Arama sonuçları: *

1. tolgadogan34

Razer BlackShark V2 PRO için EQ ayarları önerisi

Merhaba, Razer BlackShark V2 PRO için EQ ayarı önerisi olan var mı? Oyun ve müzik için EQ ayarı bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  2. tolgadogan34

3000 TL Mouse önerisi

Merhaba, şu an da Logitech G PRO Wireless kullanıyorum. Aslında memnunum rahat mouse fakat, daha iyi bir sensöre sahip ve daha yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Lamzu Atlantis og Pro 4K Wireless mouse ve Lamzu Atlantis mini Pro 4K modeli var aklımda, thorn modeli hakkın da...
  3. tolgadogan34

Hybrid mouse pad önerisi

Merhaba, hybrid bir mouse pad arıyorum. Speed ve Control arası bir mouse pad öneriniz var mıdır? Biraz daha Speed olabilir, yüzeyi pürüzsüz mouse rahat hareket edecek şekil de bir şey arıyorum.
  4. tolgadogan34

Spider-Man: Miles Morales Türkçe yama önerisi

Merhaba. Spider-Man: Miles Morales için Türkçe yama önerisi olan var mı, son sürüm için çalışan.
  5. tolgadogan34

Öneri GTA 5 Mod önerisi olan var mı

Merhaba, GTA 5 Mod önerilerisi olan var mı? Super hero mod vs. güncel bulamadım, önerilerinizi bekliyorum.
  6. tolgadogan34

Yardım Laptopta iç temizlik sonrası takılmalar oluyor

Merhaba, laptopumun arka kapağını açıp iç temizliğini yaptım dikkatli şekilde. Fan temizliği ve genel temizlik. Her şey güzel fakat oyuna girdiğimde FPS yüksek olmasına rağmen anlık takılmalar olmaya başladı kasma hissi gibi bir şey. Neden dolayı olabilir sizce?
  7. tolgadogan34

RGB şerit LED önerisi

Merhaba, RGB şerit LED önerilerinizi alabilir miyim? 3 Çip'li olursa daha iyi olur. Bir de bir kaç soru sormak istiyorum şerit led kullanan varsa.
  8. tolgadogan34

Sallanmayan sağlam pc masası önerisi

Merhaba, sağlam ve dayanıklı masa bakıyorum önerileriniz var mı? 160x70 160x80 olabilir veya 140x70
  9. tolgadogan34

Razer BlackShark V2 Pro Oyun ayarları nasıl olmalı?

Merhaba, BlackShark V2 Pro FPS oyunları için nasıl bir ayar yapılması lazım yazılımı üzerinden? Oyunlar da sesler çok tuhaf geliyo, boğuk gibi farklı yani. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Geri