Arama sonuçları: *

• Users: Merdo428
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Merdo428

Yardım AMD Radeon RX 6800 XT alınır mı ?

Merhabalar, RTX 4070’den RX 6800 XT’ye geçmeye karar verdim. Sebebi ise Hackintosh kullanmam. Oyun oynamıyorum sadece PS ve AE işleriyle uğraşıyorum bu yüzden RX 6800 XT’ye geçmeye karar verdim sizce değer mi ? Aktif olarak Kullandığım sistem; RTX 4070 Ryzen 7 7700X MSI B650 EDGE WIFI 32GB...
  2. Merdo428

FC24 Proclub takım arkadaşı arayışı

Merhabalar, FC24 için Pro clubs için takım arkadaşı arıyorum. Oyunun zevkini verecek ve mizahkar arkadaşlar arıyorum. Amacımız eğlence aşırı ciddiye alan arkadaşlar eklemesin. Discord: MERDO428
  3. Merdo428

Yardım Bloody W60 max takılma sorunu

Cs oynarken 2000hz ile rahatça oynayabiliyorum ama valorant’da sadece 1000hz ile oynayabiliyorum mouse ile bi problem olmaması lazım çünkü bundan önceki sistemimde 2000hz ile valorant’da oynuyordum ama yeni sistem toplayınca sadece 1000hz ile oynayabiliyorum bunun bir çözümü varmıdır işletimim...
  4. Merdo428

Yardım Gigabyte anakartı almalımıyım ?

Selam. Arkadaşlar anakart alacağım ama 3 model arasında kararsız kaldım. Firma olarak MSI mi ASUS mu yoksa Gigabyte mi? Hangisinin anakartı alınmalı? Ekran kartım Gigabyte 4070. - Gigabyte B650 Aorus Elite AX AM5. - MSI MPG B650 Edge Wi-Fi AM5. - ASUS TUF Gaming B650 Plus Wi-Fi
  5. Merdo428

Öneri Hangi Marka Tercih Edilmeli ? MSİ & GiGABYTE & PALİT

Selamlar, Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum 3 seçenek arasında kaldım gönlümüzden geçen msi ama biraz tuzlu 🤥😃işlemcim ryzen 7700x ve 32gb ram - MSI GeForce RTX 4070 GAMING X TRIO - GIGABYTE GeForce RTX 4070 GAMING OC 12G - Palit GeForce RTX 4070 Dual OC, 12GB
  6. Merdo428

Mavi Ekran ACPI_BIOS Error Hatası neden kaynaklı ?

Merhabalar, Arkadaşlar 1 ay önce yeni sistem topladım ve arada bir anakart üzerinde VGA ışığı yanıyor. Ekran kartında bir problem var diyor ama anlayamadım, driverların hepsi güncel. Işık yanarken PC yeniden başlatınca ışık yanmıyor, bu sefer de çok karışık bir durum anlayamadım. Yardımcı...
  7. Merdo428

Yardım Asus TUF Gaming B650 Plus’a ram takma ?

Merhabalar sistemimin parçaları bugün geldi ama Ramler’i hangi slota takacağımı anlayamadım Ram slotları siyah ve gri olmak üzere 2’ye ayrılıyor. Ramin markası KF552C40BBK2-32 Kingston Fury 2x 16GB DDR5
  8. Merdo428

İnteil İ7-12700K İşlemci için Ekran Kartı Tavsiyesi

Merhabalar herkese iyi forumlar öncelikle, Yaklaşık 2 haftadır PC toplamak için ekipman arayışı içerisindeyim ekran kartı hariç diğer bileşenler’de karar verdim ama ekran kartın’da takılı kaldım sizin’de önerilerinizde RTX’in hangi modelini takayım ? Anakart modeli ASRock B760M SteelLegend...
Geri