Arama sonuçları: *

• Users: Nyghi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

🔥İndirim TEMU 46 Parça Lokma/Cırcır Takımı 162TL🔥🔥

https://share.temu.com/igoaEFrQ7RA
  2. N

Discord kapatıldı peki alternatif ne kullanacağız?

Discord yerine arkadaşlarla konuşabileceğimiz bir uygulama var mı? akşam rust gireceğiz. Konuşabileceğimiz teamspeak geldi aklıma ama onda hesap açamadım.
  3. N

Turktelekom prime sınırsız internet gözükmüyor

Bu sekilde gozukuyor acaba sinirsiz sosyal medya calisiyor mu yoksa paket mi degisti
  4. N

Turktelekom E-sim ucreti ne kadar?

Benim telefonumda fiziki sim yok malesefki, esim ucreti nedir bilen var mi? 444 1 444 ile gorustum 750 tl gibi komik bir rakam cikardi. Cok inandirici gelmedi bilen birisi varsa bilgilendirebilir mi?
  5. N

Nays Fiziksel Kart Herkese Açık Olarak Çıktı

Nays fiziksel kartı çıkmış Siyah/beyaz renkte fiziksel nays kart çıkmış. "Nays Kartım" tuşuna basınca gözüküyor Kaynak;
  6. N

Hp 255 g9 laptop alinir mi

Merhaba, bir laptop ihtiyacım var. Genel olarak ayda 2 hafta şehir dışında oluyorum. saat 6dan 6.30dan sonra mecburiyetten otele geçmek durumundayım ve oteldeyken canım çok sıkılıyor. cs2 stardew terraria farming sim22 tarzi oyunlari kasmadan oynaticak bir laptop ihtiyacim var yani kısaca...
  7. N

Yardım Max 15k oyun oynatacak Laptop

ekran karti 1050 veya aysrinda olan bi laptop fazlasiyla isimi gorecektir onerilerinizi bekliyorum
  8. N

acer aspire a315-58-34hd alınır mı

Ofise yeni bir laptop alacağım, yapılacak işler çok aman aman işler olmayacak ama fiyatına göre en iyisi olmasını istiyoruz (ileride farklı işler için kullanılabilir). Laptopta temel olarak kullanıcak programlar; Excel, Chrome, Mail Bu saydıklarımı 20 yıllık bir laptopta yapar biliyorum ancak...
  9. N

Togg t10x v1 uzun menzil ve v2 uzun menzil arasında ne fark var?

elektrikli bir araba alacagiz yakin zamanda, tesla ve togg arasinda kalmistik. toggun 12 ay 0 faiz kampanyasi biraz daha avantajli geldi. v1 uzun menzil ve v2 uzun menzilin arasindaki farki bilen birisi bizi aydinlatabilir mi?
  10. N

Motosiklete arkadan vurduk suclumuyuz?

Bu gun saat 17.15de isiklarda bekliyorduk, onumuzde motorcu vardi. isik yesil yandi ve araclar harakete gecti. Motorcu da harakete gecti ve bi 3 metre gittikten sonra bir anda ani fren yapti bizde kalkis yapmis oldugumuzdan dolayi ani frende duramayip motorcuya arkadan vurduk. motorcu cukur...
  11. N

Render için pc upgrade

Merhaba, bir sistem var elimizde, bunu yükseltmek istiyoruz. Sistem özellikleri; i5 8400 h310m pro-vd 8gb ram gtx 1050 4gb kullanılacak programlar ;AutoCad, Sketchup, 3dmax, lumion, Photoshop, Vray
  12. N

msi rtx 3060 aero itx Alınır mı

Merhaba, sahibindende 6600tlye msi aero itx buldum, alınır mı? alsam çok ısınır mı? 1707424164 @ARTIK FAN DEĞİLİM @RevDeisDou @DerratiX @Kürşat Kütükçü
  13. N

Payoneer para nasil bozulur

su anda elimde 25dolar var payoneerde, bozabilecek var mi konisyon ne alirsiniz veya ben bu parayi nasil cekerim kendi basima
  14. N

8-10kya laptop önerisi

8-10k bütçem var, e-ticaret yapıyoruz. laptop lazım ne önerirsiniz aklımızda acer aspire 3 a315-510p-38x0 var
  15. N

RDR 2 Alınır bansız social clubla birlikte

Merhabalar, bansız rdr 2 hesabı lazım, social club hesabıyla birlikte alırım
  16. N

GETİR YEMEK 50TL İNDİRİM

18:00-21:00 arası CARSAMBA kodunu kullanarak 50TL indirim kazanabilirsiniz
  17. N

🔥İndirim EA APP BLACK FRIDAY İNDİRİMLERİ

ea uygulamasında star wars, dead space, battle field 1-5 oyunlar çerez paralarına satılıyor (10-60TL) zam yemeden alın hemen 0 - 70 TL https://www.ea.com/sales/deals/games_onsale_undermax 70 - 140 TL https://www.ea.com/sales/deals/games_onsale_betweenmin_max ben bunları aldım: ea uygulama...
  18. N

EA PLAY BÜTÜN OYUNLAR NEREDEYSE BEDAVA FİYATINA

ea uygulamasında star wars, dead space, battle field 1-5 oyunlar çerez paralarına satılıyor (10-60TL) zam yemeden alın hemen ben bunları aldım:
  19. N

CHROME GEÇMİŞ SİLME NASIL KAPATILIR?

Merhaba, Chrome geçmişinin silinmesini windowsta nasıl kapatabilirim?
  20. N

1200TL BÜTÇE İLE 1TB M2 SSD ÖNERİRMİSİNİZ?

1200TL BÜTÇE İLE 1TB M2 SSD ÖNERİRMİSİNİZ?
Geri