Görseldeki motor sizce alınır mı kronik sorunlarının olduğu söyleniyor şuan 200.000 bandın da onun dışında aklımda (Honda CL250 de ) var ama öneriniz varsa açığım bütçe 250.000
N arkadaşlar yeni sistem topladım bu parçalar elimde kaldı toplam beş ay kullandım kutusu ve tüm parçaları ile beraber mevcut piyasa ederi ne kadar sizce
PC kapalı olsa da Kulaklık RGB açık kalıyor ve çok nadir Mouse veya Klavye RGB de açık kalıyor ufak tefek araştırma yapsam da çözemedim nasıl çözebilirim
Daha önce de konu açtığımda önerilen bu oldu son kez almadan önce sormak istiyorum -Mikrofon ve ses olarak fiyatının hakkını verir mi? =NOT daha alt bütçe almayı düşünmüyorum - üstü öneriniz varsa da olur bütçe esnetilebilir
COD MW II - Armory crate; güncellemesinden sonra tür ayarlamalar gitti en ideal canlı ve anlaşılır olması için yapılabilecek ses ayarı var mı bildiğiniz pek çok ayar denedim ama doğru oranı tutturamıyorum - (kulaklık - Asus Rog Fusıon II )
Power Supply Unit) ile anakart için almak istiyorum piyasada kalite olarak en iyinin bu olduğunu gördüm ama ne yazıkki stokta bulmak gerçekten zor bunun yerine alternatif öneriniz var mıdır
Şahsen asus bileşenli sistemim olmasına rağmen bu konuda hep soru işareti olmuştur kafamda bileşen parça kalitesi, ve parça ömrü (kullanıma göre değişebilir) ama ASUS mu MSI mı sizce
Şimdilik bileşenler bu şekilde kasa için yazılımı sağlam linsans dan alacağım ekstra fan eklenecek + ekran kartı tutucu ve birkaç aksesuar var onlar konu dışı, öneriniz varsa açığım bütçe esnetilebilir