Arama sonuçları: *

• Users: ArifMetin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Kablosuz Mouse Önerisi

Selamlar Valorant, Cs2 Gibi fps oyunları oynamaktayım aynı zamanda hikayeli oyunlarda oynuyorum bütçe çok önemli değil makro tuşları olan bir mouse istiyorum önerilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden
  2. A

Arctis Nova 5 / Hyperx cloud 3 wireless sizce hangisi

selamlar fps oyunları hikayeli oyunlar gibi bir çok oyun oynamaktayım aynı zamanda yayın açıyorum sizce hangisi daha fp olur harici mikrofonum var o yüzden mikrofon pek önemli değil şimdiden teşekkür ederim
  3. A

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Selamlar Ekipmanlarımı Değiştirmeye karar verdim bu yüzden sizden tavsiye almak istiyorum bütçe çok önemli değil kablosuz kulaklık tercihimdir harici mikrofon kullanıyorum o yüzden mikrofonu olup olmaması önemli değil ama mikrofonu çıkartılabilir olursa kulaklığın çok daha iyi olur şimdiden...
  4. A

Maksimum 700-800 Tl ye alınabilecek kulaklık

Merhaba, mikrofonlu bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Çok kaliteli olmasına gerek yok, yalnızca 1 yıl kadar dayanması yeterli. Fiyatı ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. A

Kablosuz Kulaklık Maksimum 3000 Tl

Maksimum 3000 tl ye kadar kulaklık arıyorum kafamda bir kulaklık var JBL Quantum 800 2950 tl bu fiyattan daha ucuza bundan iyi veyada eş değer bir kulaklık bulaiblirmiyim önerileriniz varmı
  6. A

Max 5k Wireless kulaklık önerisi

Bu sıralar kulaklık almayı planlıyorum Max 5k olacak şekilde hangi kulaklığı alabilirim kafamda Steelseries arctis 9 var başka güzel öneri varmı?
  7. A

DeepCool CC560 sıvı soğutma

Merhaba bir bilgisayar aldım ve yükseltme yaparken sıvı soğutma takmak istiyorum ama destekliyormu destekliyorsa kaç mm destekliyor bulamadım bilen varsa söyleyebilirmi
  8. A

En fazla 1000TL kulaklık önerisi

Merhaba kulaklığım bozulmak üzere yeni bir kulaklık lazım mikrofonu ve sesi iyi olan bir kulaklık önerebilir misiniz? teşekkür ederim
Geri