Arama sonuçları: *

• Users: imovane
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Aorus 1080ti termal pedleri kaç mm?

Arkadaşlar merhaba, ekran kartımın termal macun ve pedlerini değiştirmek istiyorum. Termal pedlerin kaç mm olduğunu bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?
  2. I

Furmark sonuçlarım nasıl?

Arkadaşlar merhaba, ekran kartını 2. el olarak aldım sonuçlarım nasıl yardımcı olabilecek var mı? Yapmam gereken farklı testler varsa onlarıda yapıp ekran görüntüsü atabilirim.
  3. I

PBO +200 yapıldığında 4.8 GHz olmuyor

Merhaba, her şeyi denediğimi düşünüyorum fakat PBO ile +200 verdiğimde maximum 4.6 olarak çalışıyor. Overclock ile 4.9'a kadar çekebildim fakat sürekli 4.9 çalışmasını istemiyorum, boşta düşük oyun oynarken falan 4.8,4.9 çalışsın istiyorum. Sizce sorun nedir? Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2...
  4. I

Dark Freezer X129 Cinebench R23 85 derece oluyor

Merhaba, işlemci ryzen 5 5600x bu kadar ısınması normal mi sizce? Termal macun olarak Thermal Grizzly Kryonaut kullanıyorum. Önceden msi b450 kullanırken fan hızlı dönüyordu sesini duyabiliyordum fakat şu anda fan hep yavaş ve sessiz dönüyor, ondan olabilir mi? Nasıl düzeltebilirim?
  5. I

Gski̇ll Ri̇pjaws V Overclock Denemesi̇

Arkadaşlar merhaba, kendi araştırmalarım ile bu kadar overclock yapabildim. Sizce eksiğim var mı? Daha neler yapabilirim? Çip: Hynix C- die 3800 MHZ cl 16 olarak kullanıyorum. Stok ayarlar: Şu an:
  6. I

2. el Ryzen 5 2600 ne kadara satılabilir?

Arkadaşlar merhaba, işlemcimi yükselttiğim için eski işlemcim boşta kaldı ve letgoya koydum. 950 tl teklif geldi sizce satayım mı? Birde msi b450 pro m2 max var anakart olarak. Onun piyasasını bilmediğim için koyamadım. Onu ne kadara koyabilirim?
  7. I

Gskill Ripjaws V ram overclock

Arkadaşlar merhaba, anakartım Gigabyte b 550 gaming x v2 İşlemcim ryzen 5 5600x Şu anda ram'e bir tık overclock yaptım ve DRAM Frequency 3600 MHz tCL 18 tRCDRD 19 tRCDWR 8 tRP 19 tRAS 38 tRC 62 DRAM Voltage 1.35V olarak kullanıyorum, 4133 mhz cl 19'a kadar overclock yapılabildiğini duydum...
  8. I

R5 5600X için anakart önerisi

Arkadaşlar merhaba, daha önceden msi b450pro m2 max ile r5 2600 kullanıyordum, ekran kartım rx 570 Şu anda ryzen 5 5600x satın aldım fakat b450pro m2 max ile iyi çalışmayacağını söylüyorlar. 2500 tl civarı Ryzen 5 5600x için hangi anakartı satın almalıyım?
Geri