Arama sonuçları: *

• Users: Dwayne
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dwayne

Yardım Eski nesil DDR 4 sisteme RTX 5000 serisi ekran kartı takmak

https://www.hepsiburada.com/msi-msi-geforce-rtx-5060ti-16gb-inspire-2x-oc-16gb-gddr7-128bit-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-p-HBCV0000BMG5C4?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJİ&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t...
  2. Dwayne

Öneri Beyaz Kaliteli Fp Kasa Önerisi?

fiyatlarını bilmediğim için bir şey veremeyeceğim beyaz olması önemli kasa üzerinden ya da kumandayla rgblerin değişmesi gerek bir de mesh olursa iyi olur
  3. Dwayne

Yardım 12gb 3060 vram yetmiyor

df de bu şekil vram kullanımı var bunun harici olan oyunlardada var grafiklerim en düşükte 1080 p de bu kadar vram kullanması hiç normal gelmedi sizce varmı bi sıkıntı
  4. Dwayne

Bu 3 Bilgisayardan Hangisi Alınır.

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-prime-s60-amd-ryzen-5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5060ti-16gb-freedos-oyuncu-oem-paket-pm-HBC0000DSJZEG...
  5. Dwayne

Hazır sistem önerisi

50bin lira civarında hazır sistem önerisi istiyorum ekran kartı nvidia olmak zorunda 8gb olmazsa iyi olur bütçeyi birkaç bin aşabilirim
  6. Dwayne

Arka Planda Şarkı Açınca Takılma Sorunu Cözümünü Bilen Biri Varsa Yardım Edebilirmi

oyundayken arkada şarkı açınca şarkı takılıyor video takılıyor alt tab atınca düzeliyor yan monitörden takıldıgını görüyorum tarayıcı değiştim şarkıyı başka platformandan açtım değişen bir şey yok win10 da yoktu 11de bu da çıktı çözümünü bilen varmı
  7. Dwayne

Öneri Samsung s25 fe alınır mı

s25 fe alınır mı exynos 2400 biraz kafamı karıştırdı exynosda sısınma sorunu olduğu için 35 civarına bu olmazsa bir telefon önerirseniz sevinirim
  8. Dwayne

Windows kurulu diskte disk hatası

ss atılmadıgı için gösteremeyecem ama c 0 bayt boş olarak gösteriyor neden olabilir sizce https://hizliresim.com/32hgdin
  9. Dwayne

Yardım Dead Space Remastered Çökme Sorunu

tam 10. chapter girişinde oyun çöküyor save alıpta ilerleyemiyorumda kilitlendi oyun
  10. Dwayne

Öneri Hikayeli oyun önerisi

yeni ya da son zamanlarda çıkmış çok bilinmeyen olsun çünkü çoğunu bitirdim fiyat önemsiz güzel oynamaya değer oyunlar önerirseniz sevinirim
  11. Dwayne

Vjoy çalışmıyor nasıl çözerim

vjoy kurdum çalısmıyor vjoy device 1 is already owned by another feeder diye bir hata var nasıl çözerim
  12. Dwayne

Yardım The crew motorfest görüntü çamur gibi

ayarlar full çözünürlük full her şey tamam ama oyun çamur gibi gözüküyor nasıl düzelir bu sanki gta sanandreas oynuyorum gibi
  13. Dwayne

Öneri G29 2026da alınır mı

çoğu kişi önermemişti gecikmeli dönmesi anakart yanma sorunları dişli sorunları gibi normalde şahin süren bir adamım elimde kalma ihtimali varmı hantal çeviririm hassas bir ürünmüdür değilmidir kullananlar ya da kullanmış olanlar bir öneri yaparsa sevinirim
  14. Dwayne

Yardım Durup dururken alan dolması

c diskime hiçbirşey indirmeme ragmen temp temizliği prefetch temizliği yapmama ragmen gittikçe alan azalıyor nasıl çözeriz
  15. Dwayne

Bilgisayarda kendi kendine disklerin üstüne kilit simgesi geldi

böyle bir simge geldi hiçbirşey yapmadım sadece biostan secure boot açtımve bu oldu bilgisayarı kapatsam geri açabilirmiiym sorun çıkarırmı nasıl kapanır bu nedir ?
  16. Dwayne

Yardım Control geçilmeyen bölüm

jetonlu bir yere geldim silahlarım boncuklu silahlardan farksız oldu düşmanlar tek atıyor en çömezi bile yarım can götürüyor oyunda zorluk diye bir olayda yok nasıl geçicem bu bölümü taktiği varmı yoksa silcem oyunu
  17. Dwayne

Yardım 9060xt ye bu anakart yetermi

sistemde b450m h gigabyte rev1 var girişi pcie 3.0 oldugu için performans kaybı yaşatırmı düzgün çalışırmı işlemci 5600
  18. Dwayne

Bilgisayardan ses gelmiyor

bir hafta bilgisayarı açmadım eve geldim pcyi açtım birde baktımki ses sisteminde ses yok ayar çektim oldu ama ses yine yok sonra sök tak yaptım hapörlör seçme panelinde tekrar gitti şimdi gözükmüyor bile durup duruken ne olmuş olabilir
  19. Dwayne

Öneri Ekran kartını nerden almalıyım

5060ti almayı düşünüyorum ama nereden alacagıma karar veremedim 3 4 bin tl ucuza satan yerler var sinerji n11 gibi ama güvenli gelmedi yorumları falanda pek iyi değil şikayetvar da hepsiburadada falanda var ama kartın fiyatı nerdeyse 30 bin tl olmus nereden almalıyım sizce ?
  20. Dwayne

Yardım Oyunda müzik açında takılma sorunu

müzik açıp iki oyun oynayalım dedik bi de bu sorun çoktu müzik donuyor takılıyor duruyor ama alt tab atınca düzeliyor oyunu oynarken hiçbir şekilde sorunsuz çalmıyor tarayıcı değiştim olmadı baska yerlerden açtım olmadı varmı çözümünü bilen
Geri