Arama sonuçları: *

• Users: Kalemkâr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Gamepad önerir misiniz?

2-2.5k bütçeyle ( aslında max ama gerekirse taksitle falan bütçeyi zorlarım biraz) uzun ömürlü ve kaliteli bi kontrolcü arıyorum daha önce hiç gamepad kullanmadım ve kullanım alanım W10 pc olucak ayrıca en önemlisi pc'mden çok uzak kalıyorum seyahatler için vs gamepadi telefonun üzerine...
  2. K

Boost 450w psu rx 580 8gb sıhhatli olurmu?

((( En özeti rx 580 8gb için boost 450w 20amper psu yetermı? ekran kartı bütçe 750 ))) Arkadaşlar elim dar psu yenilemem zor zaten sistemi yeni kurdum psu da yeni 1 ay olmadı rx 580 8gb almayi düşünüyorum miningde kullanılmış 4 ay, kullandığım bilesenler foxconn h67mp anakart e3 1225 xeon...
  3. K

Rami kademeli yükseltme, uyumluluk?

( Sohbet havasında detaylı yazdığım için asıl soruyu görmek isteyen direk aşağıya isaretimden sonrasına bakabilir)✌🏻 Selamün aleyküm arkadaşlar. Şimdi benim pc öldü çok eski, 3 yıldır kullandığım 2.el hdd de öldü pc den yazamadım bile ve bütçem dar. Fakat bütçemi zorlayıp bugün derin bi...
  4. K

Sistem yüklü 2.el hdd 'e format şartmı?

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Belliki sistem yenilememiz biraz sürecek... Bu esnada lolde artık fps drop yiyen son günlerde sıkça mavi ekran veren bilgisayarımı idareten yenileme hdd ile başlayacağım. İnşallah da dahasina gerek kalmadan sistem yenilerim herneyse. Sistemin eski, Oyüzden severek...
Geri