Arama sonuçları: *

1. H

Öneri Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Kasa Alayım Mı?

https://www.incehesap.com/lian-li-o11-dynamic-flow-mini-v2-mid-tower-matx-kasa-fiyati-82333/?gad_source=1&gad_campaignid=1371265907&gbraid=0AAAAApYaxZecEWWsHSu7VUaq41AJRO7bd&gclid=CjwKCAjw7vzOBhBxEiwAc7WNr_viny37QuvY4d25GfU0PhcRB8rAWWRZwg9jEImnnr7h4xWPUQx1tRoCYFYQAvD_BwE Merhaba arkadaşlar bu...
  2. H

Öneri Mchose a7 ultra vs scyrox v6 hangisini almalıyım?

bu iki mousedan hangisini seçmeliyim arkadaşlar v6 siyah almak istemiştim ama stokta yok mavisi var a7 de v6 ya göre bir tık daha büyük (büyük olması bir tık daha iyi gibi) onunda sadece mavi rengi var maalesef. bu iki mouseden birini almalı mıyım bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka...
  3. H

Çözüldü✓ Sycrox v6 mouse alıcam ama??

arkadaşlar merhaba, bu mouseyi gaming genden alıcaktım ama siyahı kalmamış meyergaming de var. soracağım şey meyer gamingi bilmiyorum güvenilir midir, ileride garantide falan sıkıntı yaşar mıyım ona göre sipariş vericem yardımcı olursanız sevinirim
  4. H

Yardım Xfx qick 319 rx 7800xt alınır mı?

Merhaba arkadaşlar Hepsiburada da 21.849 tl ye düşmüş bütçemi zorlamayacak o yüzden alınır mı alınmaz mı sizlere sormak istedim. Açıkçası şuan xfx ekran kartı kullanıyorum soğutması çok hoşuma gidiyor diyemem. 2k monitör kullanıyorum bu fiyat bandında önerebileceğiniz ekran kartı varsa...
  5. H

Yardım 1000 mbps internet 90 mbps veriyor

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Türk Telekom 1000 mbps internet kullanıyorum cat6 internet kablom var ama sık sık kontrol ettiğimde internet hızını 90 mbps den fazla alamıyorum, kabloyu kasadan 2 3 defa veya daha fazla sök tak yaptığımda 1000 mbps almaya devam edebiliyorum acaba sorun internet...
  6. H

Öneri 25 K ekran kartı önerisi

arkadaşlar 25 k bütçem en fazla bu kadar çıkabilirim açıkçası rx 7800xt düşünüyorum şu an rx 6700xt kullanıyorum başka önerileriniz var mı yoksa bu fiyata 7800xt mantıklı mı?
  7. H

Çözüldü✓ Max 2500 Tl Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar max 2500 tl mouse önerisi bekliyorum. 2500 tl üzerine maalesef çıkamıyorum. mouse tutuş şeklim palm gibi ama claw tutuşa da yakın ikisinin ortası gibi bir şey yardımco oabilirseniz sevinirim. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  8. H

Öneri Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz Fast IPS 2K Gaming Monitör alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bu monitörü gördüm almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Bu fiyata alabileceğim başka bir monitör var mıdır? Yıllarca asus monitör kullandım şikayetçi olduğumu söyleyemem ama farklı tatlar da denemek güzel olabilir diye düşünüyorum. Olumlu olumsuz yorumlarınızı...
  9. H

VGN V87 Mekanik Klavye alınır mı?

arkadaşlar bu klavye bu fiyata alınır mı yoksa aynı paraya alınabilecek daha iyi bir klavye var mı? https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye?variant=48587516936385
  10. H

Mekanik klavye önerisi?

merhaba arkadaşlar 1500 tl civarında mekanik klavye almak istiyorum hangi klavyeleri önerirsiniz. yardımcı olursanız sevinirim acil almam gerekiyor klavyem bozuldu. red switch veya Türkiye de var mı bilmiyorum ama yellow switch düşünüyorum.
  11. H

Asus rog strix 6750xt ikinci el alınır mı?

arkadaşlar merhaba bir tane asus rog strik rx 6750 xt ekran kartı var sadece kutu açılmış ve hiç kullanılmamış fiyat olarak 11.500 diyor ama pazarlık yapacağız sizce almalı mıyım yoksa daha iyi seçenekler var mıdır şuan xfx swt rx 6700xt kulanıyorum xfx soğutmasını beğenmediğim için değiştirmek...
  12. H

2560x1440 2k monitör önerisi

arkadaşlar en fazla 8k bütçem var fazlasını veremem 2k ips panel monitör almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum. 1732888801 ayrıca msi veya asus olabilirse güzel olur dell markada değerlendirebilirim
  13. H

m2 ssd soğutucusunu sökmeli miyim?

arkadaşlar merhaba elimde ki anakartın m2 slotunda dahili soğutucu var ayrıca kingston kc3000 1tb ssd'nin üzerinde de orjinal soğutucusu var. ssd nin üzerindekini sökmeli miyim, sökmesem de olur...
  14. H

Çözüldü✓ msi b550 gaming plus alınır mı? stok tükenmek üzere

arkadaşlar merhaba b550 anakart almayı düşünüyorum. gaming gecesine özel bu anakart satışta sizce alınır mı? https://www.incehesap.com/msi-mpg-b550-gaming-plus-gaming-anakart-fiyati-46647/
  15. H

Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1 TB PCIe 4.0 x4 M.2 SSD

https://www.n11.com/urun/kingston-kc3000-skc3000s1024g-1-tb-pcie-40-x4-m2-ssd-2284616?magaza=garajonline&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Arkadaşlar bu m2 ssd yi almak üzereyim 2661 tl ye geliyor ve satıcı garajonline alınır derseniz hemen sipariş çekeceğim.
  16. H

Pcie 4.0 M2 ssd önerisi

Arkadaşlar kolay gelsin pcie 4.0 1tb M2 ssd arıyorum dram olursa güzel olur, yardımcı olursanız sevinirim. 1500 2000 TL arası bütçe mevcut.
  17. H

m2 sdd hız değerleri düşük

arkadaşlar öncelikle merhaba, 1 yıldır kullandığım ssd de hız testi yaptım ve sonuç bana garip geldi. test sonuçlarını resim de paylaşacağım. bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. SSD: Hikvision Desire P HS-SSD-DESIRE-P/512 512GB 2500/1025MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk ANAKART: asus...
  18. H

Çözüldü✓ Çoklu ortam denetleyicisi için driver bulamıyorum!

1703957250 Acer nitro 5 laptop driverı kurmam için yardık ederseniz çok sevinirim
  19. H

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 laptop Ram Takviyesi

2 gün önce bu laptopu aldım ama öğrenmek istediğim şey kendim ram takviyesi yaptığım takdirde garanti dışı kalır mı? bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim
  20. H

Çözüldü✓ 20.000 TL'ye laptop önerir misiniz?

Arkadaşlar 20 k civarında laptop almak istiyorum bugün sipariş vereceğim. ASUS düşünüyorum ama diğer markalara da açığım. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. 1702809630 HEPSİBURADA dan öneride bulunulursanız daha iyi olur taksitli alacağım çünkü :)
Geri