10dk önce aylardır kesilmeyen internetim kesildi, şimdi millenicom online işlemlere girmek istediğimde sms gelmiyor ve giriş yapamıyorum. Aynı sorunh yaşayan başkaları var mı? Durumla ilgili bilgisi olanlar aydınlatırsa çok iyi olur, herkese iyi forumlar. Ek: bireysel müşteri...
  2. otterthesamurai

Sistemimi istediğim şekilde optimize ettim ve paylaşıyorum

Öncelikle merhabalar, eğer konu farklı sub-forumda açılmış ise kusura bakmayın en uygun yerin burası olabileceğini düşünüyorum. AMD R5 5600 Gigabyte B450 M K Gigabyte Eagle RTX 3060 12GB Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB Kioxia Exceria G2 2TB FSP Hydro G Pro 750W Donanıma sahip sistemimi biraz...
  3. otterthesamurai

AM4 CPU Optional fan headerslı anakart önerisi

Arkadaşlar sıvı soğutma için cpu optinal fan headersına sahip am4 anakart ihtiyacım var, bütçe ne kadar düsük olursa o kadar iyi ve tercihen iki adet system fan portu olabilir.
  4. otterthesamurai

Yardım Kasamı değiştiriyorum, tavsiye/öneri

Merhabalar arkadaşlar, mevcut sistemimi aerocool atomic model kasaya taşıdığımdan beri rtx 3060 ekran kartım boştayken de yükteyken de normalden fazla ısınıyor. Sorunu çözmek için önce kule tipi işlemci soğutucudan 240mm sıvı soğutmaya geçtim. Aslında epey işe yaradı, yükteki sıcaklık neredeyse...
  5. otterthesamurai

Öneri Havit Gamenote KB884L için keycaps

Merhabalar, Havit Gamenote KB884L klavye aldım, bir husus hariç her şeyinden memnunum. Klavyenin keycapslerindeki karakterler şeffaf değil, bu yüzden karanlıkta ve loş ışıkta backlight ne renkte ve parlaklıkta yanarsa yansın okunmuyorlar. Bundan dolayı keycapsleri değiştirmek istiyorum fakat...
  6. otterthesamurai

Valorant Serverları Durum

İyi geceler millet arkadaşlarımla valorant oynuyordum az önce fakat aniden bağlantı koptu. İnternette arıyorum fakat herhangi bilgi yok bizde bölgesel olarak mı bir sorun yaşadık yoksa şu an oynayıp da aynı durumda olan var mı bilgilendirirse sevinirim.
  7. otterthesamurai

Öneri Kasa veya kasa fanı önerisi

Selam millet, sizlerden mevcut durumumla ilgili bir öneri isteyecektim. Öncelikle durumu izah edeyim. Rampage sailor kasa ve rtx3060-r5 5600 sistemim vardı, ben kasayı aerocool atomic ile değiştirdim. Fanlarda ses kesildi kasa çok daha güzel görünüyordu vs ama gpu sıcaklıkları max 69 dereceden...
  8. otterthesamurai

Yardım 5600+3060 sisteme minimum 650W sessiz psu önerisi

Merhabalar dostlar. R5 5600 ve 3060 sistemimde şu an Rampage marka bir psu var. Alırken bunu değiştirmeyi göze almıştım ve zamanı geldi. Sistemime yeni bir psu alacağım fakat bu illet Rampage psudan sonra bende bir gürültü fobisi oluştu. Alet tek başına kasanın içinde boşta 75-77 desibel ses...
  9. otterthesamurai

R5 5600 ve DeepCool AG400 deneyimi

Selamlar arkadaşlar, yakın zamanda topladığım r5 5600 sistemime uygun fiyatlı işlemci soğutucu bakıyordum ve geçenlerde sıcak fırsatlara düşen deepcool ag400'ü sipariş etmiştim. İnternette ve forumda biraz bakındım fakat bu konuda internet mağazalarındaki bir iki yorum haricinde herhangi bir...
  10. otterthesamurai

Bu sisteme hangi ssd kombinasyonunu önerirsiniz?

Selam arkadaşlar, bir konuda size akıl danışacağım. B450 anakartlı (PCIe 3.0 x4) sistemim var, üzerinde dandik ve yetersiz kapasite bir nvme ssd mevcut. Hem bütçe hem performans bakımından değerlendirerek depolama güncellemesi yapmak istiyorum. Aklımda iki seçenek var: 1-) 2tb dram'li nvme ssd...
  11. otterthesamurai

2000tl'ye Crucial 2tb p3 alınır mı?

Arkadaşlar sistemimde tek pcie gen 3x4 portu var ve depolama için yalnızca nvme ssd kullanmayı düşünüyorum. Crucial p3 2tb versiyonu şu an vatan bilgisayarda 2350tl civarında, benim de 350tl civarı iade kuponum var. 2000tl civarına bu ssd'yi almalı mıyım? Alternatif önerebileceğiniz bir model...
Geri