Arama sonuçları: *

• Users: anilozdem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım AOC Işık sızması mı IPS glow mu ?

Merhaba arkadaşlar Amazon üzerinden AOC Q27G4ZR model monitörü aldım. Ölü piksel vs çıkmadı fakat önceden VA Panel kullanıyordum IPS geçince daha iyi performans beklerken siyah durumu biraz canımı sıktı. Fotoğraflarda çok daha fazla görünüyor biliyorum fakat bana yine de biraz fazla gibi geldi...
  2. A

ATK Dragonfly A9 Ultra Max 2.0 sorunu

Merhaba arkadaşlar, dün Wraith üzerinden satın aldığım mouse elime ulaştı ancak sorunlu olabileceğini düşünüyorum. Genellikle LoL oynuyorum fakat yaşadığım durum sadece oyun içinde değil, genel kullanımda da hissediliyor. Kullandığım mousepad Game-X (uygun fiyatlı bir pad), ancak bundan...
  3. A

3000 TL civarı klavye önerisi

Merhaba, diğer konulara baktım ama çoğu ürünün stoğu yok ve istediğim fiyatlarda bulamadım açıkçası. 3000 TL civarına FPS oyunları için klavye arıyorum çok az da olsa bütçemi aşabilirim. Öncelikle kablosuz olursa sevinirim. FPS oyunları oynayacağım için Rapid Trigger ve 8KHz olursa benim için...
  4. A

2k 360hz IPS monitor tavsiyesi

Merhaba, 27" 2k 360hz IPS yada OLED arasında kaldım (farketmez) 20k civarına bulabilme şansım var mı ? ayrıca varsa öneriniz hangileri
  5. A

Razer Barracuda x 2022 THX indirim sorunu

Merhaba, Razer Barracuda X 2022 versiyonu aldım, 7.1 aktif ettim fakat THX için verdikleri kod çalışmıyor. 15 günlük deneme sonunda bitecek ve thx olmadan kullanmak istemiyorum. Canlı desteğe yazdım fakat X versiyonunda kullanılamadığını söyledi ve ben forumda arkadaşların konularına baktığımda...
  6. A

Garantiye Rival 5 yolladım fakat değişim olarak Rival 3 wireless yolladılar

Merhaba, yukarıda belirttiğim gibi Rival 5 mouse ürünümü orta tuşu düzgün çalışmıyor diye garantiye yolladım arızalı bulunup değişim yapabileceğimi söylediler. Aldığım satıcıya değişim için tekrar gönderim sağladım fakat ürün geldiğinde Rival 3 wireless yollamışlar. Bilen arkadaşlara soruyorum...
  7. A

Razer Barracuda X 2022 modelini yeni aldım ve bazı özellikleri aktif edemiyorum

Merhaba, kulaklığı bugün aldım, youtube'dan izlediğim kadarıyla synapse uygulamasında var fakat ben bir türlü yükleyemedim. Ayrıca THX indirim kodunu girdiğimde geçerli değil diyor. Kulaklığın yazılım güncellemesi var fakat ben yazılım güncellemesini yapamıyorum. Bilen arkadaşlar destek...
  8. A

Razer Barracuda X 2022 için ses kartı

Merhaba, bugün Razer Barracuda X 2022 versiyonunu satın aldım ses kartı yokmuş, biraz araştırma yaptım thx ve dolby atmos için bilgiler var. İkisi arasında kaldım kimisi Dolby daha iyi diyor kimisi THX. Gerçekten deneyimleyen yada bilgi sahibi bir arkadaşım cevaplayabilir mi? Teşekkürler
  9. A

Rival 5 vs Aerox 5 (kablolu)

Öncelikle merhaba herkese, Arkadaşlar bir süredir mouse araştırması yapıyorum iki mouse arasında kaldım birde olduğum durumda hangisini tercih edersiniz yardımcı olursanız sevinirim. Satın alma konusunda Rival 5 Amazon Germany’den geliyor, 85 tl gibi bi farkla 1100₺ geliyor. Daha önce hiç...
Geri