Arama sonuçları: *

• Users: nxess
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nxess

ASUS X515-EA MODELİ İÇİN BU RAM UYAR MI YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Laptopumda ram slotlarım boş bu yüzden ram almak istiyorum ucuz bir şey bilgisayar toplayana kadar bu alttaki ramlerden 2 adet alsam bilgisayarıma uyar mı bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi ...
  2. nxess

HARİCİ HARDDİSKTEN TIK TIK SES GELİYO...

Harici Diskimin içindeki neredeyse 7-8 yıllık bütün anılarım her şey onun içinde onları almak için laptoba bağladığımda tık tık sesler geliyo ve sistem okumuyo yardımcı olabilecek var mı ?
  3. nxess

Manisa merkez 1. komando tugayı

1 Haziranda teslim olucam Aynı yere düşen arkadaşlar gelin bi tanışalım
  4. nxess

Sahurcu Tayfa Sohbete gel

Agalar nasılsınız az sohbet edelim Hayat nasıl gidiyo ??
  5. nxess

Gençerlergaming TARCON kasa alınır mı ?

Fazla bütçeye sahip değilim arkadaşlar hazır sistem araştırmamda en uygun ve bana performans verebilecek kasa olarak bunu gördüm iyi midir sizce ? https://www.gencergaming.com/targon Link bu kasa 8 Gb ile geliyo ama onu 16 Gb yaparak alınsa mantıklı mı olur ?
  6. nxess

7-8K SİSTEM ARIYORUM

Online oyunlar oynayan birisiyim valorant oynamak için sistem tavsiyesi alırım acilinden
  7. nxess

Çözüldü✓ Apu sistem için Yardımcı olur musunuz ?

Sahibinden de Apu sistemli bir bilgisayar buldum ve ben valorant csgo the forest asetto corsa tarzı oyunlar oynayan ve kayıt altına alan birisiyim APU SİSTEMİ ALSAM ONA 3060 TARZI 2060 GİBİ EKRAN KARTLARI ALSAM KULLANABİLİR MİYİM SİSTEMDE BİR SIKINTI VS ÇIKAR MI ? VE APU SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ ?
Geri