Arama sonuçları: *

• Users: drnw_.d
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. drnw_.d

kapalı bilgisayardaki anakart ışıkları yanıyor

merhaba arkadaşlar asus tuf gaming b450m plus-II anakrtım var ama kasa kapalıyken anakartın üzerindeki rgb ledler yanıyor nasıl kapatabilirim
  2. drnw_.d

microsoft hesabım silindi

merhaba arkadaşlar microsoft üzerinden minecraft almıştım 2 3 yıl önce kullanıyordum arada 2023 aralıkta olması lazım eposta şifremi girdim hesap bulunamadı diyor yeni hesap oluşturdum minecraftım gitmiş çözüm yolu varmıdır
  3. drnw_.d

çift ekran kartı slotlu anakart

merhaba arkadaşlar çift ekran kartı slotlu anakartım var modeli asus tuf gaming b450m plus II işlemciye yakın olan slotu kullanamıyacağım ekran kartı RX 6600 XT Xfx 308 modeli büyük geliyor sığmıyacak diyer slotu kullansam sıkıntı çıkarmı deneyemiyorum çünkü daha gelmedi kartım kargo aşamasında
  4. drnw_.d

2. el malzeme için site önerisi

merhaba 2. el bilgisayar bileşenkeri almak için uygulama veya site öneriniz varmı (sahibinden,letgo,dolap,gardrop) hariç biliyorum bunları zaten
  5. drnw_.d

xfx 210 rx 6600xt swft ekran kartı alınır mı?

merhaba arkadaşlar xfx swft 210 rx 6600xt ekran kartı 6000 tl ye elden alınır mı? sıcak bi kart diye biliyorum sıkıntı çıkartımı sonradan fan taksam etkisi olurmu kasam 3 fanlı mesh
  6. drnw_.d

YAZILAR SİLİK 2. EL EKRAN KARTI

merhaba arkadaşlar bugün elden 2. el bi rx 6600 xt alıcağım adam test videosu attı ama yazılar silikti bu ekran kartı problemimi
  7. drnw_.d

Çözüldü✓ b450m h bios güncelleme (ACİLLLL!!!)

merhaba yeni anakart aldım gigabyte b450m h anakarta bios güncellemesi yapmak istiyorum ama f 2 den direk f 50 ye güncellersem bir şey olurmu yardım eden herkese şimdiden teşekkürler
  8. drnw_.d

yeni toplanan bilgisayarda düşük fps sorunu (ACİLLL!!!)

merhaba öncelikle yardım eden herkese şimdiden teşekkürler yeni bilgisayar topladım ama valorant 100 fps ve altı veriyor Sistem ryzen5 2600x stock soğutucu gigabyte b450m h hikvision 8 gb 3200 mhz tek ram hd7730 geçici ekran kartı 600 w psu Not. ekran kartından olduğnu sanmıyorum çünkü...
  9. drnw_.d

oyunun ortadında donma sorunu

merhaba valorant oynarken oynun 3. dk larında pc birden donuyor sistem q8400 işlemci hd 7730 2gb ekran kartı 300w psu yardım eden herkese şimdiden teşekkürler
  10. drnw_.d

g41t-m7 v 1.0 (Overclock bölümü açılırmı)

merhaba elimde 775 lga bir g41t-m7 v1.0 anakart vardı bilgisayar çok eskiydi ve 6 yldır yatıyordu içini açtım hhd arızasını tesbit edip ssd sipariş verdim windows 10 kurdum ve upgrade ettim yeni pc alcak durumum yok valorant gibi oyunları kasmadan oynamak istiyorum overclock yapıcaktım ama...
Geri