Arama sonuçları: *

• Users: Xavengerr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Yuksek pc de forza 4 indirdikten sonra steam oyunlari donmaya basladi

Steamde forza 4 indirdim oynadim daha hiç donmamıştı forzada bir kere dondu sonra duşuk gereksinimli bir oyunda yine dondu normalde yoktu rx6650xt ve ryzen 5 5600 üm var daha yeni aldim sistemden değildir diye düşünüyorum Msi Afterburner:
  2. X

Steam oyunlarinda donmaya başladi

Steamde forza 4 indirdim oynadim daha hiç donmamıştı forzada bir kere dondu sonra duşuk gereksinimli bir oyunda yine dondu normalde yoktu rx6650xt ve ryzen 5 5600 üm var daha yeni aldim sistemden değildir diye düşünüyorum
  3. X

Gamebooster kasa rgb kumanda calismiyo

Gamebooster 600w 80 Gb-pe05b 4x Rgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa model bu herkes çalişiyo falan yazmiş bende gelen calismiyo bi bant falanda yok pili de bitmemiş sorun nedir yeni kumandamı almam gerek ne yapabilirim sorun neyden kaynakli olabilir
  4. X

Rx6650xt + ryzen 5 5600 asetto corsa %99 cpu occupancy

pc yi yeni aldim rx6650xt ve ryzen 5 5600 var asetto corsada single da %99 cpu occupancy warning diye bişey çıktı sonrasında görev yöneticisinde durum bu normalde olmuyordu nasıl çözebilirim 120 fps falan oynuyorum
  5. X

Harddiski usb kablosu ile kasanın dışında kullanabilirmiyim bağlı bir şekilde

Ben bir hdd almayi planliyorum bu hdd yi kablo ile usb girişine takıp normal hdd gibi kullanabilirmiyim yani illa kasanin içine monte etmek gerekiyormu yoksa boyle yapsamda olurmu
  6. X

Gta 5 satin alma ile ilgili soru

Arkadaşlar burda yazan opsiyonlar gta 5 + 250000tl şeklinde mi yoksa sadece gta 5 oyun içi para mı ona göre satın alacağım
  7. X

Sistem farketmez pc oyunu

Ucuz veya bedava pc oyunu sistem gereksinimi farketmez
  8. X

Forza Horizon 4 tahmini ne zaman indirime girer

Forza 4 almak istiyorum sizce beklemelimiyim yakın zamanda indirim sezonu varmi indirime girermi
  9. X

A520M K ya hem sata hem m2 ssd takabilirmiyim

Gigabyte a520m k anakartim var m2 ssd im var yanina sata ssd takabilirmiyim
  10. X

Everest yeni klavye birden fazla tuşa basmamaya veya yarim basmaya başladi

Everest yeni klavye birden fazla tuşa basmamaya veya yarim basmaya başladi ne yapmam gerek yeni aldim daha 1 hafta oldu
  11. X

A520 sanallaştirma acma

Anakartim a520 pubg mobile oynicam sanallaştirma açmam gerek lakin youtubedakilerle benim bios ekranim farkli o yuzden ayarlari ellemedim yardimci olucak varmi
  12. X

Yeni sistemde Steam pubg çok az takılma

Merhaba ben bir sistem aldim rx6650xt ve ryzen 5 5600 var 1920 1080p ile oynuyorum diğer oyunlarda gram kasma yokken steam pubg de çok az derecede gözle zor görülür hafif takılmalar oluyor sizce sebebi nefir
  13. X

Rx6650xt + ryzen 5 5600 fps değerleri normalmi

Merhaba ben bir sistem aldim rx6650xt ve ryzen 5 5600 var 1920 1080p ile oynuyorum valorantta 450 500 550 arasi oynuyor orta ayarlar fortnite ta ise düşük ve performans modunda 250 steam pubg ultra ayarlar 150 sizce değerler normalmi
  14. X

Ekrana goruntu gelmiyor

Yeni pc montior aldim ekrana goruntu gelmiyor ayarlar menusu geliyor ekrana yansimiyor
  15. X

RX6650xt hangi driverı kullanmalıyım

Ryzen 5 5600 ile rx6650xt aldim xfx in pckolik üzerinden aldim windows 11 ve driver kurulu olarak geliyormuş hangi driverı yüklemeliyim wattman hatası almamak icin napmalm
  16. X

XFX 2 fanlı rx6650xt wattman yaparmı

Merhaba ben ryzen 5 5600 + xfx rx6650xt li sistem aldim wattman hatasi alirmiyim hangi driver kurmam gerekiyor napmam gerekiyor beni bi yönlendirirmisi iz
Geri