Arama sonuçları: *

• Users: Muratzbx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Direksiyon setine fren lambası

Sevgili dostlar G29 direksiyon setime frene basınca masa altında kırmızı led yanacak bi sistem düşüyorum bilgisi olan var mı ? Nasıl bi sistem yapmam lazım ?
  2. M

Görüntü gidip geliyor

Merhaba arkadaşlar Ben yeni ekran kartı aldım 3050 8 gb çift yönlü hdmi to dvi kablo kullanıyorum. Ara sıra görüntü gidip geliyor monitörde o sırada arka planda işlem devam ediyor. Bu zaman zarfında ana kart ve işlemci değiştirdim ekran kartını yeniden taktım hata devam ediyor. Yardımcı olabilir...
  3. M

Çözüldü✓ B450m k 2 anakarta uyumlu işlemci ve ekran kartı

Arkadaşlar asus b450m k 2 anakart alacağım r5 5500 işlemci ve gigabayte rtx 3050 gaming ekran kartı uyar mı herhangi sıkıntı yaşar mıyım ?
  4. M

Çözüldü✓ Ekran kartıma ve anakartıma uygun işlemci önerisi

Merhaba arkadaşlar Anakart : b350m mortar İşlemci: R5 1600 Ekran kartı: rtx 3050 Bana ana kartıma uyacak bi işlemci önerir misiniz anakart r5 3600 ya a R5 5600 kaldırır mı ?
  5. M

Çözüldü✓ Msi B350m mortar hangi işlemciyi destekler

Merhaba arkadaşlar bende msi b350m mortar anakart var işlemcim r5 1600 ekran kartım rtx 3050 güncel oyunları kaldırması ve kayıt almak istiyorum. işlemci olarak anakartım hangi işlemciyi destekler? Sistemimde artış olmaz diyorsanız anakart ve işlemci tavsiye eder misiniz ? Tşk
Geri