Arama sonuçları: *

1. Scorp1oncsrt

40 50k arası gaming laptop önerisi ?

iyi geceler 40 50 k arası yenı nesıl oyunları oynatacak ıyı ekranlı ıyı ekran kartlı fp gaming sistem arıyorum yardımcı olursanız sevinirm
  2. Scorp1oncsrt

Yeni sistem mi almalıyım ?

Selamlar arkadaşlar topladığım sistemim var yeni ve güncellemek istiyorum hangi parçaları değiştirmeliyim ? Genellikle Rdr 2 gta 5 ve cs2 oynuyorum ya komple sistemi satıp kampanyalı sistem alacağım ya da parçalardan birkaçını değiştireceğim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim sistemim...
  3. Scorp1oncsrt

ne kadar fiyata satmalıyım

selamlar elımde 7 8 aydır kullanmadıgım Benq xl2740 240hz e spor monıtor var cızıgı olu pıkselı vs hıcbır sorunu yok amazon yurtdısından almıstım 2021 de sadece kutusu yok ne önerirsiniz ?
  4. Scorp1oncsrt

2400 TL'ye kadar PSU önerisi?

Herkese selamlar gecenlerde elektrik kesisintisinden dolayi psu zarar gordu yeni psu arayisimdayim 2400 tl limitim var sistem ozellikleride şunlar; Anakart : Gigabyte aorus x570 elite İşlemci: R5 5600x Ekran kartı: msi 1660super gaming x Ram: 2x8 16gb 3000mhz
  5. Scorp1oncsrt

Ne yapmalıyım ? Bazen ekran gelip kapanıyor

Beyler selamlar gecen aksam twitchde takilirken elektrikler aniden kesilip gelmesi bir oldu pcye birdaha masaustu ekrani gelmedi ramlari cikarip taktim tum kablolalari ve bios pilini cikarip taktim olmadi bazen acmaya calisirken ekran geliyor masaustu ekraninda tam chrome yi acicam pat kendi...
  6. Scorp1oncsrt

Yurtdışı iphone kayıt ettirme

İyi aksamlar bilenler yardimci olursa sevinirim elimde yurtdisi iphone 15 pro var simdi havalimanina gidiyorum kibirisa gir çık yapacağım bilmedigim birsey var yurtdisina gittigime dair belge numarasi lazim olacakmis bunu havalimaninda temin edebilirimiyim? Oraya indikten 4saat sonra turkiyeye...
  7. Scorp1oncsrt

ekran kartımı değiştirmeli miyim?

anakart gıgabyte x570elite ekran kartı msi 1660super gaming x işlemci r5 5600x ram xpg gammix 8+8 3000mhz selamlar konu açmayı pek bilmediğim için idare edin elimdeki sistemle rdr2 cs2 re4 remake tarzı oyuınlar oynuyorum sızce full hd monıtorde parcalardan neyi guncellemem lazım öneri de...
  8. Scorp1oncsrt

65 inç android tv önerisi

beyler selamun aleykum bütçe 24 k ,ps5 ıcın ve fılm ızlemek ıcın 65ınc androıd kalıtelı tv arıyorum onerebılecek varsa lınk bırakabılır tesekkurler
Geri