Arama sonuçları: *

1. MasterChief

Rks M502n Motor Alacağım Yardım Ederseniz Sevinirim .

RKS M502N ALMAK İSTİYORUM kronik sorunları var mıdır veya parça sorunu çıkar mı aramızda kullanan varsa değerli yorumlarını dinlemeye açığım
  2. MasterChief

Arkadaşlar Acil Yardım (Rks 502n) Alınır mı

RKS 502N Hakkında bilgim yok ama yedek parça sorunu olduğunu öğrendim sizce (İKİNCİ EL) Olarak alınır mı bilgisi olan lütfen yardımcı olsun arkadaşlar, bütçeme çok uygun ve çok beğendiğim motor
  3. MasterChief

Rks - Motor Alınır mı ?

RKS M502N 450’Lik inanın hiç bilgim yok RKS marka dan ve alınır mı FP Diyorlar veya 450CC buna denk öneriniz de varsa tabii ki dinlerim
  4. MasterChief

Gta 6 İçin Ps Slim Öi veya Pro Mu ?

Gta 6 için sizce pro almak daha mantıklı değil mi performans olarak. ?
  5. MasterChief

Yayın İçi Mic Önerisi veya Kulaklık + Mic De Olur (Asus)

ayarlama konusunda sıkıntı çıkarmayacak ASUS marka kulaklık + MİC ihtiyacım var bütçe 15 - 20 esnetilebilir
  6. MasterChief

Çözüldü✓ Bu Kulaklık Mic ile Yayın Olur Mu

Ses olun + mikrofon olsun yayın için ideal midir sizce yoksa ayrı bir mikrofon almak daha mı mantıklı
  7. MasterChief

Şu Anki Mevcut Sistem Piyasa Değeri Sizce Ne Kadar ?

Görselde belirtilen sistem bir senedir kullanıldı garanti kapsamında altı ayda bir bakımları yapıldı sıvı soğutucu dört ay önce yeni satın alınıp takıldı GPU Anti-Sag Bracket (ekran kartı tutucu) Alt bölüm: 3× 120 mm fan Ekran Kartı: ASUS TUF RTX 4070 12 GB Anakart: ASUS ROG STRIX B850-F...
  8. MasterChief

250’Lik Motor Almak İstiyorum Yardım

Görseldeki motor sizce alınır mı kronik sorunlarının olduğu söyleniyor şuan 200.000 bandın da onun dışında aklımda (Honda CL250 de ) var ama öneriniz varsa açığım bütçe 250.000
  9. MasterChief

EN İYİ MARKA MOUSE PAD ÖNERİSİ

3XL MOUSE PAD ARIYORUM EN İYİ MARKA VE KALİTE ÖNERİNİZ VAR MIDIR ? BÜTÇE 10.K CİVARI
  10. MasterChief

Çözüldü✓ 3 XL UZUN, GENİŞ KALİTELİ MOUSE PAD ÖNERİSİ

BÜTÇE FARK ETMİYO 2 METRE UZUNLUĞUN DA MASAM VAR UYGUN MOUSE PAD ARIYORUM BÜTÇE PROBLEM DEĞİL
  11. MasterChief

Neden her önüne gelen influencer olmaya çalışıyor

Artık İnstagram da (ilgilenmiyorum) desek bile özellikle pek çok Türk kızı influencer olmaya çalışıyor bu size de saçma gelmiyor mu
  12. MasterChief

Parçaların ederi nedir (İkinci el)

N arkadaşlar yeni sistem topladım bu parçalar elimde kaldı toplam beş ay kullandım kutusu ve tüm parçaları ile beraber mevcut piyasa ederi ne kadar sizce
  13. MasterChief

Çözüldü✓ Görseldeki sistemin ederi ne kadar

Bana 80 Fiyat biçti sizce kaç para eder 80 Edemez bence
  14. MasterChief

PC`Yİ KAPATTIĞIM DA BAZEN KULAKLIK RGB KAPANMIYOR

PC kapalı olsa da Kulaklık RGB açık kalıyor ve çok nadir Mouse veya Klavye RGB de açık kalıyor ufak tefek araştırma yapsam da çözemedim nasıl çözebilirim
  15. MasterChief

Çözüldü✓ WİFİ -İLE PC ARASINDAKİ ERHERNET KABLOSU NET HIZINI ETKİLER Mİ

PC ile WİFİ arasın da önerebileceğiniz Ethernet kablosu öneriniz var en iyi marka nedir
  16. MasterChief

ASUS ROG DELTA 2 - ALINIR MI

Daha önce de konu açtığımda önerilen bu oldu son kez almadan önce sormak istiyorum -Mikrofon ve ses olarak fiyatının hakkını verir mi? =NOT daha alt bütçe almayı düşünmüyorum - üstü öneriniz varsa da olur bütçe esnetilebilir
  17. MasterChief

HAREKET ETTİRİLEBİLİR TÜRDEN KLİMA ÖNERİNİZ VAR MI ? YAZ İÇİN

geçen sene sıcaktan duramadık oda için alacağım ama hareket ettirilebilir duvara monta edilmeyen!! türden klima öneriniz var mı bütçe esnetilebilir
Geri