Arama sonuçları: *

• Users: Arkkloz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Arkkloz

Kablosuz kulaklık öneri

bütcem çok yok 1.1k bütcem var kablosuz kulaklık arıyorum havit gamenote Fuxi-H3var aklımda ne düşünüyorsunuz https://www.n11.com/urun/havit-gamenote-fuxi-h3-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-43277664?magaza=n11&renk=siyah
  2. Arkkloz

Telefon önerisi lütfen (10k)

10k-12k arası bir telefon arıyorum çok oyun oynamayacağım daha çok sosyal medya için kullanacağım bir telefon arıyorum
  3. Arkkloz

Oyunlarım ekran kartımı kullanmıyor

fornite, lol, vb. oyunlarda görev yöneticisinden baktığım zaman işlemcinin çoğu zaman %100 kullanılırken görüyorum buda fps i çok düşürüyor işlemci: ryzen 5 5500 ekran kartı: rx6700xt
  4. Arkkloz

Yardım mikrofon gürültü engelleme

fifine a6v adlı bir mikrofon aldım fakat kayıt alırken klavye mouse ve odanın içindeki sesler mikrofona yansıyor bunu hangi programla ücretsiz bir şekilde halledebilirm yada obs de bir ayarı varmı
  5. Arkkloz

Yardım Kablosuz Klavye önerisi

numpadi olan bir klavyeye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
  6. Arkkloz

2000 tl Mikrofon önerisi

2000tl ve altı kaliteli bir mikrofon önerirseniz sevinirim.
  7. Arkkloz

2000-1500 Arası mikrofon önerir misiniz?

2000 tl altında mikrofona ihtiyacım var pek anlamadığım için kaliteli bir mikrofona ihtiyacım var
  8. Arkkloz

1000 TL Klavye mouse önerisi

Bir tanıdığıma sistem hazırlıyorum klavye kalitesi ağırlıklı, 1000 TL klavye mouse önerir misiniz??
  9. Arkkloz

planet crafter hakkında

Selam planet crafter oyunu playstation 5 gelirmi acaba?
  10. Arkkloz

Bilgisayar Masası Arıyorum.

Selamlar çift monitör ve ve yanına bilgisayar kasası koyacağım bir masa istiyorum ama internette saçma fiyatlar ve istediğim ölçülerde amsa bulamıyorum istediğim özellikler derinlik:75 genişlik: 160'dır bütçem ise 2000 TL yardımcı olursanız sevinirim
  11. Arkkloz

Bilgisayar Masası Arıyorum.

Selamlar çift monitör ve ve yanına bilgisayar kasası koyacağım bir masa istiyorum ama internette saçma fiyatlar ve istediğim ölçülerde amsa bulamıyorum istediğim özellikler derinlik:75 genişlik: 160'dır bütçem ise 2000 TL yardımcı olursanız sevinirim
  12. Arkkloz

battlefield 5 açılmıyor

oyunu indirdiğim halde launching game diyor uzun zamandır ve açılmıyor nedir çözümü
  13. Arkkloz

Mavi Ekran amd error 195 alıyorum

arkadaşlar ekran akrtım 6700xt ona bi driver güncellemesi yapmak isityorum ama şöyle bir hata alıyorum:
  14. Arkkloz

büyük mouse lazım 800 tl bütçe

arklar elim çok büyük ve bana kaliteli bi mouse lazım yardımcı olursanız sevinirim bütçe 800tl
  15. Arkkloz

Çözüldü✓ babam pc ye şifre koyucak acil yardım

beyelr birazdan babam pc ye şifre koyucak ve bana şifreyi nasıl bulucağımı biliyorsanız yardımcı olurmsunuz
  16. Arkkloz

r6 hata alıyorum yardım edebilirmisiniz?

arkadaşlar r6 ilk defa oynamak için açtım hızlı maç arma yaptım fakat karakter seçmeekranına gelince bu şekilde bir hata alıyorum ne yapabilirirm
  17. Arkkloz

beyler hesap çalındı yardım edin

2 gün önce arkadaşım bana mesaj attı dediğine göre 1 tane story 1 tane post atmışım instagramda fakat, ben dediği gün instagramam bile girmedim sonrasında hesabın şifresii falan değiştirdim bugünde discord hesabımda tüm arkadaşlarıma ve bulunduğum sunuculara botla +18 sunucu daveti atıldı...
  18. Arkkloz

ekran kartımı nasıl kullanıcam

arakdaşlar mineraft a girdiğim zman ekran kartımı algılamıyor fanları falan çalılmıyor diğer oyunlarda çalışıyor ama ekran akrtım :rx 6700xt bunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun 1685186316 bedrock da javada çalışıyor
  19. Arkkloz

700-500 tl kulaklık arıyorum

arkadaşlar kaliteli bir mikrofona hip 7.1 desteği olan iyi bir kulaklık arıyorum
  20. Arkkloz

dead islan 2 crack arıyorum

dead island 2 bildiğiniz gibi epic games de fiyatı 1k yı aşmış o yüzden crack arıyorum
Geri