Arama sonuçları: *

• Users: AFerhatBEY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AFerhatBEY

Bu Sistem 50.000 Tl Eder mi??

Merhaba arkadaşlar Arkadaşım bu resimde gördüğünüz özelliklere sahip sistemi alacak ama 50.000 TL fiyat istediler,sizce Uygunmu fiyatı?
  2. AFerhatBEY

Oyunlarda fsr açmak hakkında

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı Şu an until dawn oynuyorum ve ayarlardan fsr Kalite modunda açtım,acaba fsr açınca oyunun orijinal renk dokularından aşırı fark eder mi? yoksa orijinal e yakınmı olur? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  3. AFerhatBEY

Optimizasyonu sağlam PC oyunları öneri

Merhaba arkadaşlar sistem olarak RX 6700xt Ryzen 5 5600 16gb ram mevcut, bilgisayarıma bakım yaptırdım ve yaptırdığım usta herhangi bi sıkıntı olmaz dedi. Sizden ricam optimizasyonu sağlam birkaç oyun önerir misiniz? Sistemin düzgün çalışıp çalışmadığına bakmak istiyorum FPS konusunda. Şimdiden...
  4. AFerhatBEY

Monitör ghosting sorunu

Merhaba arkadaşlar 5 ay önce https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249q3a-23-8-1-ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,275468247.html monitörü aldım bugün ghosting test yaptığımda böyle sonuç çıkıyor ilk başta ghosting yoktu neden şu an böyle hata alıyorum anlayamadım sonuca...
  5. AFerhatBEY

Valorant için uygun amd sürücüsü hangisidir?

Merhaba arkadaşlar rx 6700 xt ekran kartı kullanıyorum,son amd sürücüsünde fps bakımından düşme mevcut. Önereceğiniz valorant için amd sürücüsü hangisidir? Teşekkür ederim
  6. AFerhatBEY

Rx 6700xt fan ayarı önerisi

Merhaba arkadaşlar rx 6700xt kullanıyorum amd radeon dan kendi kullandığınız fan ayarı önerisi yaparmısınız?
  7. AFerhatBEY

Valorant drop sorunu

Merhaba arkadaşlar, sistemim Ryzen 5 5600 rx 6700xt Windows 11 kullanıyorum diğer oyunlarda drop girmezken valorant oyununda fps dalgalanması ve drop giriyor nasıl çözebilirim acaba, amd driver sürümü olarak son sürümü kullanıyorum
  8. AFerhatBEY

Sistemimde yükseltmem gereken parçalar hangileri?

Merhaba arkadaşlar, sistemim Ryzen 5 5600- rx 6700xt-16gb 3600mhz ram-b450m dragon- cooler master elite v3 600w psu-kioxia g2 1tb ssd mevcut sizce parçalardan değiştirmem gereken parça varmıdır?
  9. AFerhatBEY

rx 6700 xt driver önerisi ?

Merhaba arkadaşlar ekran kartımı yeni aldım,son sürümde oyunlarda az da olsa drop giriyor. önerebileceğiniz stabil çalışan sürücü varmı? sistemim ryzen 5 5600 rx 6700xt 16gb ram mevcut Amd radeon ayarlarım nasıl olmalı onuda görsel olarak paylaşırsanız çok sevinirim
  10. AFerhatBEY

Ekran kartım / işlemcim darboğaz yapar mı?

Merhaba arkadaşlar, şu an rx 6600 kullanıyorum 1080p 144 hz monitörüm mevcut, ekran kartımı rtx 3070 ti veya rx 6700xt ile yükseltsem aşırı darboğaz yermiyim 1080p de, İşlemcim ryzen 5 5600
  11. AFerhatBEY

Çözüldü✓ Rx 6600 den 6700xt ye geçmek

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce rx 6600 almıştım, 1080p ultra grafikte bazı oyunlarda takılmalar oluyordu, aldığım satıcı ürün sıfır demesine rağmen kutu açılışında jelatinlerin sökülmüş olduğunu ve oyunlarda droplar olduğunu görüyordum sanırım uzun süre mining yapılmıştı, hepsiburada dan...
  12. AFerhatBEY

Bu 2 modemden hangisi daha iyidir?

Merhaba arkadaşlar yeni modem alacağım bu 2 modem arasında kaldım,sizce hangisini almalıyım
  13. AFerhatBEY

5 ghz modem önerir misiniz??

Merhaba arkadaşlar türknet kullanıyorum 90 mbps download hızım var, 1500 tl ye kadar 5 ghz çekim gücü iyi olan bir modem önerir misiniz??
  14. AFerhatBEY

Cs 2 kasma sorunu yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar bugün cs 2 betası banada geldi oyuna girdim en yüksek ayarda da en düşük ayarlarda da aşırı kasma mevcut sizlerde aynısını yaşadınızmı? Sistemim rx 6600 ryzen 5 5600 16 gb ram olduğu halde kasıyor
  15. AFerhatBEY

Hawk marka oyuncu koltuğu nasıldır

Merhaba arkadaşlar, ekte görülen oyuncu koltuğunu yorumlarından dolayı 4500 tl ye sipariş verdim, kullananlar varsa rahatlığı ve dayanıklılık konusunda nasıldır?
  16. AFerhatBEY

2.El bu sistemin fiyatı uygunmu?

Merhaba arkadaşlar arkadaşım bu sistemi letgo dan görmüş ve almak istiyor ekipmanlarda dahil fiyatı 23.000 tl sizce fiyatı piyasaya göre nasıl? Yardımcı olursanız çok sevinirim
  17. AFerhatBEY

rx6600 stabil ekran kartı driver sürümü

Bilgisayara format atacağım. Formattan sonra kurmak için driver arıyorum. Sizce şu an için RX6600 kartına en uygun, stabil sürüm hangisidir?
  18. AFerhatBEY

2 ssd den hangisi alınır

Merhaba arkadaşlar ssd alacağım, resimdeki ssd den hangisi daha iyidir hangisini tercih etmeliyim? Yanıtlarınız için teşekkür ederim
  19. AFerhatBEY

Çözüldü✓ Cpu fan ayarı önerisi

Merhaba arkadaşlar Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum fanım stok fan, bios üzerindeki fan ayarı standart halde bulunuyor, turboya falan alsam sıcaklık biraz düşermi acaba, anakartım Asus b450m dragon. Yardımcı olursanız çok sevinirim
  20. AFerhatBEY

Hangisi ssd yi almalıyım?

Merhaba arkadaşlar bu 2 ssd arasında kaldım, biliyorum Samsung çok daha iyi çok tavsiye edilen bir ssd ama kioxia da bir o kadar çok tavsiye edilen ssd, aralarında acaba çok fark varmı bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim
Geri