Arama sonuçları: *

• Users: MctCan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MctCan

Bufferbloat Skordan Anlayan Biri Bakabilir mi ? Keenetic

Merhaba dostlar, Uzun yıllar sonra çileden kurtuldum altyapıma VDSL geldi Maksimum 50Mb Dow 15Mb Upload alıyorum. Bufferbloat skoru merak etmiştim bi deneyim dedim. Qoslu skorlar aşağıdakiler gibidir. Sizce hangisi daha sağlıklıdır. Qouslu Hız sınırlı QoSlu No Hız sınır QoS Kapalı
  2. MctCan

Telefonumu ve Saatimi Kaça Satabilirim ?

Merhaba dostlar telefonumu yükseltmek istiyorum. Elimde s23 Ultra Yd kayıtlı 256Gb temiz cihaz . Saatim ise Samsung Watch 6 astro edit. Saat faturalı. Bunları beraber kaça satabilirim 40k olursa iyi olur :D Sarı sitelerde değişik fiyatlar var henüz tam belirleyemedim.
  3. MctCan

❌İndirim Bitti! Robeve Taşınabilir Projektör 1054,90tl

Sanki bedava gibi ...
  4. MctCan

Pdanet+ alternatif var mı ?

Merhaba dostlar, Eskiden pdaneti seve seve kullanırım hatta foxfi tam sürümü satın almıştım geçmiş ödemelerde gözüküyor fakat Foxfi şimdi playda kaldırılmış pdanet ise uyarı veriyor tam sürümü satın alın diye geri de nasıl yükleyebilirim bilmiyorum. Turkcell 5 katı interneti faydalanıyorum bu...
  5. MctCan

Öneri Yeni fare öneriniz lazım

Selam dostlar, Benim elimde Aula Sc800 fare var bayadır kullanıyorum ve baya sevdim ama artık değiştirme zamanı geldi benim aklımda bu fare var sizce güzelmidir veya öneriniz var mıdır ? Bütce 4kya kadar https://meyergaming.com/darmoshark-m3xs-pro-8k-wireless-gaming-mouse-paw3950-ekranli-alici
  6. MctCan

Yardım Valo oyuna giremiyorum saçma hata

Selamlar, Yaklaşık 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum en sonda ticket atım dedim onların da verdiği yöntemler işe yaramadı. Pc de sıfırlamak istemiyorum :D Oyunu oyna diyip güncellemeye alıyor sonra Oyna butonu cıkıyor hop tekrar güncelleme alıyor sürekli bu döngüde . Oyunu silip tekrar...
  7. MctCan

5G Turbobox Limitsiz Alınır mı ?

Merhaba dostlar . Beni az çok kişi bilen bilir altyapım adsl 6mgbit kullanıyorum fiberi getirmek için cok ugrastım sonuç 0 elde ettim. Türktelekom ve türkcell boxları inceledim türktelekom turbobox limitsiz getirmiş en fazla 300mgbit veriyormuş. Benin aklıma buna baya yattı ama evde kimse tt...
  8. MctCan

Pc kapanmıyor yeniden başlatıyor

Merhaba arkadaşlar imzamdaki sistem kapata tıkladığımda pc kapanmıyor yeniden başlatıyor. Bu yeni oldu . Anca shift tusa basarak kapatıyorum bunun çözümü var mı hiç bir ayar kurcalamadım
  9. MctCan

Öneri Bu tarz klavyeyi nasıl bulabilirim ?

Selam dostlar Klavye değiştirmek istiyorum instada karsıma şu klavye çıkıyor hoşuma gitti baya . Araştırdım bulamadım modeli vs bilen var mı acaba ?
  10. MctCan

Bu leptop ne kadar eder sizce ?

Merhaba Arkadaşlar. Elimde boşa düşen leptopum var özelliker ve modeli : HP Victus 16-D1047NT Intel Core i5 12500H 8GB Ddr5 512GB SSD RTX3050Ti 16.1" FHD 144Hz Freedos Taşınabilir Bilgisayar 68P32EA Ek eklenen Ram : Crucial 8gb Ddr5 4800 Sodımm CL40 (16GBIT) CT8G48C40S5 Notebook Ram Bellek (...
  11. MctCan

Çözüldü✓ Gaming.gen.tr para iade süreci

Merhabalar, 17 Mayıs 2024 de PSU almıstım , arıza yapınca garantiye gönderdim ellerinde stok olmadığı için iade parası istedim. Firma 5 Şubat 2026 da iade süreci başlattı şimdiye dek bi gelişme olmadı. Tekrar mail attım . Bankayı arayıp bilgi isteyebilirsiniz dediler. Bankayı aradım herhangi bi...
  12. MctCan

Ekran kartı gereksiz kullanıyor.

