Arama sonuçları: *

• Users: Trustaw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Trustaw

Diablo 4 satan varmı

Diablo 4 sahibi olan oynayıpta bepenmeyen veya ekran kartı yanında gelen kodu verebilcek varsa dönüş yapabilirmi bulabilirsem 2 tane alıcağım
  2. Trustaw

PFN_LIST_CORRUPT MAVİ EKRAN HATASI

Arkadaşlar merhaba. Yeni topladığım PC'de sürekli mavi ekran alıyorum. PFN_LIST_CORRUPT diye bir hataydı sanırım. Minidump dosyalarından anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi? Microsoft (R) Windows Debugger Version 10.0.25200.1003 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights...
  3. Trustaw

Yeni pc de sürekli bios ekranına atma

Merhaba yeni topladığım pc de açılışta sürekli bios ekranına atyor ve ekran görüntüsündeki ibareler çıkıyor hatanın ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olurmusnuz? Ekran görüntüsü Donanımlar : Asus z390- e anakart İ5 8500 işlemci Gigabyte aurous master 3060 ti Corsair vengance 2*8 2600 (test için...
  4. Trustaw

İşten kovuldum tazminat alabilirmiyim

Merhaba forum Dün akşam civarı müdür denen adam beni odasına çağırdı ve hiçbir gerekçe olmadan işten kovulduğunu bana söyledi performans nedeni ile olduğunu söyledi yaklaşık 2 ay dır çalışıyorum bu firmada. Yurtiçi kargonun bir acentesi bu yer tazminat alabilir miyim süreç nasıl olucak bilgi...
  5. Trustaw

Anakart CPU ledi yanıyor ve ekran gelmiyor

Merhabalar sorunum 2 bölümden oluşuyor .İlk bölümde PC açılıyordu fakat ekrana aşağıdaki gibi bir mavi ekran geliyordu : https://www.hizliresim.com/plkngse Sonra ise ben bira araştırma yaptım ve SSD ve harddisk kablolarını çıkarttım ve artık bı şekilde bioasa girebiliyordum telefondan fat32 ile...
  6. Trustaw

fps oyunları için makro

beyler valorant oynuyorumda faremin makro tuşları var ama programı yok makro tuşuna seri ateş eklemek istiyorum ne yapacağım yardımcı olurmusunuz
  7. Trustaw

Depolama tavsiyesi( arada kaldım)

Beyler hiç uzatmıyacağım pc mi topladığımdan bu yana sadece bir adet 240 gb ssd var ve gerçekten inanılmaz memnunum ama yetmedi şimdi acama diorum 300 tl ye 7200 rpm 1 tb hdd mi yoksa güzelinden 240 gb lık ssd mi
  8. Trustaw

Hdd konusunda tavsiyeye ihtiyacım var

Mergabalar beyler depoşama ihityacım varda acaba 4 tane 320 gb lik https://m.n11.com/urun/western-digital-av-gp-wd3200avvs-320-gb-hdd-77330?magaza=egemguvenlik&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIiOGKlKiK7AIVSebtCh3lNQNWEAkYASABEgIVwvD_BwE bundanmı alsam yoksa 280 tl ye 1 tb mi alsam ilk seçenek...
  9. Trustaw

Saçlarımı beyaza boyatmak isyiyorum

Beyler saçımı sıfıra vuracağım yakın zaman da bende diom madem sıfıra vuracam bari tadını çıkartayım diom konuya gelelim anime fanatiğiyim tarzı etkisinde kaldığım tokyo ghoul şeklinde saçlatımı bembeyaz yapmak isitom bunu evde yapabilirmiyim nasıl yapcam kimyasal açıdan sıkıntılımı yardımınızı...
  10. Trustaw

eba canlı derslerine katılmak

beyler 11.sınıf bilişim okuyorum ve bize sürekli eba canlı derslerine çağırıyorlar fakat pek fazla katılım sağlayamıyorum konularımı tekrar internetten öğrenebiliyorum sizce bunun bana bir zararı varmıdır acaba uzun vadede olumsuz bir şey olurmu
  11. Trustaw

steam hesabında birçok kişi var

beyler yakın zamanda 10 tl ye game satıştan rdr2 aldım ama birçok kişi hesaba bağlı bu yüzden oyunu rahat oynayamıyorum sorunum şu misal ben oyunun yüzde 3 ü nü bitirip save attım ertesi gün firdiğimde yüzde 80 olmuş bunun hesabı birçok kişi kullandığı için olduğunu biliyorum nasıl bunu çözerim...
  12. Trustaw

laptop için ram alacağım anakartım için hangisi lazım

beyler laptop için ram alıcağımda acer aspier e5 573 anakart ise zoro_bh oe2-a01 board version alacağım ram ise bu Puskill PUS4G1600150-NB 4 GB DDR3 1600 MHz 1.50 V Notebook Ram uyumlu mudur acaba yardımcı olursanız sevinirim muadili varsa söylerseniz çok iyi olur iyi günler
  13. Trustaw

Oyunu kurdum fakat hiçbir şekilde açılmıyor

beyler metro exodus oyununu kurdum onca saatten sonra açmak için tıklıyorum fakat hiç bi tepki yok arada bir fare imleci dönüyyorda ama ne yaptım ettim olmadı pc yi yeniden de başlattım ve win 10 kullanıyom oyun 64 bit yardımcı olanlara şimdiden teşşekürler
  14. Trustaw

Windows olmadan driver yükleme

Bu resimde benden driver yüklememi istiyor ne yükleyim driber olarak nerden bulayım nasıl yükleyeyim beni ayfınlatırmısınız
  15. Trustaw

Artık boot menüsüne ve biosa giremiyorum

10 dk önce girebildiğim bios ve boot menüsüne giremiom format atarken giriodum şimdi nedense giremiom ve şöyle bir yazı sürekli önüme çıkıyor " REBOOT and select prooper boot device or instert boot media in selected boot device and press a key" lğtfen yardım edin
  16. Trustaw

Windows yüklerken sürücü bulunamadı hatası

Arkadaşlar format attım ancak bir yerde sürücü bulunamadı diyor ve ne yapacağımı bilmiyorum onlarca konu ya baktım 5 saatten fazladır araştırıyorum ama yok bilen bir kişi varsa yardım etsin lütfen bu arada formatı uefi olarak flashtan atıyorum ssd kullanıyorum bir adet
  17. Trustaw

Format atarken sürücü bulunamadı hatası

Format atıyorum sürücü yok diyor formatı uefi ile atıyorum lütfen yardım edebilirmisiniz ne kadar araştırdım tahmin edemezsiniz yardımlarınızı bekliyorum
  18. Trustaw

Format atarken sürücü yok hatası

Beyler format atıyorum her şey tamam windows yüklenirken sürücü bulunamadı hatası aldım bu hata yüklenecek sürücüyü seçin ekranında geliyor ve nasıl çözerim bilmiyorum sistemimde şu an sadece 1 ssd var 240 gb acil yardım
  19. Trustaw

Format atarken fişi çektim pc açılmıyor

Beyler pc ye format attım ve 1 saate yakın brkledim ama sürekli aynı ley diyordu "lütfen biraz bekleyin" bende herhalde hata olmuştur diyip fişi çektim ve pc yeniden açınca artık siyah bir ekrandan başka bir şey gelmiyor 10 dakikadır bekliyorum ve hala bişey olduğu yok lütfen yardım edebilirmisiniz
  20. Trustaw

Epic games gta 5 lazım

Beyler merhaba bana gta 5 lazım online oynamak için varsa elinde fazladan olan veya işine yaramayan birisi yazsın özelden
Geri