Arama sonuçları: *

• Users: lyraa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Ghost of Tsushima siyah ekran

Arkadaşlar pencereli yaptım olmadı fsr 3 kapattım olmadı hz düsürdüm olmadı bunun bi çaresi yok mudur
  2. L

aj199 skatez bulamadım

başlıkta da gördüğünüz üzere arkadaşlar aj199 mouse'a skatez almak istiyorum fakat hiçbir yerde bulamadım uygun tarzda skatez
  3. L

windows oturum açılmıyor hatası

bu sabah bilgisayarı açtığımda bu hatayla karşılaştım ne yapsam da olmadı video izleyip regeditten yapılan çözümleri denedim hiçbir etkisi olmadı yeni profil açıp kullanmaya başladım ama çok rahatsız ediyor beni böyle olması herhangi bir çözümü var mı?
  4. L

rampage furry z alınır mı

başlıkta da dediğim gibi 2. el yaklaşık 1. ay kullanılmış olarak sarı sitede buldum incelemelerine de baktım hoşuma gitti 800-900 lira civarında 2.el 0 farketmez bu mouseden daha iyi olan kablosuz mouse öneriniz var mı?
  5. L

işlemci fanı sığar mı?

arkadaşlar işlemcim biraz fazla ısındığından dolayı stok fandan snowman t6 kule tipi fana geçmek istiyorum ama kasaya sığar mı bilmiyorum ve kasanın ölçülerini de bulamadım internette kasa: xigmatek diamond işlemci: ryzen 5 5500
  6. L

laptopta 2. ekran kartı var

arkadaşımın monster laptopunda 1650 ti intel 10. nesil 10200h var ama bi gün ne olduysa artık bilemiyorum fakat birdenbire ekran kartı olarak intel hd graphics kullanmaya başladı bilgisayar ve normalde oyunlarda aldığından çok daha düşük fps veriyor bunun bir çözümü var mı?
  7. L

ryzen 5 5600h rx 6500m laptop nasıl?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-laptop-15-fb0015nt-amd-ryzen-5-5600h-16-gb-512gb-ssd-rx6500m-freedos-15-6-fhd-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-7j3t4ea-p-HBCV00003L6NMP?magaza=Teknorya&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.21.2...
  8. L

valorantta durduk yere ban yedim

karşımıza gelen bir reyna arkadaş sırf 40 vurdum diye yayındayım sizi dunpy'e şikayet edicem hepiniz ban yiyeceksiniz dedi. 2-3 round sonra 5000 tllik hesabımda val 5 kalıcı ban yedim :D bu kadar liyakatsiz bir riot ekibi olamaz bilgisayarımda 3. yazılım olarak sayılıyorsa sadece msı afterburner...
  9. L

işlemci çok ısınıyor

ryzen 5 5500 işlemcim valorant oynarken 70 derece aynı işlemci bir arkadaşımda var o 60 derece görüyor ikimizin fanı da stok fan
  10. L

2.el Direksiyon seti

2.el logitech g27 almak istiyorum yaklaşık 5000-5500 tl arasında sahibinden de param güvende ile alırsam herhangi bir durumda sorunsuz geri iade edebiliyorum sizce alayım mı veya başka bir 900 derece direksiyon seti öneriniz var mı?
Geri