Arama sonuçları: *

• Users: claxan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

WİFİ Adaptör USB 3.0 - 2.0 Etkiler mi?

Selamlar herkese, yeni satın aldığım Kingboss AC 1200 WİFİ adaptörüm mevcut. Bilgisayarın ön kısmında USB 3.0 mevcut fakat orayı çok aktif kullandığım için bana lazım olabiliyor. Bilgisayarın arka kısmında da 3.0 USB mevcut fakat oraya takarsam da çok yer kaplıyor ve diğer USB leri takamıyorum...
  2. C

Bluestacks 5 de Oyunlardaki Reklamları Kapatma

Herkese merhaba, Bluestacks 5 üzerinden Seçim Oyunu 2 oynuyorum. Fakat her bir tuşa bastığımda reklam çıkıyor neredeyse. Uçak moduna aldığımda internet bağlantınız olmadan oynayamazsınız diyor. Reklamları kapatmanın bir yolu var mı acaba?
  3. C

Okulun Aidat Adı Altında Para Toplaması Yasal mı?

Herkese merhaba, 10. sınıftayım. Okula kayıt olurken 400 TL + 3 top A4 kağıdı istemişlerdi bizde verdik. Bu sene başında deneme sınavları için 150 TL istediler onu da verdik. Şimdi aidat parası diyorlar, müdür yardımcısı sınıfa gelip zorunlu vereceksiniz dedi. Bu pazar günü veli toplantısı...
  4. C

Öğretmen Öğrenciye Hakaret Edebilir mi?

Selamlar, 10. sınıftayım. Okulumuzda zil 4 dakika erken çalıyor hep. Mesela teneffüs saat 12.00 da ise 11.56 da zil çalıyor, ama öğretmen bildiği için 12 de bırakıyor. Aynı şekilde teneffüs bitişinde de (örneğin) saat 12.00 da çalması gereken zil 11.56 da çalıyor. Bugün aynı şekilde zil çaldı...
Geri