Arama sonuçları: *

1. U

pc nin ekran gidip geliyor

monitörde ekran gidip geliyor ve kablolarda veya monitörde bir sorun yok neden oluyor oyun oynanmayı bırakın bu yazıyı atarken kapanıp açılıyor. yardımlarınızı bekliyorum
  2. U

Çözüldü✓ Linkteki redragon klavye alınır mı

Klavye alınır mı,yorumlarınızı bekliyorum. Eğer klavye yerine başka klavye önerecekseniz,bunun fiyatını geçmesin ve bunun gibi küçük olsun.
  3. U

Öneri Bu fiyata alınabilinecek tablet önerisi

Merhabalar.Yaklaşık 12k bütçe var. 15k max. Kalemi olan,not tutmalarda gayet iyi olan,bir tablet arıyorum. Minimum 128 gb hafıza Çok gerekli değil ama klavyede olursa iyi olur. Marka çok önemli değil,ekran çok önemli değil.Oyunda oynamayağım.Video fln izleyeceğim. Not:İphone telefonla dosya...
  4. U

Çözüldü✓ Alınabilinecek klavyeler

Merhabalar çok pahalı olmayan olursa %60 olan switch bir klavye önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar 👋
  5. U

Öneri Ekran koruyucular arasında fark var mı?

Merhabalar.Yıllar önce taktırdığım ekran koruyucunun işlevi bitti.Sıradan telefoncunun taktığı 10 tl lik ekran koruyucular ile belli başlı markaların sattığı ekran koruyucular arasındaki farklar neler?Bu ekran koruyucuları bir çeşidi var mı?Varsa hangisi alınmalı,bilgili olan biri beni...
  6. U

Yardım Huawei Nova 11 alınır mı

Merhabalar.Ne youtube,forum gibi yerlerde incelemesi olmadığı için yazıyorum.Bu telefon alınır mı? Bütçem 16K ve üstüne çıkmam çok zor.Bir ihtimal 17K olabilir. Benim için önemli olan 3 şey var. -Ekran -Batarya -Xiaomi olmaması Başka önerebileceğiniz telefonlarıda yazabilirsiniz. Hepinize iyi...
  7. U

ssd de sorun olabilir mi

merhabalar James Donkey bir ssd kullanıyorum.Normalde steam veya epicte 90 mb almam gerekirken indirme hızları hiç stabil değil. birkaç resimde buraya atayım; çözüm olarak baya şey denedim bir öneriniz varsa mutlaka yazın.İyi forumlar
  8. U

Nintendo switch /Lite alınır mı

Hepinize iyi forumlar nintendo switch veya lite almayı düşünüyorum.Nintendo özel oyunu olarak beğendiğim oyunlar var ekstra fifa vb oyunlar oynayacağım.Kırılmış versiyon alınır mı?. Hepinize iyi geceler.
  9. U

Ea play sayfalar açılmıyor

Merhabalar,Ea playde oyun sayfasına tıklıyorum sayfa gösterilmiyor,kütüphane gösterilmiyor. Bizim yaptığımız çözümler, -Silip tekrar yüklemek -Uyumluluk değiştirdik -Pc yi kapatıp açtık -Denetim masasından bölgelerden bir ayar yaptık sizin bundan başka çözümünüz var mı teşekkürler
  10. U

Yardım 5000 TL ye tablet tavsiyesi

Tablet bilgisayar diye bölüme açtım inşallah yanlış değildir :) . Merhabalar.Tablet bakacağım ve ortalama 5K bütçem var.2.el sıfır fark etmez tavsiyelerinizi bekliyorum. Not:2.el alırken yüz yüze alıcağım.İzmir çevresini göstermeniz,daha iyi olur.
  11. U

İphone İos için alınır mı?

Merhabalar. İphone 4 ten beri iphone kullanmıyorum (şaka değil) Android kaç sene kullandım,İos a geçilirmi? Bir telefona işletim sisteminden dolayı geçilirmi?
  12. U

Kuşak,nesil konuları...

Herkes garip garip konular açıyor o zaman bende açayım :) Her zaman konuşulduğunda bile oksijen israfı konu olan X kuşağı,Y kuşağı,Z kuşağı ve Alfa kuşağı. Size tarihleri veriyorum oksijen israfı konuyu konuşalım. X kuşağı (1965-1979) Y kuşağı (1980-1999) Z kuşağı (2000-2012) Alfa kuşağı...
  13. U

Çözüldü✓ 600 TL ye kadar mouse

Kaliteli,çok çabuk bozulmayacak bir mouse. Max 800 TL ye kadar önerebilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkürler.
  14. U

Kulak hakkında bir soru

Merhabalar. KBB (kulak burun boğaz) doktorlarına gittim ve Sağ kulağımda çok fazla işitme kaybı varmış. Bende benim gibi bir kulağında sorun olan,bunu yıllardır çeken birileri varsa bana tavsiyelerde bulunabilirmi?
  15. U

Glorious model o alınır mı

İtopyada 500 lira arkadaşlar alınır mı? Üzer mi üzmez mi? 1706095312 https://www.itopya.com/glorious-model-o-minus-siyah-kablolu-gaming-mouse_u24361
  16. U

Öneri Sıfır binaya internet önerisi

Merhabalar. Sıfır yeni bir binamız var ve bir internet elbette lazım.Ort. 100 mbps internet sağlaması yeterli olur.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler.
  17. U

Öneri 20 bin liraya android telefon önerisi

20 bin lirayı geçmeyecek android bir telefon önerilerinizi bekliyorum. -Kamera çok önemli değil.Orada burada story atan biri değilim. -Genel performansı önemli.Oyun oynayan biri değilim ama günlük işlerde asla donmasını istemem. -Bataryası,depolaması,ortalama olsa yeter. Marka çok önemli...
  18. U

Yardım Turknet'in kendi web sayfasına girememe sorunu

Merhabalar.Çok garip hata ile karşılaştım.Ne zaman Turknetin altyapı sorgulamasına girsem sürekli şu ekranla karşılaşıyorum; İnternet sağlayıcım Turkcell.Bu sorunu nasıl çözebilirim? Not:VPN ile açılıyor ama maalesef onda bile bu sorunu alıyorum.
  19. U

Yardım Red dragon k617 fizz mi k552 kumara mı?

Başlıkta olduğu gibi hangisini almalıyım. Red switch klavye önerebilirsiniz.Boyutu önemli değil :)
  20. U

Öneri 1200 TL ye kadar Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Merhabalar,1200 TL ye kadar yeni bir kulak içi kulaklık bakıyorum. Silikonlu ve ses kalitesi iyi olan ve bass ı iyi olan Kulaklık çeşitleri bakıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Yazan herkese Teşekkürler.
Geri