Arama sonuçları: *

• Users: Sovenior
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

XFX SWİFT 9070 XT - Satıcı sorunu

Öncelikle merhaba herkese, dün akşam anlık bir fiyat görüp gazla yeni bir ekran kartı aldım. Zaten bir süredir 9070 XT almayı planlıyordum, XFX Swift serisini bu paraya görünce bir de vade farksız 9 taksit olunca anında aldım. Tasarımı olsun, soğutma değerleri olsun hoşuma giden bir seri kendisi...
  2. S

Sıvı soğutmayı nasıl sığdırabilirim?

Öncelikle merhaba yakın zamanda Arctic Liquid Freezer III 240 satın aldım. Kasam Valor Air Mid ve anakartım Asus Tuf Z690 Plus , ramlerim ise G.Skill Trident Z5 . Teknobiyotik üzerinden soğutucuyu satın aldım ve montajını yapmaya çalışırken kasama sığmadığını fark ettim. Üst panele bağlamaya...
  3. S

i5 13600K Soğutucu Önerisi

Öncelikle merhaba elimde İ5 13600K model işlemci var. Soğutucu olarak Stok intel stok soğutucusu kullanıyorum(sistemi parça parça geliştirdiğim için soğutucuya zamanında param yetmedi). Bilgisayar özellikle son zamanlarda 80 derecelerde çalışıyor ve bazen 90 dereceleri gördüğü bile oluyor...
  4. S

Çözüldü✓ Asus Tuf B560M Plus - Wifi kartı önerisi

Merhabalar, başlıkta yazan anakarta sahibim. Wifi kartı almam şart oldu, anakartıma hangi wifi kartları uyar yada sizin önerileriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. S

4x8 3200 MHZ ddr4 vs 2x16 3200 mhz dd4

Başlıkta da belirttiğim gibi, hangisini öneririsiniz. Aktif olarak anakartımda 4 adet RAM yuvası bulunuyor, bunlardan 2 tanesinde 8 GB ddr4 3200 mhz ram bulunuyor. Sizce iki tane aynı marka model ramden alarak ekleme yapıp quad channel mi yapayım yoksa bunları bir şekilde satarak 2x8 yaparak...
Geri