Arama sonuçları: *

• Users: veyselikoo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Galaxy A54, 5G desteklemiyor mu?

Dostlar Turkcell 5g abonelik başlatmanıza izin veriyor, telefonum A54 ama turkcell telefonun uyumsuz dedi. Başvurduktan sonra gelen mesaj ve turkcell'in sitesinde paylaştığı cihazlar ekte. Bilgisi olan var mı?
  2. V

2. ekran görüntü yok muhabbeti

sa beyler laptopu yeni aldm kardeşimin kasadaki monitörü aldım ki oyun oynarken büyük ekranda oynayayım diye, laptop monitörü algılıyor monitör de laptopu algılıyor ama görüntü hiçbir şekilde monitöre gelmiyor var mı benzer durum yaşayıp çözmüş olan, ekran yenile uzat muhabbetini kimse yazmadan...
  3. V

27K Bütçeye Laptop

Beyyylerrrr, cardfinans ile vade farksız 6 taksit yaparak almayı düşünüyorum. Var mı daha iyi önerisi olan? Bütçe limitim 27k sınırdır benim için, ama 1k 2k farka değecek bir öneriniz varsa değerlendirmek isterim...
  4. V

Çözüldü✓ BEYLER SİZCE HANGİSİNİ ALSAM İÇİM RAHAT EDER?

Arkadaşlar selam, HP olanın teknik özellik olarak daha iyi olduğunu görebiliyorum fakat HP ile ilgili çok fazla şikayet gördüm o yüzden sormak istedim. İş yerine götürüp lol tft falan oynayacağım, youtube'da falan takılmalık küçük televizyon mantığıyla kullanacağım. HP'e güvenebilir miyiz...
  5. V

Çözüldü✓ ZOTAC NEDEN BU KADAR UCUZ

2 ürün arasındaki fiyat farkı satıcı kaynaklı da olabilir tabii ama Zotac nasıl bu kadar ucuz olabilir? Güvenip alabilir miyiz? https://www.trendyol.com/zotac/geforce-rtx-3070-ti-gaming-8gb-gddr6x-256bit-nvidia-ekran-karti-uyumlu-p-774971771?boutiqueId=61&merchantId=190997...
  6. V

SADECE KASAYI SATACAĞIM NE KADAR EDER ??

Sistemi Nisan 2023'de vatandan aldım. 2. m2 ssd'i ekleyip ramleri 2x16'dan 2x32'e çıkardım. Bir sorunu yok Rust oynayan biriyim ama vaktim yok, evde pek duramadığım için kullanmıyorum boş boş yatıyor. SteelSeries'den klavye, mouse, kulaklık var. 2 tane de Asus TUF VG279Q1R monitör var, onları da...
  7. V

RTX 3060 12gb R5 7600X sistem nasıldır?

Selamlar, aslında sormak istediğim şey bu sistemin nasıl olduğundan ziyade bu bütçe ile daha iyisini yapabilir miyiz? Uzun zamandır donanımları takip etmiyorum, önerilerinize açığım.
Geri