Arama sonuçları: *

• Users: Bozkurt05
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

PC açılırken şifre giriş kısmında ekran gidiyor

Öncelikle merhaba. Bu sorunla ilk kez karşılaşıyorum daha dün sorunsuz bir şekilde çalışan Windows 11 bilgisayarım bugün açtığımda şifre giriş ekranına gelince ekranın görüntüsü gidiyor ve açılmıyor. Ama biraz bekleyince otomatik uyku moduna alıyor kendini, uyku modunu devre dışı bırakmak için...
  2. B

CS 2 STEAM PAZARI SORU

Selam arkadaşlar Cs 2 piyasasında bir skin fiyatı ile alakalı sorum var. Hatıra AUG | Kuru Ahşap skin fiyatları 0,05 dolar ile 0,010 arasında iken normal AUG | Kuru Ahşap skinleri 3,5 dolar tam tersi olması gerekmezmi? hatıra skin pahalı olacağına neden normal skinden bayağı düşük bir fiyatı...
  3. B

FORMAT SORUNU LÜTFEN BİLEN BAKSIN

Arkadaşlar format atarken bu sorun oluştu geride dönemiyorum siyah ekranda yazılar çıkıyor usb yi çıkardığında öyle oldu taktım geri geldim bu alana lütfen yardım edin 1697052957 1697053060 windows bu diske yüklenemez seçilen diskte mbr bölüm tablosu var efi sistemlerde windows yalnizca gpt...
  4. B

Biosu güncelledim biosa girmiyor

Biosu güncelledim ardından biosa tekrar girmeye çalıştım ama girilmiyor. Anakart a520mk v2
  5. B

BİOS HATASI Valorant

Arkadaşlar ben biostan fazla anlayan biri değilim her şey valorantta van9003 hatası verince başladı baya araştırma yaptım teknikleri teker teker uyguladım ama bios ekranında kalmıştı bilgisayar bende sıfırladım yaptığım ayarları öyle açıldı. Sistem bilgisinde Güvenli Ön Yükleme Durumu...
  6. B

Yeni Pc Düşük Fps sorunu lütfen yardım

Pc ekran kartım amd rx6700 işlemcisi 5600 daha 2 günlük kaç fps alır diye merak ettim zula ve son oyuncu girdim ama fps 60 tan yukarı çıkmıyor neden acaba bilginiz varmı??
Geri