Arama sonuçları: *

• Users: Xeru
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Steelseries Arctis Nova 3p Sesler Anlaşılmıyor

arkadaşlar merhaba kulaklığı aldım kullandım hazır eq ayarlarını falan da kullandım ama ses nerden geliyor anlamıyorum bile rampage kulaklıkla adam a side da bıçak çekse duyuyordum valorantda b side dan şimdi hiç bir şey anlaşılmıyor lütfen bi yardımcı olun
  2. X

Anlayan Brisi Benchmark Testi

Arkadaşlar sistem teknik servise gitti ve bana bu testler atıldı Ekran kartı 5060 8gb İşlemci i51440f
  3. X

Hdd Uyumluluğu Nasıl Anlaşılır Kasaya Nasıl Takarım?

arkadaşlar elimde 2tb bi hdd var sata kablosunu bağlıyorum anakarta fakat hdd okumuyor bilgisayar power dan güç kablosu mu getirmem gerekiyor veya uyumluluk ile ilgili mi? kasam SEGOTEP Axe 5 Siyah 650W 80+ Bronze PCIE 5.0 Midi Tower Gaming
  4. X

Anakartım Kasamla Uyumlu Mu?

merhaba İncehesap üzerinden COLORFUL BATTLE-AX B760M-G Beyaz WIFI DDR5 7200MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart sipariş ettim kasamda [H3 id='URLhttpswww.incehesap.comsegotepSEGOTEPURL+Axe+5+Siyah+650W+ATX+Gaming+Oyuncu+Kasabu+acaba+bunlar+uyumlu+']SEGOTEP Axe 5 Siyah 650W ATX Gaming (Oyuncu)...
  5. X

Incehesap fırsatlı hazır sistem

Arkadaşlar ince hesaptan bir sistem aldım 4 gün oluyor sistemin stoğu bitmiş ben aldığımda gainward 5060 ekran kartı vardı sistemde hatta fatura kesildi şuan işe sisteme bakıyorum 9060 ekran kartı gözüküyor bana onu gönderemezler değil mi
  6. X

Ekrandaki simgeler yazılar çok büyük

bilgisayar kendi kendine birden bire ekranı büyüttü ölçeklendirme yapınca da aynı oluyo chrome dan oyunlara kadar böyle
Geri