Arama sonuçları: *

1. _Y_U_S_U_F_

Ncr Pocono H61 yenilenmiş anakarta ekran kartı ve işlemci önerisi

Merhaba dostlarım. Şu anki sistemim şu şekilde: GTX 650 Zotac 1GB, i5 2400 işlemci, Ncr Pocono H61 yenilenmiş anakart. i7 2600 işlemci ve 16 GB RAM almayı düşünüyorum, sistemi mahalle bilgisayarcısından aldım. RX460 ve RX 550 denedim ama çalıştıramadım: Çözümü nedir ve ekran kartı önerir...
  2. _Y_U_S_U_F_

internetimi %1 den fazla kullanamıyorum

selam dostlarım türk telekom kullanıyorum internetimi %1 den fazla kullanamıyorum hiç bir şekilde çözümü varmı
  3. _Y_U_S_U_F_

car for sale 2023 bedava nasıl alabilirim

merhaba dostlarım car for sale 2023 oynamak istiyorum ama param kalmadı ücretsiz olan bir platform yada cracklisi varmı
  4. _Y_U_S_U_F_

idm yavaş indirme yapıyor

dostlar idm yavaş indiriyor ne yapabilirim
  5. _Y_U_S_U_F_

GTA 5 open ıv siz mod kurmak

Dostlar selam GTA 5'e mod yapmak istiyorum ama Open IV'siz mod yapmak mümkün mü?
  6. _Y_U_S_U_F_

bilgisayarım valorantta kaç fps alır

GTX 650 İ5 2400 4GB RAM ile valorantta 1920x1200 düşük ayarlarda kaç fps alırım dostlar
  7. _Y_U_S_U_F_

gta 5 open ıv mods kısmında update yok

gta 5 open ıv mods kısmında update yok nasıl düzeltebilirim
  8. _Y_U_S_U_F_

steam arkada açık kalıyor

selam dostlarım steam ı kapatmama rağmen steam client web helper açık kalıyor bu uygulamayı nasıl kapatabilirim
  9. _Y_U_S_U_F_

internetim aşırı yavaş

internetim çok yavaşladı dostlar müşteri hizmetleride yardımcı olmadı interneti resetledim ama işe yaramadı sorunumu nasıl çözebilirim
  10. _Y_U_S_U_F_

online giremiyorum yardımcı olurmusunuz

carx drift racing online ı korsan şekilde indirdim ancak online giremiyorum nasıl online girebilirim korsan indirmemin sebebi ise cüzdan kodu bulamadım
  11. _Y_U_S_U_F_

8000 tl bütçe ile 2.el sistem toplama

dostlar selam 8000tl büt.em var 2.el bana oyun oynayabileceğim yayın yapabileceğim bir sistem önerir misiniz?
  12. _Y_U_S_U_F_

6000 tl ye 2.el sistem toplama

6000 tl ye 2.el sistem toplamak istiyorum en mantıkklı sistemi önerebilir misiniz?
  13. _Y_U_S_U_F_

bilgisayarım bozuldu

no boot option found please install bootable media and restart hatası alıyorum nasıl bu sorunu düzelteceğim
  14. _Y_U_S_U_F_

Sistem topluyorum öneri

Dostlar merhaba OEM rx460 ve i5 3470 li bir sistem toplayacağım Kasa PSU SATA SSD ANAKART ve RAM önerilerinizi bekliyorum dostlar
  15. _Y_U_S_U_F_

xioami mi 10t alınır mı

merhaba arkadaşlar mi 10t alınır mı kronik sorunu var mı tablet gibi kullanacağım
  16. _Y_U_S_U_F_

GTX 970 ve R3 3100darboğaz sorunu yaşar mıyım

gtx 970 ve ryzen 3 3100 darboğaz olur mu
  17. _Y_U_S_U_F_

gtx 970 ekran kartı alınır mı?

dostlar selam mahalle bilgisayarcısında gtx 970 var babamın arkadaşı olduğu için bana 1000tl ye satacak sizce alınır mı
  18. _Y_U_S_U_F_

2000tl ekran kartı önerisi

2000 tl ikinci el ekran kartı önerir misiniz?
  19. _Y_U_S_U_F_

Rx5500xt Ryzen3 3100 Darboğaz Olur Mu?

rx5500xt ryzen3 3100 darboğaz olurmu
  20. _Y_U_S_U_F_

Masaüstü parça önerisi

Merhaba dostlar ddr4 bir APU sistem toplamak istiyorum bütçem 4000tl RX5500xt ile kullanacağım parça tavsiyesinde bulunur musunuz
Geri