Arama sonuçları: *

• Users: pxmtat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. pxmtat

Yardım Windows Kurulumu Sonrası Driver Güncelleme

Yeni aldığım Hp Victus bilgisayarıma windows 11 pro kuracağım. Kurulum sonrası driverları wimdows update mi kursun yoksa ben hpnin sitesinden mi indirsem daha iyi olur?
  2. pxmtat

HP Victus 16 R1058NT Bu Fiyata Alınır mı?

Aşağıda linkini bıraktığım HP Victus bilgisayarı almayı düşünüyorum. Bütçem 30-33 bin arasıdır. Yardım ederseniz sevinirim. Çoğunlukla yazılım için kullanacağım. Hp Victus 16 Laptop Linki
  3. pxmtat

Hepsijet mi Yurtiçi Kargo mu

Bir yerden sipariş vereceğim gelecek ürün porselen hem kırılmadan hemde hızlı bir şekilde gelmesini istiyorum. Kargo kısmında hepsijet ve yurtiçi kargo var (hepsiburada dan almıyorum) hangisini tercih etmem daha mantıklı olur sizce?
  4. pxmtat

3 bin TL 2.el sistem toplama

Ortaokula giden kardeşim var. Ona hem derslerinde kullanması için hem de basit oyunları, FPS oyunlarını oynaması için 2. el bir sistem bakıyorum. Bütçem 2500-3000 arası. Sistem hazır da olabilir, parça da önerebilirsiniz. Kendim birleştirme yapabilirim. Elimde Xeon X3430 model bir işlemci var...
  5. pxmtat

128GB Flash Bellek Önerisi

İçinde Vista'dan 11'e kadar olan ISO'ları depolayacağım ve fotoğraf ve video saklayabileceğim bir USB bellek arıyorum. Yüksek hızlı olması benim için önemli. Sorunsuz 128 GB flash bellek arıyorum. 250-300TL'yi pek aşmazsanız sevinirim.
  6. pxmtat

5000TL sistem önerisi

Şuanki bilgisayarım pentium daha adam akıllı ilk bilgisayarımı toplamayı düşünüyorum. Hikayeli oyunlarda 45 60 fps alsam yeter. 0 olması lazım. Bütçeyi maalesef aşamam ama yakın zamanda upgrade yapabilirim ona göre önerirseniz sevinirim. 1683555027 Yardım edebilecek yokmu?
  7. pxmtat

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600G için Asus B550 anakart önerisi

Sistemi asus üzerine kuracağım. B550 bir anakart arıyorum. Hangi anakartı almalıyım acaba?
Geri