Arama sonuçları: *

• Users: brkbodur41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yardım Araç İçi Şarj Önerisi İhtiyacı

Araç içi çakmaklığa takılan şarj adaptörlerine ihtiyacım var fakat hangi marka kalitelidir hangisi alınır onu bilemedim. Bilgili kişilere sormak istedim. Aracım çakmaklık girişine 12 volt 10 amper verebiliyor. Önereceğiniz cihazlar minimum 40watt olursa sevinirim. Bütçem 500 lira
  2. B

2. El Ramimi Hangi Fiyattan Satmalıyım?

Merhabalar, Benim 9 aylık bir ramim var, modeli şu şekilde: Kingston Fury Beast 16gb 5200mhz DDR5 CL40 KF552C40BB 2x16 rgb bir ram almayı düşündüğüm için satmayı akıla koydum. Fakat maalesef kutusunu bulamıyorum bu sebepten ötürü garantisi de yok. Piyasa değeri 2500₺ civarı, hem ikinci el hem de...
  3. B

Arctic Liquid Freezer II 280 alınır mı

İşlemcim ryzen 5 7500f Stok fanla sıcaklıklar biraz yüksek, o yüzden almayi düşünüyorum. Soğutucunun fiyatı da gayet uygun, performansı fiyatına göre en iyisi deniyor. 3000-3300 civarlarında Kasam Asus A21, 2x140 destekliyor üst panele Ses olarakta iyi diyorlar az ses yapıyormuş...
  4. B

sistem oyunlarda gri ekran oluyor

Öncelikle merhabalar, uzun zamandır karşılaştığım bir sorunu dile getireceğim. belki bir yardımı dokunan biri olur diye yazacağım. Bilgisayarımda bir oyuna girdiğimde (valorant) ekranın renk ağırlığına göre ekran tamamen o renk oluyor "genellikle gri ekran" ve bilgisayarı kullanamıyorum. tamamen...
Geri