Arama sonuçları: *

• Users: vitaeew
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. vitaeew

tüm oyunlarda düşük fps sorunu

Selam excalibur-g870 laptopum var 2 ay önce aldım gayet harika fps veriyordu, fakat son 3 gün ne olduysa tüm oyunlarda (batman arkham city, valorant, rocket league, minecraft vb.) fps düşüşü yaşamaya başladım, fps normalde 120+ iken 40-50 de takılı kaldı, nasıl cozecegimi bilmiyorum 1689087666...
  2. vitaeew

bilgisayar toplama oneri

kasa pc Monitör klavye mouse gamepad dahil performans bir bilgisayar arıyorum. oyun amaçlı kullanacağım. illaha beraber olmasına gerek yok. ayrı ayrı da olabilir
  3. vitaeew

driver kurma usb ile

bilgisayar freedos idi win11 kurdum içinden driver içeren usb çıktı nasıl kuracağım sıfırdan
  4. vitaeew

freedos'a win11 kurma

cihazım casper excalibur g870 1245 DFA0X-B. işletim sistemi kurma hakkında en ufak bir bilgim bile yok. nasıl kurarım?
  5. vitaeew

Excalibur laptop hakkinda yorum, tavsiye, öneri

https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g870?code=G870.1245-BFB0X-B&id=8565749 ☝️ bahsettigim excalibur. indirime girmiş, bayağı iyi gözüküyor yorum alabilir miyim? kullanan varsa ve yazarsa memnun olurum
  6. vitaeew

passo lig kart başvurusu yardım

Selamlar, babamla beraber passo lig kartı başvurusu yapacağız ancak kimlik seri no yerine geldiğinde card type failed gibi (tam hatırlamıyorum) bir hata çıkıyor. yeni kimlikteki seri no yazan yeri giriyoruz (2 kutucuk halinde, ilk kutucuğa yalnız 3 karakter, diğer kutucuğa yalnız 6 karakter...
  7. vitaeew

Öneri 2x8 veya 1x8 laptop ram 1000₺'ye kadar

Herkese selamlar, iyi bayramlar. laptop için 2x8 veya 1x8 (aynısından 2 tane alınabilecek), ddr5 olabilecek, 1000₺'ye kadar (200₺ daha arttırabilirim) f/p ram arıyorum
  8. vitaeew

Çözüldü✓ 700₺'ye kadar laptop SSD önerisi

Merhabalar, iyi bayramlar. verdiğim bütçe çerçevesinde dram içeren m2 SSD arıyorum PCI-3 veya PCI-4 olmalı (laptop için)
  9. vitaeew

Öneri Hp Victus 16 uyumlu SSD

PCI-4 veya PCI-3 M2 Dram'li 800₺ altında 500gblik ssd arıyorum agalar hp victus 16 uyumlu
  10. vitaeew

Yardım hp victus 16-d1011nt ürünü parçası hakkinda bilgi istiyorum

HP Victus 16-d1011NT <--- bahsettigim laptop. Merhabalar, (☝) bu ürünün SSD modelini bilen var mıdır? 1 slotu boşmuş aynından 500gb veya 1tb lik ssd takacağım
  11. vitaeew

Yardım Hp Victus 16-d1011NT modeli hakkinda yorum?

herkese merhabalar, HP Victus 16-d1011NT ürününü kullanan arkadaşlar var ise onlardan performans, - + yönleri hakkında bilgi istiyorum
Geri