Merhaba ark, Bugun farkettim ekran kartım gereksiz kullanımda. Arka plan vs herşeyi kapattım düşmüyor. Gereksiz bişilerde indirmedim virüs girme ihtimal yok dicemde bilemedim. Ekran kartımı hangi uygulama sömürdüğünü görebilioz mu ? Görev yöneticide göstermiyor. Olmadı ise en son temiz format...
  13. MctCan

Öneri Kaliteli 850w veya 750w Psu Öneriniz Lazım

Merhaba arklar, Bende olan ENERMAX Revolution D.F. X 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT850EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili psu vardı arıza yaptı servise göndermiştim. Elinde stokta olmadığı için para iadesi yapcaklar. 4500 TL. Bunun yerine hangi psu önerirsiniz...
  14. MctCan

Çözüldü✓ Sistemim bozuldu yardımınız lazım (Güncellendi)

Merhaba arklar, Yarım saat önce pc de öylesine gezniyordum. Pc birden pat diye kapandı. Tekrar güç düğmesine basıyorum açılmıyor sadece ramların ısıgı yanıyor. Beyaz kabloları kaldırıp tekrar denedim usbleri cıkarıp tekrar denedim . Güç fişi cıkarıp enerji bosaltıp denedim acılmadı. Ekran kartı...
  15. MctCan

İlgili ve sağlam cildiye doktor bulamıyorum.

Selam dostlar Başlıkta okuduğunuz gibi cildiye doktor bulmakla güçlük çekiyorum. Memleketimde bi tane mevcut oda özel hastanede 3 kere gitmeme rağmen doktor çok ilgisizdi bidaha gitmemeyi düşünüyorum boşa para. Hastalığım şu şekilde hastalık mı bilmiyorum yüzümde egzama mevcut bi türlü...
  16. MctCan

Cosori AirFryer Fritöz 5.5L bozuldu

Selam Arkadaşlar. 11 Agustos 2025 de Cosori AirFryer Fritöz 5.5L amazonda 850 TL'ye almıstım . Bugün annemler kullanırken bi anda bozuldu güç filan gelmiyordu. Sonra amazonda müşteri hizmetleri konustum. Tamir veya değişim istedim. Direkt değişim dediler . Bozuk olan iade edip yenisi...
  17. MctCan

Philips Kahve Makinası Kullananlar Bakabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar, Bi kaç gün önce 3300 serisi 10kya düşmüştü bende hemen çektim. https://amzn.eu/d/g1XR7Y2 Bende daha önce kapsüllü makinam vardı artık kapsüller pahalı oldugu için makineyi satıp bunu aldım. Bu makineyi kullananlar püf noktası vs varmıdır acaba ? Suyu orta mı düşük mü olcak...
  18. MctCan

Espresso makinesi öneriniz lazım

Merhaba arkadaşlar. Elimde nesprsso vertuo kahve makinesi var kapsüller pahalı olduğu için (cekirdek fiyata göre) makineyi 10k ya filan satacağım. Espresso yapan makine almak istiyorum kahveyi ben yapacağım yani . Aranızda kullanan var mı güzel yapan sorun cıkarmayan makine . Aklımda...
  19. MctCan

30k Sadece kasa pc öneriniz lazım

Merhaba arkadaslar, Kuzenim 30k pc kasası toplamamı istedi bende pek piyasası ve düşük sistemleri bilmiyorum. 30k ya hazır kasa veya bişiler toplarmıyız ? Öneriniz varsa beklerim.
  20. MctCan

Öneri Şarjlı Matkap Öneriniz Lazım Bütçe 5k

Merhaba arkadaşlar. Eve şarjlı matkap lazım son zamanlarda baya lazım oluyor. Darbeli duvara delcek ve güçlü bir matkap olsun. Bu işten anlayan biri yardımıc olabilir mi ? Not: Galiba kömürsüz daha iyi diyorlar. Kömürsüz olursa iyi olur Bütçe 5k ve üstü olabilir.
Geri