Arama sonuçları: *

• Users: Dwayne
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dwayne

Öneri Sıfır 3080 Almak Ne Kadar Mantıklı

çok masraf yapmadan bilgisayar yükselmek için bu karta bakıyorum sistem DDR 4 oldugu içinde yeni birşeye pek gerek duymadım sıfırıda hepsiburada 23500tlhemde gaming z trio modeli psu da almam gerek tabi yanında 9060 xt baktım çok güçsüz 5060ti da keza öyle ve pahalı sizce mantıklımı yoksa yeni...
  2. Dwayne

Rdr2 Ses Cızırtılı Geliyor

sadece konusmalarda alttan alttan rahatsız edici bir cızırtı problemi var oyunda ne yaptıysam çözemedim varmıdır bir çözümü yoksa bu oyunmu böyle
  3. Dwayne

Öneri Kaliteli Klavye Önerisi (Mavi Switch)

şöyle kaliteli bir şey olsun rengi falan önemli değil switchleri çıkması önemli ve num tuşları olursa iyi olur
  4. Dwayne

Bu Sistem Alınır mı?

https://www.itopya.com/kuark-bliss-high-intel-core-ultra-5-225f-asus-geforce-rtx-5070-12gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-_h33582
  5. Dwayne

Öneri AMD 9060xt Alınır mı?

amd ekran kartı alınır mı? yoksa sorun çıkarırmı wattman falan filan hala varmı ya da driver çökmeleri ekran gitmeleri fsr hala çamur gibimi yoksa iyi mi? kullanan yorum yaparsa iyi olur
  6. Dwayne

5070li Sistem Topluyorum

5070li bir sistem topluyorum bi tanıdıktan ssd siz 1x16gb ramli 5070 gigabyte windforce ekran kartı var versatile 850w psu var mesh kasa 3 fanlı asus prime b650m r anakartlı sizce bu fiyata iyi mi? pahalımı bana biraz pahalı gibi geldi üstelik ssd yok içinde ya da bana bunun seviyesinde bir şey...
  7. Dwayne

Yardım Disk Birleştirme Nasıl Yapılır

bu disklerin ikiside aynı bi hata sonucu kendi kendine 27 gb alanı ayırmış disk yönetimindede bu şekil duruyor 117 ve 511 mb ne anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
  8. Dwayne

Yardım Expedition 33 Nasıl Oynanır

çok övdükleri oyunu indirdim ama gameplay leş gibi geldi ben vuruyorum o vuruyor böyle saçmalık yok mobil oyun gibi sıraylamı vurucaz böyle birbirimize yoksa başka birşeyler varmı oyunda dodge basıyorum o da çalışmıyor bomboş oyun gibi geldi yoksa benim oyundamı sıkıntı var
  9. Dwayne

Öneri Sağlam Kayan Mousepad Önerisi

şimdi kullandıgımı 200 liarya aldım begenmedim belli bir süre sonra fare dönmüyor öncedende porge kullandım 2 senede altı eriyecek kadar dandik çıktı uzun yıllar gidecek sağlam kayan üstünde baskı olmasına gerek yok düz beyaz siyah gri de olabilir fp birtane olabilir
  10. Dwayne

Öneri 9060xtmi almalıyım yoksa 5060ti mı

aralarında 6 7 bin tl fark var ama güçleri aynı amdnin driverları hala bozukmu yoksa alınabilirmi yoksa aradaki farkı verip 5060ti mı almalıyım hangisi daha performanslı ?
  11. Dwayne

Yardım Last of us 2 grafikleri leş gibi

grafikler bu şekil çok kötü gözüküyor texturler gölgeler grafikler yüksekte ona rağmen böyle sebebi nedir ?
  12. Dwayne

Yardım Last Of us Gameplay Hantallığı

oyunda salakça bi hantallık var illa kollamı oynamam gerek aim almak bile kanser alınmıyor bildiğin bi ayar varmı bunu düzeltebilecek mouse smooth var gibi
  13. Dwayne

Yardım Eski nesil DDR 4 sisteme RTX 5000 serisi ekran kartı takmak

https://www.hepsiburada.com/msi-msi-geforce-rtx-5060ti-16gb-inspire-2x-oc-16gb-gddr7-128bit-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-p-HBCV0000BMG5C4?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJİ&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t...
  14. Dwayne

Öneri Beyaz Kaliteli Fp Kasa Önerisi?

fiyatlarını bilmediğim için bir şey veremeyeceğim beyaz olması önemli kasa üzerinden ya da kumandayla rgblerin değişmesi gerek bir de mesh olursa iyi olur
  15. Dwayne

Yardım 12gb 3060 vram yetmiyor

df de bu şekil vram kullanımı var bunun harici olan oyunlardada var grafiklerim en düşükte 1080 p de bu kadar vram kullanması hiç normal gelmedi sizce varmı bi sıkıntı
  16. Dwayne

Bu 3 Bilgisayardan Hangisi Alınır.

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-prime-s60-amd-ryzen-5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5060ti-16gb-freedos-oyuncu-oem-paket-pm-HBC0000DSJZEG...
  17. Dwayne

Hazır sistem önerisi

50bin lira civarında hazır sistem önerisi istiyorum ekran kartı nvidia olmak zorunda 8gb olmazsa iyi olur bütçeyi birkaç bin aşabilirim
  18. Dwayne

Arka Planda Şarkı Açınca Takılma Sorunu Cözümünü Bilen Biri Varsa Yardım Edebilirmi

oyundayken arkada şarkı açınca şarkı takılıyor video takılıyor alt tab atınca düzeliyor yan monitörden takıldıgını görüyorum tarayıcı değiştim şarkıyı başka platformandan açtım değişen bir şey yok win10 da yoktu 11de bu da çıktı çözümünü bilen varmı
  19. Dwayne

Öneri Samsung s25 fe alınır mı

s25 fe alınır mı exynos 2400 biraz kafamı karıştırdı exynosda sısınma sorunu olduğu için 35 civarına bu olmazsa bir telefon önerirseniz sevinirim
  20. Dwayne

Windows kurulu diskte disk hatası

ss atılmadıgı için gösteremeyecem ama c 0 bayt boş olarak gösteriyor neden olabilir sizce https://hizliresim.com/32hgdin
Geri