Arama sonuçları: *

• Users: ysfdemr23
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Acil Yardım ! Format ekranında Kalıyor

Arkadaşlar Bilgisayara Yeni Ssd Aldım Fakat Format Ekranında Windows Yükleniyor Yazısında Kalıyor noktalar hareket ediyor ama kesinlikle alttaki yeşil ibare ilerlemiyor Tüm parçaları test Ettim Ama Sorunu Bulamadım Rica etsem Yardımcı Olabilirmisiniz
  2. Y

EN UCUZ FİVEM GUARD NEREDEN ALABİLİRİM

EN UCUZ FİVE GUARD NEREDEN ALABİLİRİM FİVEM İÇİN LAZIM RİCA ETSEM ÖNEREBİELCEĞİNİZ BİR SİTE VARMI
  3. Y

Ekran Kartım Fazla Isınıyor Yardım?

ARKADAŞLAR EKRAN KARTIM AŞIRI ISINIYOR KENDİ KENDİNE SICAKLIĞI YUKARI ÇIKIP AŞAĞI İNİYOR TERMAL MACUN DEĞİŞTİM KARTI TEMİZLEDİM KASAYA 4 FAN ALDIM FAKAT DEĞİŞİKLİK YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  4. Y

anlamadığım bir şekilde ekran kartımın ısısı çok değişiyor

Ekran Kartımın Isı değerini bir türlü düşüremiyorum durduk yere aşırı aşırı ısı artıyor stress testine soktuğumda ise tak diye kapanıyor termal macunu değiştim bakımını yaptım fakat hiçbir değişkenlik göstermedi yardımcı olabilirseniz sevinirim 1696182085 yardımcı olabilecek kimse yokmu
  5. Y

psu önerisi 1000 1500 tl arası

arkadaşlar psu önerebilir misiniz? 650 wattlık ve rush markasının psuları nasıldır merak ediyorum
  6. Y

telefondaki uygulamaları sd carda aktaramıyorum

tlc 10 plus cihazım var ama uygulamaları hiç birşekilde sd carda aktaramıyorum ayarlar bölümünden geliştiric seçeneklerde dahil olmak üzere hiçbirşekilde telefon uygulamalarını aktaramadım konuyla bilgisi olan biri yardımcı olabilirmi
  7. Y

Tecno Camon telefon nasıl sizce alınır mı?

Tecno Camon 19 veya 18 pro veya 19 neo alınır mı? benim için kamera ve batarya çok önem arz ediyor
  8. Y

600 veya 750 watt Psu önerebilir misiniz?

Yakın Zamanda Psu Değişmeyi Düşünüyorum Önerebileceğiniz Marka Varmı Cevaplarsanız Müteşekkir olurum :blobdance::kedi:
  9. Y

Mortal Shell Türkçe Yama Nereden İndirebilirim

Yama BUlamadım Varsa Atabilirmisiniz Ha Bide Oyun Güzelmi önerir misiniz? :D
  10. Y

RAMTEK TELEKOM GEÇİŞ YAPTIM ÖNERİM

1 hafta öncesine kadar tıklanet kullanıyordum ama hizmetin yetersiz olduğunu düşündüm sağolsunlar onlarda hiç uğraştırmadan iptali sağladılar ramtek telekoma geçiş yaptım gerçekten hizmetleri mükemmel değerlendirmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim 100 mbps 160 TL'ye veriyorlar fiyat olarak...
Geri