Arama sonuçları: *

• Users: Mye1w
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Mouse Sensörü Uyanmıyor

Xpg slingshot mousem trendyolda satılan xxl bir mousepad aldığım uygun fiyatlı hızlı pad mouse dokunmayınca sensörü kapanıyor ve ne kadar sallasam uyanmıyor masaya sürünce çalışıyor uygulamasında böyle bir uykuyu engelleme ayarı yok. Daha önce de çok ucuz bir vardı öyle bir sorun yoktu
  2. M

XPG Slingshot garanti

Gaming gen tr den aldığım xpg Slingshot mouse driver güncellemesi sonrası çalışmaz hale geldi garantiye yollamak istiyorum kimle muhatap olmalı nereye yollamalıyım.
  3. M

Keenetic Lite KN-1310-01TR lan çıkışı destekliyormu

Bu router ı kablosuz bir şekilde modeme bağlayıp kablolu olarak bilgisayara bağlayabilir miyim. Telefondan yazıyorum yazım hatası varsa özür dilerim.
  4. M

Asus prime a320m-c r2.0 ile undervolt

Bu anakart ile ryzen 5 5600 e undervolt yapabilir miyim?
  5. M

Xiaomi 4C 2 Port 300 Mbps Router Ping Sorunu Varmıdır?

Aktif olarak xiaomi mi wifi range extender pro kullanıyorum ve berbat bir sinyal güçlendirici oyunlarda ping değerlerim 500-3000 ms arasında ve tam bir işkence. ethernet ile bağlantı sağlayamıyorum Xiaomi 4C 2 Port 300 Mbps Router nasıldır ping sorunu yaşarmıyım başka bir öneriniz varsa maksimum...
  6. M

Çözüldü✓ Gaming gen tr kargo süresi

Çarşamba sabahı bir sistem satın aldım tahmini ne zaman kargoya verilir daha önce almışlar bilgilendirirse sevinirim.
  7. M

Çözüldü✓ PC hocası gg30 alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/47461/pc-hocasi-gg30-amd-ryzen-5-5500-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu bilgisayar sizce alınır mı? alınmazsa nasıl bir sistem tavsiye edersiniz Bütçe: 20k (monitör dahil)
Geri