Arama sonuçları: *

1. Y

Vantilatör arıyorum.

Öerhaba arkadaşlar. Mâlum havalar ısınıyor bende tek yaşıyorum ve günü çoğu hastanede geçiyor bu yüzden klima yerine vantilatör arıyorum. Aradığım şey içine su ve buz koyulabilen vantilatörlerden. Bir link bırakıyorum. Bunu bilen veya daha iyi bir önerisi olan varsa beklerim...
  2. Y

Çözüldü✓ 3 kulaklık markası arasında kaldım

Hocalarım 9k bütçem var. Kablosuz kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum. Ama ne alsam bilemedim. Şuan aklımda jbl, apple ve sennheiser arasında kaldım. Anc olması ve kaliteli mikrofon kriterlerim arasında. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim.?
  3. Y

Çözüldü✓ 3 kulaklık markası arasında kaldım

Hocalarım 9k bütçem var. Kablosuz kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum. Ama ne alsam bilemedim. Şuan aklımda jbl, apple ve sennheiser arasında kaldım. Anc olması ve kaliteli mikrofon kriterlerim arasında. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim.?
  4. Y

Çözüldü✓ 2. el 7600 xt arıyorum

Sistem topladım şuan tek eksiğim ekran kartı. İşlemcim ryzen 5 7600. Bunun yanına gidecek 12 veya 16 gb vramli ekran kartlarına bakıyorum. Fiyat performansa ve 2. el alacağım için temiz olmasına dikkat edeceğim. Elinde bunlara uyan kart varsa bu floodun altına yazabilir. Not: Rx7000 serisi ve...
  5. Y

Çözüldü✓ Gigabyte bios A620M H BIOS Güncelleme

Bir adet A620M H anakartım ve Ryzen 7600 işlemcim var. Ben bu anakarta nasıl bios yüklerim? Sabahtan beri her şeyi denedim
  6. Y

Çözüldü✓ Sisteme ekran kartı lazım

Ryzen 5 7600 ile bir sistem topluyorum ancak ekran kartı noktasında çok kararsız kaldım. Şuan için aklımda 4 seçenek var. Rx 7600 xt 16gb, rx7700 xt 12 gb, rx6750 xt 12 gb veya rtx 4060 ti 16 gb. Sizce hangisi mantıklı olan. Ya da bunlardan başka hangi kartı kullanmam mantıklı olabilir...
  7. Y

Çözüldü✓ Ram almak istiyorum.

Elimde lenovo ideapad s145IWL cihazı var ve 4+4 ram kullanıyor. Maks desteği 20 ama ramlerden bir tanesi onboard. Bu ram 2400 mhz ve 1.2v. Aşağıdaki linkte bulunan ram uygun mudur...
Geri