Arama sonuçları: *

• Users: SinanKk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Kasa ve bileşenlerin rgbsi devredışı

Mystic Light adlı msi uygulamasında düzenleyemiyorum saydam bi ekran var en son ekran kartım turuncu yanıp sönmeye başladı aradan bir süre geçti bu sefer arka fan ile beraber ekran kartım aynı anda açık yeşil bi ışık verip sönmeye başladı şuandada yeşil ışık sorunu devam ediyor Not : rgb si...
  2. S

Msi b550 gaming plus Overclock

Arkadaşlar msi b550 gaming plus anakartım var fakat ne yaparsam yapayım işlemcimi overclock yapamadm videolar izledim ama sadece işlemci özelligini görebildim performans ayarlarını göremedim
  3. S

Rampage psu aldık Güzelmi

Beyler 850 w psu aldık vatan da bende unutmuşum biliyordum rampage markasının kötü olduğunu ucuz diye abi onu taktı o andada unuttum tamemen rampage iyi demeye başlamışım normalde asus rog strix olucaktı kafa dağınıklığı yüzünden elimde patlamasın diye korkuyorum lütfen biri bu psu nun iyi bir...
  4. S

Ryzen 7 5800x3d için 240mm sıvı soğutma yeterlimi ?

Vatanda Pardus 6800 gaming gen tr de olan sistemi topladık ssd ve kasa ve sıvı soğutucuyu değiştirelim diyip 29 bin tl lik kasayı 45 bin tl yaptılar ve bu kasaya RTX 4090 sığabilir kurnazlık olduğunu bildiğimiz için mağaza mağaza gezintiye çıktık en son elimiz boş döndük benim orda takıldıgım...
  5. S

Yaz gelmeden birkaç parça alsam yazında diğerlerini alsam ?

Bu ay işlemci ve fan alsam yazın da geri kalanları alsam ucuzamı toplarım yoksa yazın direkt hazır hazır sistem alsammı dahamı ucuza gelir
  6. S

30 bin tl sistem önerisi

Aklımda RX 6700 XT ekran kartı var parça şeklinde toplamak istiyorum hem yayın hem roblox studio da oyun yapma hemde oyun oynamak için sistem önerisi istiyorum
Geri