Arama sonuçları: *

1. TeraviyeGidenRammus

Yardım Steelseries aerox 3 mouse imleç hareket etmiyor

1 yıldır falan aerox 3 kullanıyorum fakat 2 gündür mouseyi hareket ettirmeme rağmen mouse dönmüyor algılamıyor. fakat mouse bağlıyken ışıkları yanıyor arada 1 2 kez tıklıyor yinede hareket etmiyor bunun çözümü varmıdır? 1732957150 Güncelleme: mouseye reset atmama rağmen bi süre çalışıp tekrar durdu
  2. TeraviyeGidenRammus

Sistemimde neyi yükseltebilirim

Merhabalar sistemimi alalı 1 yıl olmak üzere bu yüzden sistemimdeki bazı parçalar yükseltmek istiyorum sizce hangilerini yükseltmeliyim. Sistem özellikleri: Anakart: GİGABYTE A520M-K İşlemci: AMD RYZEN 5 5500 Ekran Kartı: GAİNWARD 3060 GHOST 12GB Ssd: WD GREEN SN350 NVMe 480GB M2 SSD Ram...
  3. TeraviyeGidenRammus

Ethernet soketi yalama olurmu?

Ethernet kablosunu taktığımız sokete çok fazla tak çıkar yaparsak yalama olurmu
  4. TeraviyeGidenRammus

Yardım Steelseries sonar "something went wrong" Hatası

Fotoğraglarıda buraya ekledim hatta discordda mikrofonu steelseries yapınca sesim karşıya gitmiyor 1713200272 1713201105 Kimse bilmiyormu? 1713201817 Şuana kadar açtığım konuların hiçbirine cevap gelmedi forum ölü'mü yoksa içeriklermi görünmüyor?
  5. TeraviyeGidenRammus

Mouse sol taraftaki tuşlar kendi kendine basıyor

sorunum şu yandaki iki tuş yüzünden yüksek ihtimalle çünkü farklı mouse ile deneyince sorun yok 1712446012 Ne yapabilirim çözüm olarak
  6. TeraviyeGidenRammus

PC KENDİ KENDİNE UYGULAMALARI GERİ ALIYOR

Pc googlede bir şey ararken olsun kendi halinde takılırken olsun bazen gereksiz tıklıo bazende birşeye tıkladığımda geri atıyor
  7. TeraviyeGidenRammus

Pc kendi kendine geri alıyor

Sorunum şu mesela googlede bi siteye giriyorum beni direk geri atıyor ve ana sayfaya geri dönüyorum aynısı diğer uygulamalardada geçerli mesela windowsun kendi virüs programını açmak istediğimde beni geri attı. 1712440649 Sorunuma ek olarak pc az da olsa yavaşladı 1712441845 Sorunu bilen yokmu?
  8. TeraviyeGidenRammus

Epic games yılbaşı indiriminde alıncak oyun önerisi.

Epic gameste yılbaşı indiriminde alınabilecek oyun öneriniz varmıdır. Bütçe 200
  9. TeraviyeGidenRammus

Vivo y36 alınır' mı?

Beyler vivo y36 modelini inceledim ne yalan söyliyim telefonlardan anlamıyorum sizce vivo y36'mı yoksa redmi note 11pro veya redmi note 12' mi?
  10. TeraviyeGidenRammus

Logitech f310'u pc görmüyor

Beyler bugün Logitech f310 aldım ama pc'ye taktığım zaman pc bu aygıtı görmüyor gta 5 de denedim konsolu taktım takınca ne ses geldi ne bişey bide takılıyken sanki cızırtı gibi ses geliyodu kulaklığa sorun nedir acaba?
  11. TeraviyeGidenRammus

Xbox gamepass 159.90 sorunu

Beyler bende zaten gamepass vardı 1 aylık e haliyle bitmesin diye bida alcaktımki şu 5.90 tl oldu diyo herkes ama bende gamepassi uzatmak için hayla 159.90 gözüküyor yoksa o yeni üyelere özelmi?
  12. TeraviyeGidenRammus

Xbox gamepass oyun yüklenmiyor

Xbox gamepasste battlefront 2 yi yüklemiyo sürekli bu şekilde noktalar dönüyor ama diğer oyunlarda olmuyor sebebi nedir?
  13. TeraviyeGidenRammus

Çözüldü✓ Kasayı doğrumu kapatıyorum

Arkadaşlar pc yi düzgünce masaüstünden kapatıyom ama kapanınca kulaklığın klavyenin ve farenin ışıkları yanıyor sonrasında fişi çekince kapanıyolar fişi çekmemin zararı dokunurmu
  14. TeraviyeGidenRammus

Gamepass minecraft optifine nasıl kurulur

Beyler gamepass almıştım minecrafta shader kurmak istedim ama optifine istedi onun için bende indirdim ama optifine kurmak için minecraftın launcherına sahip olman gerekir gibi bir hata verdi nasıl shader kurarım?
  15. TeraviyeGidenRammus

🔥İndirim 🔥DYİNG LİGHT 2 EPİC GAMESTE 191,76 TL🔥

Dying light 2 + dying light the following epic gameste gayet iyi fiyatta şuan.
  16. TeraviyeGidenRammus

Vatan veya Teknosa'dan alınabilcek monitör önerisi

Beyler vatan veya teknosa'dan alınabilcek monitör varmıdır bütçe: 5500
  17. TeraviyeGidenRammus

İtopya sipariş verirken hata veriyor

İtopyadan alışveriş yaparken Request ExpiryDateFormat Error sürekli bu hatayı veriyor sipariş edemiyorum alıcağım ürünü, bu sorunu nasıl düzeltirim?
  18. TeraviyeGidenRammus

İtopyada banka kartıyla taksit varmıdır?

Beyler itopyada banka kartıyla taksit yapılır mı? yada tek çekim direk satın alım yapılır mı? yoksa illa kredi kartımı almam gerek
  19. TeraviyeGidenRammus

Çözüldü✓ Gigabyte A520M K Kaç hz destekliyor

Beyler A520M K Anakart kaç hz destekliyor bilgisi olan varmı acaba?
  20. TeraviyeGidenRammus

Asus tuf vg249q1r vs asus vp249qgr

Merhabalar uzun zamandır asus vp249qgr modelini fp ürün sanıyoedum ama bugün media markta fiyatlara bakınca bide asus tuf vg249q1r modelini buldum sizce hangisi daha iyidir abdullah abinin videosunuda izledim sizce fiyat ve performans olarak hangisi alınmalıdır
Geri