Arama sonuçları: *

• Users: aLLi15
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aLLi15

ACİLL!!dolandırıcıya kimlik bilgilerimi ve adresimi paylaştım

ibandan para yollarken kimlik bilgileri ve adres seçeneği açık kalmış ve parayi ve dekontu yolladım ardından para ve kimlik bilgilerimi alıp kaçtı ne tür önlemler almalıyım dekontun icinde tc kimlik numaram adresim yaziyor
  2. aLLi15

Casio B640WD-1AVDF SU GEÇİRİR Mİ

[H3 id='Casio+B640WD-1AVDF+saatin+zerinde+ve+sitesinde+50metreye+kadar+su+geirmez+ibaresi+yer+alyor+bende+denizde+kullanmak+istiyorum+ama+bu+klasik+dijital+casio+modelleri30metreye+kadar+dayankl+genelde+denizde+kullanlmaz+diyorlar+sizce+bu+modelde+oyle+bir+sorun+cikar+mi']Casio B640WD-1AVDF...
  3. aLLi15

4k videoyu usbden tv de acabilirmiyim

drone ile 4k video cekip tv de oynatmak istiyorum nasil aktarim yapabilirim tv ye 4k seklinde
  4. aLLi15

TURKİYEDE RESELL YAPAN VAR MI

Turkiyede resell yapan var mi arastiryorum hic bulamadim
  5. aLLi15

Bir yilda 20binTL yi,50binTL ye yukseltmek mumkun mu?

elimdeki telefonu satip borsaya girmek istiyorum -kisa vadeli islem yapmayi sevmiyorum daha cok uzun vadeli yatirimi seviyorum -borsada yeniyim ve genellikle katilim fonlari ile yatirim yapiyorum,az cok da olsun hisselerde ekliyorum portfoyume -sizce sattigim telefonun fiyatini sene sonuna...
  6. aLLi15

Alcili Kol ile nasil yatabilirim

bilegimde 2tane catlak oldugundan alciya alindi alcinin icindeki kolum yaniyo baya ve agrisi devam ediyo normalmidir birde uyurken nasil konumlandirmaliyim
  7. aLLi15

HALKA ARZ NEDİR (YENİYİM)

hocam ben mesela 10 lot talep ettim herhangi bir sirketten direkt talep toplama isi bittikten sonra 10 lota sayip olcakmiyim tam olarak nasil oluyo bilgilendirirmisiniz?
  8. aLLi15

E SİME GECME YURT DİSİ

fiziksel simim turk telekom e sim olarak vodofone gecmek istiyorum telegon yurt disi 1.kullanim suresi bitti 2.sini acmak icin e sime bu sekilde gecis yapabilirmiyim
  9. aLLi15

Kayitsiz telefonuma e sim ekleme

normal hattimin 1 aylik kullanim suresi kaldi suankik kayit yaptiramicam e sim alip 4 ay uzatma nasil oluyor bilgisi olan varsa aktarabilir mi
  10. aLLi15

Laptop Önerisi Ders İçin

ders calismak icin ariyorum onerebilceginix laptoplar max 25K civari
  11. aLLi15

imei kayit harci yatmadi

imei kayit harcini 20.000 tl olmadan once 6.091 tl iken yatirdim fakat e devlete dusmedi bugun ise imei kayit harci 20.000 tl oldu ve benim eski yatiridgin harc gozukmuyor
  12. aLLi15

pasaport no mu nerden ogrenebilirim

erasmus icin yurt disina 6 ay once gecici pasaport almistim simdi ise telefon kaydimi yaptircam ama pasaportum suan mevcut degil pasaport numarami nerden ogrenebilirim
  13. aLLi15

Dusuk guc modunda kullanmak

yeni telefonumu dusuk guc modunda kullanirim pil sagligini nasil etkiler hep kullanmalimiyim 20-80 arasi sarjda kullaniyorum
  14. aLLi15

Pil sağlığı için günde kac kez sarj etmeliyim

iphone 14 pro aldim yeni 20 de sarja takiyorum 80 de sokuyorum gunde 1 kez sarj ediyorum sagliklimi acaba yanlis yaptigim seyler var mi benim bildiklerim bunlar
  15. aLLi15

telefonumu cakma sarj adaptörüyle sarj ettim 3-4kez sorun olur mu

yeni aldigim telefonun yaninda satici sarj aleti verdi 25w apple adaptor cakma oldugu cok belli ama mecburi 3-4 kez sarj ettim ciddi hasar varmidir
Geri