Arama sonuçları: *

1. kertenteLee

Crucial Ballistix ramler koleksiyonluk mu

Elimde boşta duran crucial Ballistixsport ddrr4 8gb 2400mhz cl16 ramler var ,sari siteye ilana koydum , koyduğum diğer ramlere hiç teklif gelmedi ama buna bir günde 5,6 teklif geldi fiyatina 1500yazmistim düşük hızlı diye ama anlam veremedim 3200mhz ramleri sadece 500tl fazla yazdim onlara...
  2. kertenteLee

COLORFUL CVN B650 GAMING FROZEN V14 alınır mı

https://www.incehesap.com/colorful-cvn-b650-gaming-frozen-v14-ddr5-7600mhz-atx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-76550/ puanla birlikte 6500e denk geliyor, daha geçen gün gigabyte b650ms2h anakartı garantiye yolladım kafamda yeni anakarta geçme fikri vardı mantıklı olur mu bu fiyata
  3. kertenteLee

Bios GÜNCELLEMESİ SONRASI PC AÇILMIYOR

Sabah yeni soğutucuyu pcye takmak icin kasayı açtım herşeyi söktüm taktım,pc açılmadı yani fanlar dönüyordu ama ekrana görüntü gelmiyordu daha önce bu olmuştu bekleyince pc düzeliyordu bekledm biraz kablolari sök tak yaptim en az 30dakka ugrastiktan sonra boot edebildi görüntü geldi amd...
  4. kertenteLee

AMD SOFTWARE KAYIT ALMA VE PERFORMANS SEKMESİ YOK

bu nasıl bir problem anlamadım birkaç kez sildim yükledim ama amd software adrenalin programında perfarmans kısmı falan çıkmıyor normal kullanan kişilerin ayarlar sekmesine bastığı yer var sadece bunu nasıl düzeltebilirim undervolt falan yapmak istiyordum. birkaç video izledim heroyuna ayrı ayar...
  5. kertenteLee

9070xt GTA5te TAKILMA SORUNU

az önce ilk defa kartı deneme fırsatım oldu ilk gta5te denedim moralim bozuldu oyunda şehirde gezerken takılıyor ,cs2 denedim bir sıkıntı yok,fc24 denedim takılma olmadı ama ne bileyim gtx1060kartımda bile gta takılmıyordu adrenalin yazılımını indirdim ama izlediğim videolardan farklı gözüküyor...
  6. kertenteLee

BU İKİ BEYAZ ANAKARTTAN HANGİSİNİ TAVSİYESİ EDERSİNİZ

Gaming gecesinde iki tane beyaz anakart var bende bu aralar bakınıyordum https://www.incehesap.com/colorful-cvn-b650-gaming-frozen-v14-ddr5-7600mhz-atx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-76550/...
  7. kertenteLee

FSP VİTA 850GM almıştım iptal etmeli miyim?

[H3 id='Delta+GPS-850+LB+850+W+80++Gold+Tam+Modler+G+Kayna+tekrar+indirimde+neredeyse+3k+fiyat+fark+var+iptal+edip+bunu+alaym+m']Delta GPS-850 LB 850 W 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı tekrar indirimde neredeyse 3k fiyat farkı var iptal edip bunu alayım mı?[/H3]
  8. kertenteLee

Öneri 9800x3d ve 9070xt için psu önerisi

[H3...
  9. kertenteLee

Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC için psu önerisine ihtiyacım var

kartta 3 adet güç girişi var ilerde işlemci yükseltmek istiyorum oyuzden 850w civarı bir psu arıyorum ama anakartta 2 tane işlemci için güç girişi var kartta 3 tane toplam 5 çıkışı olan psu mu bulmam lazım bilmiyorum bana öneride bulunabilir misiniz bütçe olarak açıkçası ucuz olması tercihim...
  10. kertenteLee

7500F İÇİN ekran kartı arıyorum

7500f işlemci gigabyte b650m s2h anakart var ,herşeyi ucuzdan toplamaya çalışıyorum oyuzden anakartı önerilmemesine rağmen aldım . Parça parça aldığımdan eski kasamı ve psuyu kullanıyorum (xigmatek glare7a 600w )şuan kullandığım kart 1060 yeni güncel bir karta geçmek istiyorum ama kafama takılan...
  11. kertenteLee

Eski diskteki windowsu nasıl silerim?

eski ssdmin sağlığı 79a düştü ve içinde windows kurulu .yeni ssd ve anakart almıştım, anakartı değişince windows keyi gitti ben de yeni ssdye windows kurmaya karar verdim ama eski ssddeki herşeyi silmek ve sadece depolama olarak kullanmak istiyorum . İki konuda yardıma ihtiyacım var 1-eski keyi...
  12. kertenteLee

Ssddeki bu 45gblık açığı nasıl bulabilirim?

240 GB bir ssd kullanıyorum ,içinde sadece windows ve fc24 yüklü ama ayarlardan depolamaya baktığımda 45gblık bir açık var ve ne olduğunu bulamıyorum . zaten yakın zamanda ssd almak istiyorum buna beni mecbur bırakan şeylerden biri de buydu ,bulup silmeme yardımcı olabilir misiniz?
  13. kertenteLee

Yardım 2500Tl civarı öneri M2 SSDye ihtiyacım var

Yeni bir SSD almaya karar verdim. Anakartımda m2 slotu yok ama pcıe 1xe geçiçi olarak takıp ilerde sistem yenileyince kullanabileceğim bİr ssd arıyorum. Yaptığım tek şey oyun oynamak . Kafamda birkaç model var ama dramli değillermiş(bunun ne işe yaradığıyla ilgili pek fikrim yok) benim için...
  14. kertenteLee

Redmi Note10 pro cihazıma MIUI14 geldi sizce güncellemeli miyim?

telefonu yurtdışından aldım ve mıuı12.5 ile gelmişti sonra mıuı13egeçtim, pişman oldum.yarın telefona imei atılıcak ve bugün mıuı14geldi sizce güncellemeli miyim?
  15. kertenteLee

Bu ve bunun gibi klavyeler alınır mı?

klavye bu https://www.amazon.com.tr/aydınlatmalı-Etkileri-Anahtarlar-ergonomi-Gölgelenme/dp/B09JNS6LCF/ref=sr_1_46?crid=38N08B5PEQA3I&keywords=klavye&qid=1682600914&sprefix=%2Caps%2C130&sr=8-46&th=1
  16. kertenteLee

Online için hangi cod oyununu almalıyım?

Blizzardda bahar indirimleri varmış,ben de bu fırsattan istifade online oynamak için cod almak istiyorum ama hangi oyunun serverları daha doludur bir fikrim yok yardımcı olur musunuz mw mi cold war mu?
Geri