Arama sonuçları: *

• Users: hyem1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Rtx 3060 ekran karti için monitor tavsiyesi

Merhaba herkese RTX 3060 ekran kartına sahibim eski monitörüm 24inch 1080p bir monitördü arızalanınca garanti kapsamında yeni bir monitör yolladılar fakat yolladıkları monitör 27inch 1080p 360 hz ayarlarında linki...
  2. H

Windows 11 güncelleme yaparken bilgisayarı kapatmam üzerine yaşadığım sorun

Herkese iyi günler. Windows 11 işletim sistemindeki bilgisayarı kapatırken güncelleme uyarısı geldi fakat evden çıkacağım için kapatmam gerekiyordu. Bilgisayarı kapattım ve tekrar açtığımda başlangıç ekranından itibaren tüm yazılar bulanık, ekran birbirine girmiş ve bir yerlerden çizgiler...
  3. H

Ekran kartı görüntü vermiyor

Merhaba herkese. 1 hafta önce Gaminggen den bir sistem almıştım. Sistemi dün çalıştırdım hafif coil whine sesi vardı hatta konusunu da açmıştım burada. Dün de ara ara ekran kartı görüntü kesiyor geliyordu.Bugün ekran kartı birden görüntü vermeyi kesti sinyal yok yazısı çıktı ve ekran kartının...
  4. H

Kasadan gelen ses coil whine mı?

Gaming gen üzerinden aldığım sistemi dün çalıştırdım. Sistem boştayken bir ses gelmiyor fakat fareyi hareket ettirdiğim zaman ekran kartı tarafında ya ana karttan ya da ekran kartından vzzz diye sed geliyor. Bilgisayar dengeli ayarlarda geldi yüksek performans moduna aldım daha da şiddetlendi...
  5. H

Hazır sistemde ekran kartının statik poşet içinde olmaması

Hazır sistem aldım ekran kartı demonte gönderildi. Ekran kartının kutusunda bir hasar yok fakat içindeki özel kutusunda poşet açılmış ve ekran kartı kutunun içinde değil poşetin üstünde fanlar kutuyla temas halinde bir sorun olur mu?
  6. H

Oyun için hangi monitörü almalıyım? VA- IPS

Nvdia ekran kartım var. G-sync özellikteki monitörlere bakıyordum. F/P 144-165 hz arası monitör arıyorum. Freesync modellerde G-sync açabiliyor muyum? Tüm modellerde geçerli mi ? Hangi monitörleri önerirsiniz 1080P max 24 ekran Şu anda indirimde bir model buldum sizce nasıl...
  7. H

Hangi Gaming Laptop almalıyım?

Ekran kartı olarak 3000 serisi mi almalıyım yoksa 4000 serisi mi bütce en fazla 45-50 bin TL. Önerilerinizi bekliyorum soğutma ve fps değerleri çok önemli. Aklımda olan Model MSI Pulse GL66
  8. H

Hero 5A sistem özelleştirme nasıl olmalı?

Öncelikle 1080p ultra ayar oyunculuk için sistem kuruyorum. link https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ HERO 5A Gamegaraj İşlemci Ryzen 5 5500 olarak geliyor bunu 5600 e yükselttim. (5500 işlemci 3060 için yeterli midir ?) Anakart Biostar B550MH olarak geliyor bunu değiştirmeli miyim...
  9. H

Tebilon Vega 11 alınır mı?

https://www.tebilon.com/intel-12400f-zotac-rtx-3070-twin-edge-msi-h610m-g-xpg-16gb-kioxia-1tb/ Zotac RTX 3070 ekran kartı ve 12400 F intel işlemci var. Anakartı asus prime b660m olarak yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce başka neleri özelleştirmeliyim yoksa direkt almalı mıyım? Yardımcı olursanız...
Geri