Arama sonuçları: *

• Users: Samet_33
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Samsung dan iphone geçsem pişman olur muyum

Şuanda yd olarak s24 u kullanıyorum ancak cihazımdan mıdır bilmiyorum ama telefın gereksiz fazla ısınma ,video kamera geçişlerinde takılmalar gece video larında aşırı grenlenme ve kumlu ekran sorunu var bu yüzde gene yd olcak şekilde telefonumu değiştirmek istiyorum şuan ios tarafında 16 pro max...
  2. S

İphone 16 pro max mi s25 ultra mı

Arkadaşlar iyi günler şuanda son 9 aydor kullanmış olduğum s24 ultra yd (kore) cihazım var s24 ultrada batarya ve grenli ekran sorunu yaşıyorum bataryası normal bir şekilde gün içinde çok fazla kullanmama rağmen normalden aşırı hızlı bitiyor ve kamera internet paylaşımı gibi durumlarda aşırı...
  3. S

Asrock anakartımın bios sekmesine giriş yapamıyorum

elimde asrock markasını a620m pro rs wifi anakartı var ve ben bu anakartın bios sekmesine girmek istiyorum internetten baktığım kadarıyla f2 - f12 ve f8 tuşları ile biosa girbileceğimi söylüorlar ama her bu tuşşları denediğimde anakartın üzerindeki vga ve boot ledlerini yakıp bekliyor yeniden...
  4. S

ryzen 5 7500f RTX3090 Uyumlu çalışır mı

ryzen 5 7500f ve RTX3090 ile bir pc toplamak istiyorum fakat darboğaz yapıp yapmadığına emin olamadım anakart asus prime b650 m wifi ram g.skil trident z 2x16 32gb
  5. S

Proteus üzerinde önceki sayfadan kalan parçalar yeni sayfa açmama rağmen geliyor

proteus üzerinde yeni sayfa açtığımda önceki sayfadan kalma parçalar oluyor ve kaç kere silip yüklememe rağmen çözemedim
  6. S

Proteus önceki dosyadan kalan parçalar yeni sayfaya geliyor nasıl çözerim ?

Proteusda yeni bir devre şeması çizmek için her açtığımda önceden yapmış olduğum tasarımın içinde bulanan komponentler ve bileşenler aynen aynı dizilim ile geliyor yardımcı olur musunuz
  7. S

Uln2003 için optokuplör ile izalasyon yapmak gerekir mi

arduino ve uln 2003 ile 5 tane röle kullanıcam bu yaptığım projeyi karta döktüğüm zaman takıp unutmam gerekiyor uln 2003 girişlerini optokuplör ile izole etmem gerekir mi
Geri